kolakao 29.01.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Moj powiedzial ze mozaike to moze, tylko przestraszyl sie tych wielkich kaflii - one prawie metr dlugie!!! i powiedzial ze ni hu hu - jak mu peknie jedna to drogo jak nie wiem co i nie idzie na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Duze kafle to docinki w małej łazience. Strata materiału znaczna i koszty większe. Warto to przeliczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.01.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No wlasnie juz mi to przetluamczyli ze sie nie nadaja!!!!!!!!!! a tak mi sie podobaly!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Kolakao czy macie termostaty na koloryferach? Ja założyłam na każdym i do podłogówki też mam do każdej części termostat na rozdizelaczu. Kosztowało to troche ale to super sprawa bo reguluje sobie sama ciepło w pokojach. Siostra natomiast nie montowała termostatów. Jej hydraulik orzekł że nie widzi potrzeby i teraz wyglada to tak, ze na górze maja ukrop a na dole dobrą temperaturę. Muszą grzać wszędzie jednakowo a nie mogą np. przykręcic w pokojach goscinnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.01.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Narazie nie mamy, ale bedziemy zakladac - jeszcze nie wiem keidy ale pewnie niebawem zastanawiam sie tylko czym sie rozni termostat od takeij zwyklego pokretala jakie zamontowalismy w lazience np, jak np chcemy zeby kaloryfer byl zimniejszy to go po prostu przykrecamy i jest zimniejszy - pzrciez tak samo dziala temostat - a moze sie myle a to cos kosztowlao nas 15zl!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Nie wiem czym sie to różni Jeśli działa to kupuj pokrętła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.01.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 zAPYTAM SIE ZAraz szwgra = pewnie wie co na ten temat!!! Wchodzi do nas prawdopodobnie z plytkami w przyszlym tygodniu w srode moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.01.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Musze konczyc - jade na dzialke !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Musze konczyc - jade na dzialke !!! A gdy wróćisz, to mi powiedz co to zalytki - znaczy się czyje?? http://images23.fotosik.pl/142/1773f2c0f4642cad.jpg Nie doczytałam Podobają mi się!! Aaaa, i tak w oróle, to DZIEŃ DOBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.01.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 TO plytki firmy Cerrol!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 31.01.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 hej Kolakao Pięknie idziecie do przodu A te rury od rekuperatora to jakis kosmos Fajowo Płyteczki - o ktore pytała Brazunia - też sliczne. Swoją drogą to bardzo mi się spodobały te czeskie ale jesli mają takie wymiary to zdecydowanie lepiej wygladac będa w dużej lazience, bo ich pocięcia nie miało by sensu jak zdrówko Madzi? Pozdawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 03.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 kolakao, część, chciałem się tylko podlizać i powiedzieć że masz cudny układ pomieszczeń Sam buduję podobny dom, i chociaż projekt robiłem samodzielnie, to niestety ze względu na ograniczenia "złotówkowe" musiałem zrezygnować z dwóch spraw, które szalenie mi się podobają w twoim domu: spiżarni przy kuchni i garderoby Będę musiał się obyć bez tych dwóch cudownych pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 03.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam!!Mam pytanie w którym miejscu montowaliście te odpowietrzniki gdzieś przy grzejnikach.Bo mam podobny problem z grzejnikami na poddaszu .Założyliśmy termostaty do grzejników ale całóy czas sie zapowietrzają.Jeśli mogę cię prosić o fotkę tych odpowietrzników będę wdzięczna.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.02.2008 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 kolakao, część, chciałem się tylko podlizać i powiedzieć że masz cudny układ pomieszczeń Sam buduję podobny dom, i chociaż projekt robiłem samodzielnie, to niestety ze względu na ograniczenia "złotówkowe" musiałem zrezygnować z dwóch spraw, które szalenie mi się podobają w twoim domu: spiżarni przy kuchni i garderoby Będę musiał się obyć bez tych dwóch cudownych pomieszczeń Witam bardzo serdecznie w moich komentarzach - ostatnio po macoszemu traktuje forum ale mam nadzije ze zostanie mi to wybaczone - no i bardzo dziekuje za przychylne slowa - prosze sie czesciej podlizywac to podnosi mnie baaaaaaaaaardzo na duchu - ja sie uparlam na spizarnie i garderobe - tak mialo byc i pilnowalam zeby zostaly te dwa pomieszczenia naniesione w projekcie - wiem ze sa rzeczywsicie bardzo przydatne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.02.2008 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam!! Mam pytanie w którym miejscu montowaliście te odpowietrzniki gdzieś przy grzejnikach.Bo mam podobny problem z grzejnikami na poddaszu .Założyliśmy termostaty do grzejników ale całóy czas sie zapowietrzają.Jeśli mogę cię prosić o fotkę tych odpowietrzników będę wdzięczna. pozdro witam kate74 odpowietrzniki automatyczne zamontowalismy na rozdzielaczu - zaraz za piecem jest skrzynka od ktorej sa prowadzone wszystkie rurki do poszczegolnych grzejnikow - my mielismy zamontowane ale reczne nie automatyczne i w tym byl caly szkopul - zamienilismy na automatyczne i jak na razie odpukac dziala bez zarzutow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.02.2008 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 a tak to wyglada u nas: nie ma ani minizaworow, i to jeszcze zdjecie bez auto odpowietrznikow, nie mam zdejcia z nimi ale powinny byc zamontowane w dolnym i gornym szeregu do ktorego podlacozne sa rurki po prawe stronie u gory - na tym zdjeciu - mam nadzije ze wiesz o co chodzi!!http://images33.fotosik.pl/130/36744e7ceeacd825.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Kolakao a te płytki do kuchni to w końcu jakie masz ?? Moze jakieś zdjęcie dla odświeżenia pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Kolakao a te płytki do kuchni to w końcu jakie masz ?? Moze jakieś zdjęcie dla odświeżenia pamięci No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.02.2008 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witam kochane!!!!! Wlasnie poduczam sie autocada!!! gapie sie w dwa monitory raz w tv raz w kompa - po prostu chyba rozdwojenia kaiegos dostane - na wlasne zyczenie oczywsicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.02.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witam kochane!!!!! Wlasnie poduczam sie autocada!!! gapie sie w dwa monitory raz w tv raz w kompa - po prostu chyba rozdwojenia kaiegos dostane - na wlasne zyczenie oczywsicie No jak milo ze jestes Słonce Autocad to dla mnie (prawie ) czarna magia. Do nowej pracy potrzebujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts