Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

A już myślałam, że tak jesteś zła na piec, że o forum zapomniałaś :( ale widzę foty są, znaczy się idziemy dalej z budową :lol: :lol:

Ile wchodzi Wam kg do tego podajnika i czy wygodnie sie zasypuje ?Nie jest za mały otwór? Takie wrażenie sprawia na zdjeciu :oops: Albo to złudzenie :lol: Kolakao czy nie ma rozwiazania tego problemu? Nie ma czegoś co mogłoby tę wodę odpowietrzać zanim ona wejdzie do budynku? Coś przed filtrami i przy przyłączu? Napewno coś z tym można zrobić bo to bez sensu grzać jak tak jest :(

Widzę że z tematem drzwi już sobie poradziłaś bez pomocy :oops: Ja jeszcze nie reklamowałam więc nie wiem co bym zrobiła ale Twój telefon do szefa to był strzał w 10 :lol: :lol:

Kurcze ja mam zapłacone za wannę 80% i ma być za kilka tygodni. Kupowałam na Allegro. Ciekawe czy mnie nikt nie oszuka. Trochę sie obawiam, nie ukrywam. Czykam na tę wannę 6 tygodni ale to było zaznaczone na aukcji :-? Niby wszystko narazie ok ale pietra mam , nie ma co ukrywać :lol: :roll:

O KURCZE nie wiem ile kg ale jakos tak ok 100 mysle za napewno :roll: :roll: :roll: dzisiaj z rana wrzucilam 4 weglarki -a do jednej ok 12 wchodzi - wiesz to chyba nawet ok 150kg musi tam wchodzic - no jakos tak!!!!

no ten otwor na poczatku tez nam sie wydawal za maly ale teraz nasypujemy do weglarki i z niej sie swietnie wsypuje bez zadnego problemu!!!!!! no wlasnie tak trzeba bedzie zrobic z ta cholerna woda - jest zimno i jakos nie mam pomysla na to wszytsko - mialam zadzwonic do hydraulika - oczywsicie nie zadzwonilam bo jestem d... wolowa!!!

szwagier za jakies 2-3 tygodnie wchodzi do nas i bedzie kladl kafelki wszedzie - czyli lazienki, podlogi , kuchnia!!!!!!!!! znajac jego troche mu to zajmnie ale wiem ze robi bardzo ladnie i dokladnie - wiec mu wybaczam !!!!!!!!!! :)

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja zaraz jadę do lesiowa wybierać panele na podłogę :lol: Może też zamówię farby z mieszalnika :roll:

Interesowała się juz odbiorem? Zobacz ceny u mnie z odbiór. Załatwia mi to kierbud. Z tego co sie orientowałam to jakieś 400zł taniej przez niego mnie będzie kosztowało niż gdybym sama to załatwiała :roll:

Kolakao jak z tymi płytkami? Wybrałaś już? Gdzie kupujesz?

Oj slonce caly czas sie wacham - tyle tego ze hohohoho - az mnie glowa boli - za duzo rzeczy mi sie podoba !!!!!!!!!!!! ogolnie wiem ze nasz lazienka ma byc baaaaaaardzo jasna bo jest malutka bez okna!!!! stawiamy na beze+braz!!! plytek w tym kolorze jest od cholery!!!!!!!!!!

a druga lazienka to calkiem nie wiem - chociaz juz ostatnio znalazlam- Fiorii z Opoczna!!!!!! i chyba na tym zostanie!!!!!!!!!!!!

na podlogi tez beze- jasniutko ma byc!!!!!!

do kuchni na sciane tez jasniutkie z jakimis brazowymi dekorami - chce zeby bylo mniej wiecej w calej tez przestrzeni otwartej - czyli kuchnia, hol, wiatrolap i salon - jedna kolorystyka - w naszym przypadku beze i brazy - uwielbiam je :lol: :lol: :lol: :lol: - dla mnie bardzo eleganckie - a jak to wszystko wyjdzie - nikt nie wie nawet ja heuhuehuehuehu :roll: :lol: 8)

Kupowałam w Impero ale wkurza mnie, ze tam na wszystko się czeka :evil: Niewiele płytek jest od ręki :evil:

Ale wybór największy w mieście i robią projekt bez względu na wartość zamówienia. Ceramika Primus robi też projekt gratis ale przy zamówieniu powyżej 5tys :o :evil:

Wiem, ze brązy są eleganckie. Dodatkowo są popularne i mozna wszsytko do nich dostać. A ja nie bedę mieć elegancko :(

No mają wybór, tego nie można im zarzucić. Obsługa tez powiedziałabym , że ok. Ale to duza firma i mam wrażenie, ze zaczynają się gubić. Znajome czekały dość długo i dostały inne płytki niż zamawiały. Były różnice w odcieniach i dekory inne im dali :o Oczywiście przyjeli reklamacje ale to opóźnienia w robotach... I badź tu mądry :roll: Ja nie mogę powiedzieć, kupiłam szybko i sprawnie płytki do małej łazienki.

Znakiem tego zawalił instalacje hydraulik!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Ja mam przecież taki kocioł i kaloryufery z podłogówą do tego. Są dwa naczyynia i dwie pompy by to wszystko działało :-? Moze w tej prostocie kotłowni jest wina.

Ściaaj hydraulika niech poprawia!!! :evil: