mayland 17.12.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Jesli chodzi o szklane drzwi to znajomi montowali całe gładkie melczne. Koszt przekroczył 3500zł. Ja poprosiłam o wycenę jednych szklanych przeźroczystych pod prysznic - 1700zł netto.Obawiam się, ze za to artystyczne szkło trzeba jednak wiecej zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Piec wygląda super! Oby wiecej sie nie wygaszał! Tak to juz jest z psami, że na początku troche z nimi problemu. Jak zamieszkacie to niektóre obowiązki Ci odejdą bo psy bedą wiecej biegać po dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.12.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Mayland ale one caly czas po dworze ganiaja - sprzatanie trwalo dlugo i smierdzaca robota !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.12.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Piec wygląda super! Oby wiecej sie nie wygaszał! Kurcze ten twoj ma jakos wiecej rurek - masz moze kominek z plaszczem wodnym?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Kominek mam tylko rekreacyjny. Nie bedę się nim dogrzewać. Po kilku dniach palenia w nim cieszę się, ze podjęłam taką decyzję. Co tu dużo mówić, to brudna robota w salonie A rurek i Tobie przybędzie. Mi ciągle przybywa jeszcze Hydraulik kończy podłączenie ciepłej wody i bojlera. Teraz to dopiero istna plątanina rur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.12.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja nie chce nic mowic ale on u mnie juz zakonczyl swoja prace !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Jakie u Was jest rozwiązanie? Ogrzewanie piecem i kominek z płaszczem? CWU z kominka tylko czy macie też bojler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.12.2007 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Nie u mnie tez zwykly kominek taki rekreacyjny - mamy bojler ale na razie nie nalewamy do niego wody, podlogowka nie ma oddzielnego mieszacza tylko jest zrobiona na powrotach z grzejnikow!!!!! Nasz WSPANIALY hydraulik ktorego mialam ci podeslac ma przyjechac laskawie jutro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja mimo tego, że nie znam się na hydraulicę widzę już pewne....wady i zalety. Wszystko zrobione ładnie, czysto, porządnie. Skrzyneczki, rozdzielacze, dobre materiały ale mam wrażenie że to na wyrost. Moze to i lepiej ale obecnie jest w domu ciepło a dopiero wygrzewamy dom. Podłogówka całkiem zakręcona, na piecu temp 45st a w domu gorąco. Otwarte drzwi do nieogrzewanego garażu i dziura na strych który jeszcze nie ma kaloryferów założonych. Wystarczyłyby mniejsze kaloryfery i zdecydowanie ich mniejsza ilość. No ale mogę mieć pretensje do samej siebie potroszku bo to ja go piliłam, żeby było tylko ciepło w domu. Niczego tak sie nie bałam jak zimnego domu No to teraz mam ciepło jak cho....era Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.12.2007 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja mam nadzieje ze wreszcie zacznie to wszystko chodzic - jezeli chodzi u mnie o osprzet to tak jak ci mowilam jakos tego jest malo!!!!! Sama nie wiem - a niby taki znawca - grzejniki sa zapowietrzone praktycznie caly czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpowietrzy sie, doleje wody i za jakas godzine trzeba znowu odpowietrzac - mowie ci jakis kolowrot!!!!!!!!!!! Jest cieplo w domu - moze nie goraco jak u ciebie - ale ma ktoredy uciekac to nasze cieplo - dziury przy skrzynkach od rolet no i nieocieplony dom!!!! Bedzie dobrze, musi byc !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No pewnei że bedzie Przecież, że nie inaczej Pamietasz jak ja się denerwowałam? WIem że się martwisz ale jak to Rrmi napisała, za jakiś czas nie bedizesz o tym pamietać tylko cieszyc się ciepłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.12.2007 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Kurcze ale ile mozna odpowietrzac kaloryfery!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 U mnie odpowietrzali kilka razy ale narazie wszystko ok. Kaloryfery całe ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Jakie kaloryfery kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.12.2007 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Kaloryfery kupilismy Buderusa, ale zastanwiamy sie tez czy nasza woda nie jest zbyt napowietrzona, jak sie ja wleje do jakiegos pojemnika to normalnie przez jakies 20 sekund bambelki z niej wychodza - jest taka spieniona!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Hmmm nie mam pojęcia czemu. Macie pewnie filtr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.12.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1471_kartka-sw.25_2.jpgWiary co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie, miłości w każdej ilości - od Bożej Dzieciny życzy Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.12.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Niech pod świąteczną choinką, znajdzie się radość, szczęście, życzliwość, wzajemne zrozumienie oraz możliwości ku spełnienia wszelkich marzeń w Nowym Roku!!!http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1174.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts