Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

Kolakao a te płytki do kuchni to w końcu jakie masz ?? Moze jakieś zdjęcie dla odświeżenia pamięci :roll:

No właśnie :D

No takie w koncu:

http://images32.fotosik.pl/128/a1f36c77840f4181.jpg

moja siostra juz mnie dzisiaj skrytykowala, powiedziala ze taka mozaika too na ma blok oblozony - malpa jedna!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam kochane!!!!! Wlasnie poduczam sie autocada!!! gapie sie w dwa monitory raz w tv raz w kompa - po prostu chyba rozdwojenia kaiegos dostane - na wlasne zyczenie oczywsicie :roll: :roll: :roll: :roll:

No jak milo ze jestes Słonce :D

Autocad to dla mnie (prawie ) czarna magia. :roll:

Do nowej pracy potrzebujesz ??

No moja nowa praca przesunela sie na maj :cry: :cry: :cry: - mam nadzieje ze juz na 100% - a dzisiaj tacy znajomi zaproponowali mi!!!!!!!! i dali materialy do przypomnienia i przyuczenia!!

ojjjjj.... nie lubimy siostry 8) oj, nie lubimy :wink: 8)

Mozaika efektownie wygląda już położona, na większych powierzchniach. Na pewno będzie ślicznie, w połączeniu z mebelkami ( hm.... czy ja cos przegapiłam, czy nic o meblach jeszcze nie bylo ?? )

Kurcze wiesz jej nie bedzie zbyt duzo, bedzie zamiast dekoru miedzy plytkami w kuchni - tak ok 12cm wstawka!!!!! Meble dopiero przedemne - ale juz kolor dosc sprecyzowany!!!!!!!!!!! :lol: 8)

ojjjjj.... nie lubimy siostry 8) oj, nie lubimy :wink: 8)

Mozaika efektownie wygląda już położona, na większych powierzchniach. Na pewno będzie ślicznie, w połączeniu z mebelkami ( hm.... czy ja cos przegapiłam, czy nic o meblach jeszcze nie bylo ?? )

Kurcze wiesz jej nie bedzie zbyt duzo, bedzie zamiast dekoru miedzy plytkami w kuchni - tak ok 12cm wstawka!!!!! Meble dopiero przedemne - ale juz kolor dosc sprecyzowany!!!!!!!!!!! :lol: 8)

Większych nie znaczy dużych powierzchniowo. Pomysl bardzo ciekawy z tą mozaiką zamiast dekoru :roll:

To czekamy na konkrety dotyczące mebelków. :D

Nie znam tego ale brzmi.... niezbyt przekonująco. Po moich doświadczeniach z kominkiem wiem juz jakie tam mogą byc temperatury. Kratka górna wentylacyjna była rozgrzana do czerwoności a jest metr nad wkładem! Obawiam się okleiny przy wkładzie.

Ale ładnie wygląda, to trzeba przyznać. Ja swój wkład kupowałam na Glinicach. Zapytaj o tył wkładu, czy jest żeliwny podwójny?