mayland 23.12.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Ja na dole mam bez okienek bo takie są bardziej intymne a przy otwartym dole ppomieszczenia do których są drzwi powinny mieć możliwość całkowitej intymności (łazienka, pokoik mały, kotłownia). Dół jest widny i nie muszę doswietlać światłem z pokojów przez drzwi. Na górze są drzwi wszystkie z wąskimi szybkami. WYbrałam najwęższe jakie się dało. Troche światła jest tam wskazane więc myślę, że bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 23.12.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia http://www.tapetki.com/albums/okazjonalne/bozenarodzenie/normal_tapetki_boze_narodzenie_001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.12.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Wesolych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 24.12.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 MIŁYCH I WSPANIAŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 A gdzie Ty sie podiewasz?! Nie pisz tylko, ze znów z piecem kłopoty. Jak akloryfery? Już poradziliscie sobie z tym? Wracaj do nas! Problemy na budowie są po to by je rozwiązywać na forum a nie wkurzać się ze nie wychodzi Tęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.12.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia,Wszyscy - wszystkim ślą życzenia!Przy tej pięknej sposobności,Życzę Ci dużo radości!http://www.moge.pl/gify/gifs/swateczne/mikolaj2.gifhttp://www.moge.pl/gify/gifs/swateczne/choinki03.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.01.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 dzien dobry Kolakao, słuchaj się Mayland i dawaj tu informacje co tam się u Ciebie dzieje. Widzę, że chyba wybierzemy podobne drzwi Kolakao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Kola no gdzie Ty jesteś Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Pewnie męża zagramanicę tak szykuje i się żegnają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.01.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 oj babeczki kochane jakos nie moglam sie zebrac z napisaniem czegos - bo wlascwiei nie ma o czym - grzejniki jak sa zapowietrzone tak sa, no wlascwie zapowietrzaja sie 2 w porywach do trzeech - te ktore sa najblizej pieca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem juz co robic - wczoraj byl hydraulik ale powiezial ze on nic nie poradzi bo mamy zapowietrzona wode!!!!! i na dodatek zamarzla nam gdzies woda - pzrechodzi prze moment przez garaz a on jest nieocieplany i wieje w nim okrutnie!!!!!!!!! i zamarzlo wiec nawet niemozna odpowietrzyc tych grzejnikow bo nie mam jak dolac wody pozniej (( !!!!!!! ale od poniedzilaku ma byc juz ponoc ocieplenie - mam nadziej ze tak bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO WAM DZIEKUJE KOBIETKI ZA PAMIEC O MNIE HUEHUEHUEUE :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.01.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Pewnie męża zagramanicę tak szykuje i się żegnają Chyba juz nie wyjedzie zaczal prace w naszym ukochnyam kraju ))))) Ale dla mnie zaczelo sie wreszcie - z rana psy nakarmic, zobaczyc co z piecem i cala reszta - a wlasciwie nie ma calej reszty bo nic sie nie dzieje ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Zacznie się dziać, spokojnie - i wtedy będzie problem, bo jak znam życie, to się będzie dużo działo Miłego dzionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Kolakao to super, że nie wyjeżdża!!!! Bedizecie razem kończyć dom Pomoże Ci a i dziewczynki pewnei sie cieszą bardzo, że o Nim samym nie wspomnę A Może w niedizelę na sanki się wybierzecie w omją okolicę? Co? U nas masa ludzi przyjeżdża z dizecmi na sanki, pociagnąć za samochodem po drodze leśnej Moze nas odwiedizcie w niedizelę na budowie zobaczyc co i jak? Wysyłam Ci na pw mój nr telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.01.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 dziekuje bardzo za zaproszenie, w nowy rok pojechalam z nimi na zalew na borkach - ludzie jezdzili na lyzwach po zalewie ale ja jakos jestem przeciwna i tylko z brzegu sie slizgalysmy, jak bedziemy mieli czas to chetnie podjade!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.01.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 A najchetniej to obejrze twoj piec i caly osprzet bo z moim to wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 U mnie też jeżdża po zalewie Ja się boję ale mój mąż jak najbardizej sie napala i kto wie cyz nie wystartuje z jakimiś łyżwami Mam kilkaset metrów do zalewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.01.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Ja dziekuje za takie zabawy - od razu mam przed oczami jak wpadam do przerebli i odechciewa mi sie !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 A już myślałam, że tak jesteś zła na piec, że o forum zapomniałaś ale widzę foty są, znaczy się idziemy dalej z budową Ile wchodzi Wam kg do tego podajnika i czy wygodnie sie zasypuje ?Nie jest za mały otwór? Takie wrażenie sprawia na zdjeciu Albo to złudzenie Kolakao czy nie ma rozwiazania tego problemu? Nie ma czegoś co mogłoby tę wodę odpowietrzać zanim ona wejdzie do budynku? Coś przed filtrami i przy przyłączu? Napewno coś z tym można zrobić bo to bez sensu grzać jak tak jest Widzę że z tematem drzwi już sobie poradziłaś bez pomocy Ja jeszcze nie reklamowałam więc nie wiem co bym zrobiła ale Twój telefon do szefa to był strzał w 10 Kurcze ja mam zapłacone za wannę 80% i ma być za kilka tygodni. Kupowałam na Allegro. Ciekawe czy mnie nikt nie oszuka. Trochę sie obawiam, nie ukrywam. Czykam na tę wannę 6 tygodni ale to było zaznaczone na aukcji Niby wszystko narazie ok ale pietra mam , nie ma co ukrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Słuchaj gdzie w końcu zamawiałaś drzwi? Coś wypaliło z Obrońców czy znalazłaś lepszą ofertę? Kurcze mi niebawem bedą montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.01.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Słuchaj gdzie w końcu zamawiałaś drzwi? Coś wypaliło z Obrońców czy znalazłaś lepszą ofertę? Kurcze mi niebawem bedą montować tak zamowilismy na obroncow - oczywsicie moj malz z twoim kuzynem nie omieszkal sie popodsmiewac z nas - ze teraz to my takie wielkie specjalistki od budowania - FACECI!!!!!!!! WIESZ CHYBA NAM ZAZDROSZCZA ZE NIE TYLKO ONI TAK MOGA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts