Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

Ja na dole mam bez okienek bo takie są bardziej intymne a przy otwartym dole ppomieszczenia do których są drzwi powinny mieć możliwość całkowitej intymności (łazienka, pokoik mały, kotłownia). Dół jest widny i nie muszę doswietlać światłem z pokojów przez drzwi. Na górze są drzwi wszystkie z wąskimi szybkami. WYbrałam najwęższe jakie się dało. Troche światła jest tam wskazane więc myślę, że bedzie dobrze :lol:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oj babeczki kochane jakos nie moglam sie zebrac z napisaniem czegos - bo wlascwiei nie ma o czym - grzejniki jak sa zapowietrzone tak sa, no wlascwie zapowietrzaja sie 2 w porywach do trzeech - te ktore sa najblizej pieca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem juz co robic - wczoraj byl hydraulik ale powiezial ze on nic nie poradzi bo mamy zapowietrzona wode!!!!! i na dodatek zamarzla nam gdzies woda - pzrechodzi prze moment przez garaz a on jest nieocieplany i wieje w nim okrutnie!!!!!!!!! i zamarzlo wiec nawet niemozna odpowietrzyc tych grzejnikow bo nie mam jak dolac wody pozniej :((( !!!!!!! ale od poniedzilaku ma byc juz ponoc ocieplenie - mam nadziej ze tak bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!

BARDZO WAM DZIEKUJE KOBIETKI ZA PAMIEC O MNIE HUEHUEHUEUE :*

Kolakao to super, że nie wyjeżdża!!!! Bedizecie razem kończyć dom :lol: Pomoże Ci a i dziewczynki pewnei sie cieszą bardzo, że o Nim samym nie wspomnę :lol: :lol:

A Może w niedizelę na sanki się wybierzecie w omją okolicę? Co? U nas masa ludzi przyjeżdża z dizecmi na sanki, pociagnąć za samochodem po drodze leśnej :lol: Moze nas odwiedizcie w niedizelę na budowie zobaczyc co i jak? :wink: Wysyłam Ci na pw mój nr telefonu :lol:

A już myślałam, że tak jesteś zła na piec, że o forum zapomniałaś :( ale widzę foty są, znaczy się idziemy dalej z budową :lol: :lol:

Ile wchodzi Wam kg do tego podajnika i czy wygodnie sie zasypuje ?Nie jest za mały otwór? Takie wrażenie sprawia na zdjeciu :oops: Albo to złudzenie :lol: Kolakao czy nie ma rozwiazania tego problemu? Nie ma czegoś co mogłoby tę wodę odpowietrzać zanim ona wejdzie do budynku? Coś przed filtrami i przy przyłączu? Napewno coś z tym można zrobić bo to bez sensu grzać jak tak jest :(

Widzę że z tematem drzwi już sobie poradziłaś bez pomocy :oops: Ja jeszcze nie reklamowałam więc nie wiem co bym zrobiła ale Twój telefon do szefa to był strzał w 10 :lol: :lol:

Kurcze ja mam zapłacone za wannę 80% i ma być za kilka tygodni. Kupowałam na Allegro. Ciekawe czy mnie nikt nie oszuka. Trochę sie obawiam, nie ukrywam. Czykam na tę wannę 6 tygodni ale to było zaznaczone na aukcji :-? Niby wszystko narazie ok ale pietra mam , nie ma co ukrywać :lol: :roll:

Słuchaj gdzie w końcu zamawiałaś drzwi? Coś wypaliło z Obrońców czy znalazłaś lepszą ofertę?

Kurcze mi niebawem bedą montować :roll:

tak zamowilismy na obroncow - oczywsicie moj malz z twoim kuzynem nie omieszkal sie popodsmiewac z nas - ze teraz to my takie wielkie specjalistki od budowania :evil: :evil: - FACECI!!!!!!!!

WIESZ CHYBA NAM ZAZDROSZCZA ZE NIE TYLKO ONI TAK MOGA!!! :lol: :lol: :lol: :lol: