mayland 06.02.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Śliczny ten sekretarzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.02.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 no 800zl - jak dla mnie to duzoooo!!!! myslalam juz nawet zeby kupic drewniany i przemalowac - ale takie tez sa drogie - chociaz czasami na allegro mozna cos znalezc - ja namietnie obserwuje wiec ten temat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 W okolicach ul. Klejowej (od Warszawskeij) jest taki hmmmm ni sklep ni skład ze starymi meblami. Można tam kupić prawdziwe cacka. Z właścicielem jak najbardziej można negocjowac ceny. Ma stare meble odnowione, takie podszykowane, oczywiście droższe i ma meble do samodzielnego odnowienia, są zazwyczaj tańsze. Poszukaj też tam. Czasem można coś fajnego wygrzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.02.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 o dzieki ci bardzo bo juz obszukalam wszytskie sklepy(albo te o ktorych sie doqwiedzialam) z antykami w radomiu ale nic nie maja - jutro tam podajjde - jest jeszcze ponic jakis na metalowej z antykami - moze tam lukne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 07.02.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 W okolicach ul. Klejowej (od Warszawskeij) jest taki hmmmm ni sklep ni skład ze starymi meblami. tzn trzeba wjechać w klejową?? czy to jest przy Warzsawskiej po tej stronie co Klejowa? obszukalam wszytskie sklepy(albo te o ktorych sie doqwiedzialam) z antykami w radomiu ale nic nie maja - jutro tam podajjde - jest jeszcze ponic jakis na metalowej z antykami - byłaś przy lesie, to kiedyś nazywalo się lamus, wjazd z Warszawskiej ok nr 99 lub 105 na jednym rogu jest Węglostal, ana drugim dachówka Braas i jakieś rzeczy hydrauliczne i CHYBA drugi dom po prawo przed lasem. Ostatni raz tam byłam z 5 lat temu, to miał sporo rzeczy, chociaż pierwsze wrażenie...średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 07.02.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 1.wiesz moze jak sie muruje takie cegły ręcznie formowane tzn czy tez na takie listewki jak klinkier? możesz dać tel do tych panów, którzy murowali wam klinkier na podmurówce? byli ciut tańsi od moich2.gdzie kupowałas deski na taras po ~90 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A gdzie Ty znikasz całymi dniami? Jak płytki, już się kładą? Kupiłaś ten sekretarzyk? CO nowego w wykończeniówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.02.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 1.wiesz moze jak sie muruje takie cegły ręcznie formowane tzn czy tez na takie listewki jak klinkier? możesz dać tel do tych panów, którzy murowali wam klinkier na podmurówce? byli ciut tańsi od moich 2.gdzie kupowałas deski na taras po ~90 zł? Dzieki celtorek - podjade w sobote tam !!! bede miala pare spraw do zalatwienia!!! jezeli chodi o takie cegly to tak w sumie to nie wiem ale pewnie tez na takie listewki metalowe jak klinkier - ci co klada beda napewno wiedziec - mam nadzieje!!!! telefonu musze poszukac - ale mam napewno - ooooo juz poszukalam - pan stanislaw leskiewicz tel.880-768-465 - jak mi murowal to sie go pytalam czy moge przekazywac jego tel jakby ktos pytal wiec wszystko jest za jego wiedza!!!!! no deski na taras kupowalam w promocyjnej cenie - okazja bo zostaloi im jakies 40metrow - juz teraz nie pamietam ile dokladnie - ale jakos tak - a tak poza tym to byl drugi gatunek i nie sa takie piekne jak ten pierwszego ale nam odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.02.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A gdzie Ty znikasz całymi dniami? Jak płytki, już się kładą? Kupiłaś ten sekretarzyk? CO nowego w wykończeniówce? ty chyba mnie wyczuwasz:) - no znikam bo ze tak powiem sie nie pochwalialm ze bylam dzisiaj pierwszy dzien w pracy i od 8 do 16 mnie nie ma - wiec w zasadzie zostaja tylko wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Oooooo i jak było w robocinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Oooooo i jak było w robocinie? no właśnie, mów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.02.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Fajnie bo na razie bede pracowac w biurze projektow - a tamta prace przy bud. naszego slonecznego centrum (z wa-wy) przelozyli mi na maj - a tutaj jak na razie podoba mi sie - wreszcie z ludzmi - chociaz pracuje z samymi facetami to nie wiem czy oni tak do konca sa homo sapiens - juz dzisiaj byly teksty ze oni wola mloda krew napastowac - znaczy norma!!! faceci tak maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Fajnie bo na razie bede pracowac w biurze projektow - a tamta prace przy bud. naszego slonecznego centrum (z wa-wy) przelozyli mi na maj - a tutaj jak na razie podoba mi sie - wreszcie z ludzmi - chociaz pracuje z samymi facetami to nie wiem czy oni tak do konca sa homo sapiens - juz dzisiaj byly teksty ze oni wola mloda krew napastowac - znaczy norma!!! faceci tak maja sapiens sapiens, inaczej by tak nie gadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Czym Ty się zajmujesz? Moze byc na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.02.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No ja jak na razie rysuje projekty domkow! Pozniej bede w jakis sposob je projektowac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Fajnie To Ty fachura jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.02.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ZE tak powiem - ze mnie taki fachowiec jak z koziej d.. traba!!!! siedem lat przerwy po studiach swoje robi - niestety na moja niekorzysc - ale wszystko nadrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Faceci homo sa na pewno, z tym że to sapiens to już nie zawsze .... Ale ogólnie to ich lubię, ja też pracowałam z samymi facetami przez 23 lata i ... byłam przeszczęśliwa z tego powodu Kolakao, czy Ty masz autocada?? A może coś bliżej na ten temat na priv??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.02.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No mam Brazuniu!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Chcialam tylko pokazac jakie ladne obudowy do kominkow dzisiaj znalazlam!!!! Bardzo mi sie podobaja - jeszcze nie maja ceny na nie ale mam nadzieje ze beda zjadlwie!!!! http://images28.fotosik.pl/153/795e8be8c2a50994.jpg No przyznajcie ze bardzo ladne!!!!! Zaje... ta płyta!!!!!! Co to jest, wiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts