kolakao 11.01.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 A już myślałam, że tak jesteś zła na piec, że o forum zapomniałaś ale widzę foty są, znaczy się idziemy dalej z budową Ile wchodzi Wam kg do tego podajnika i czy wygodnie sie zasypuje ?Nie jest za mały otwór? Takie wrażenie sprawia na zdjeciu Albo to złudzenie Kolakao czy nie ma rozwiazania tego problemu? Nie ma czegoś co mogłoby tę wodę odpowietrzać zanim ona wejdzie do budynku? Coś przed filtrami i przy przyłączu? Napewno coś z tym można zrobić bo to bez sensu grzać jak tak jest Widzę że z tematem drzwi już sobie poradziłaś bez pomocy Ja jeszcze nie reklamowałam więc nie wiem co bym zrobiła ale Twój telefon do szefa to był strzał w 10 Kurcze ja mam zapłacone za wannę 80% i ma być za kilka tygodni. Kupowałam na Allegro. Ciekawe czy mnie nikt nie oszuka. Trochę sie obawiam, nie ukrywam. Czykam na tę wannę 6 tygodni ale to było zaznaczone na aukcji Niby wszystko narazie ok ale pietra mam , nie ma co ukrywać O KURCZE nie wiem ile kg ale jakos tak ok 100 mysle za napewno dzisiaj z rana wrzucilam 4 weglarki -a do jednej ok 12 wchodzi - wiesz to chyba nawet ok 150kg musi tam wchodzic - no jakos tak!!!! no ten otwor na poczatku tez nam sie wydawal za maly ale teraz nasypujemy do weglarki i z niej sie swietnie wsypuje bez zadnego problemu!!!!!! no wlasnie tak trzeba bedzie zrobic z ta cholerna woda - jest zimno i jakos nie mam pomysla na to wszytsko - mialam zadzwonic do hydraulika - oczywsicie nie zadzwonilam bo jestem d... wolowa!!! szwagier za jakies 2-3 tygodnie wchodzi do nas i bedzie kladl kafelki wszedzie - czyli lazienki, podlogi , kuchnia!!!!!!!!! znajac jego troche mu to zajmnie ale wiem ze robi bardzo ladnie i dokladnie - wiec mu wybaczam !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Ja zaraz jadę do lesiowa wybierać panele na podłogę Może też zamówię farby z mieszalnika Interesowała się juz odbiorem? Zobacz ceny u mnie z odbiór. Załatwia mi to kierbud. Z tego co sie orientowałam to jakieś 400zł taniej przez niego mnie będzie kosztowało niż gdybym sama to załatwiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.01.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 A dlaczego przez niego taniej???? ja bede zalatwiac odbior jak mi zrobia rekuperator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zaczynaja w przyszym tygodniu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 No bo on ma znajomosci! Ma ludzi u których robi odbiory, podpisuje protokoły, dzienniki itp. Sam geodeta powiedział mi 650zł a on ząłatwi mi za 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Kolakao jak z tymi płytkami? Wybrałaś już? Gdzie kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.01.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Kolakao jak z tymi płytkami? Wybrałaś już? Gdzie kupujesz? Oj slonce caly czas sie wacham - tyle tego ze hohohoho - az mnie glowa boli - za duzo rzeczy mi sie podoba !!!!!!!!!!!! ogolnie wiem ze nasz lazienka ma byc baaaaaaardzo jasna bo jest malutka bez okna!!!! stawiamy na beze+braz!!! plytek w tym kolorze jest od cholery!!!!!!!!!! a druga lazienka to calkiem nie wiem - chociaz juz ostatnio znalazlam- Fiorii z Opoczna!!!!!! i chyba na tym zostanie!!!!!!!!!!!! na podlogi tez beze- jasniutko ma byc!!!!!! do kuchni na sciane tez jasniutkie z jakimis brazowymi dekorami - chce zeby bylo mniej wiecej w calej tez przestrzeni otwartej - czyli kuchnia, hol, wiatrolap i salon - jedna kolorystyka - w naszym przypadku beze i brazy - uwielbiam je - dla mnie bardzo eleganckie - a jak to wszystko wyjdzie - nikt nie wie nawet ja heuhuehuehuehu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.01.2008 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 A wiesz co chyba wkoncu wszytsko kupie w Impero - ceny praktycznie wszedzie sa porownywalne!!!!!!!!! A ty gdzie kupowalas? Moze znowu wiesz gdzie jest taniej - w impero robia projekty lazienek wiec miedzy innym dlatego tam bym chciala!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Kupowałam w Impero ale wkurza mnie, ze tam na wszystko się czeka Niewiele płytek jest od ręki Ale wybór największy w mieście i robią projekt bez względu na wartość zamówienia. Ceramika Primus robi też projekt gratis ale przy zamówieniu powyżej 5tys Wiem, ze brązy są eleganckie. Dodatkowo są popularne i mozna wszsytko do nich dostać. A ja nie bedę mieć elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 14.01.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja tez płytki zamówiłam w impero. Przeszłam wcześniej "całe miasto" i wróciłm do Impero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No mają wybór, tego nie można im zarzucić. Obsługa tez powiedziałabym , że ok. Ale to duza firma i mam wrażenie, ze zaczynają się gubić. Znajome czekały dość długo i dostały inne płytki niż zamawiały. Były różnice w odcieniach i dekory inne im dali Oczywiście przyjeli reklamacje ale to opóźnienia w robotach... I badź tu mądry Ja nie mogę powiedzieć, kupiłam szybko i sprawnie płytki do małej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 14.01.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Obsługa tez powiedziałabym , że ok. Też tak uważam, chyba wszyscy przechodzili kurs uprzejmej obsługi. Są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Napewno ceramikę polecam kupować na Allegro bo jest większy wybór i jest taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.01.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 TAk ja tez jezeli chodzi o obsluge nie moge zlego slowa powiedziec - kompetentni a przede wszystkim CIERPLIWI!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 14.01.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Napewno ceramikę polecam kupować na Allegro bo jest większy wybór i jest taniej. Maylandku moj malz po przeprawie z drzwiami nawet nie chce slyszec o necie a wlasnie probowlam go namowic na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Szukałam na Allegro dostawców z mazwoeickiego, tak bym mogła w razie czego podjechać bez kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.01.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Znakiem tego zawalił instalacje hydraulik!!!!!!!!! Ja mam przecież taki kocioł i kaloryufery z podłogówą do tego. Są dwa naczyynia i dwie pompy by to wszystko działało Moze w tej prostocie kotłowni jest wina. Ściaaj hydraulika niech poprawia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.01.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 I jak? Rozmawiałaś z hydraulikiem? Co on na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.01.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 jeszcze nie rozmawialam - czekam na opinie jeszcze jednego hydraulika ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na to ze potrezbne jest zamontowanie na rozdzielaczu odp automatycznych a nie recznych no i ten separator by sie tes przydal - poczytalam troche o nim i nieglupie to urzadzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.01.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Hej, kolakao powiedz mi co to za płytki imitujące drewno? Jak firma? Bardzo spodobały się mojemu mężowi....i tak stwierdził, że może zamiast drewna w salonie to na podłogówkę położymy jednak takie płytki?Tylko powiedz mi co to jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.01.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 no niestety to nie plytki tylko dechy merbau! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts