kolakao 07.02.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 BEde wszystko wiedziex za jakies dwa tygodnie - bo jak na arzie wstawili tylko ale jeszce nie wiedza ile, jak to izolowac od obudowy i takie tam - ale jak beda to patzr na stronie http://www.kratki.pl - to u nich robilam zdjeice!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No mam Brazuniu!!!!!!!!!!!!!!!! To ja mogę przejść na prywatne częstotliwości nadawania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.02.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Zapraszam w moje skromne progi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Faceci homo sa na pewno, z tym że to sapiens to już nie zawsze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Faceci homo sa na pewno, z tym że to sapiens to już nie zawsze .... O mamuniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Faceci homo sa na pewno, z tym że to sapiens to już nie zawsze .... O mamuniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Zapraszam w moje skromne progi!!!!! I wlazłam ... mam nadzieję, że coś zrozumiałaś z tego mojego bełkotu Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.02.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Pewnie ze zrozumailam - dam ci odpowiedz wieczorem nie chce mi sie teraz pisac tak szczerze!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 09.02.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Czy jesteś zadowolona ze swoich drzwi wejściowych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.02.2008 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Tosinku drzwi mam i podobaja mi sie zewnetrznie - sa bardzo ladnie wykonane, niestety nie moge ci powiedziec jak sie sprawuja poniewaz mamy je zamontowane juz dosc dlugo ale w ogole ich nie uzywamy - sa zastwione dechami i tyle !!!!!!!!!!!!!!! ale te same drzwi mozesz kupic taniej bodajze przez art-pol - stobrawa jest posrednikiem art-polu i narzucaja sobie jakas marze - ja dowiedzialm sie o tym po fakcie!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.02.2008 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Pomylilam sie to firma Art-tom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No to dzień dobry Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 W kuchni wykorzystany każdy kawałeczek powierzchni. Ale powiedz mi, czemu dajesz piekarnik przy lodówce? Nie jest zalecane takie rozwiązanie. Widziałam juz takie rozwiazania i sie zastanawiam, czy to świadome decyzje czy tylko tak zeby ładnie wyglądało? WIem, ze to wygodne taki piekarnik na wysokosci oczu. Szczerze mówiąc wolałabym więcej blatu (ciągle mi go brakuje obecnie). Ja zdecydowałam się na niemodne rozwiazanie i dałam piekarnik nisko, zyskując blat. Raz na pół roku mogę się schylić przecież do piekarnika Ale to moje uwagi, prawdopodobnie podszyte własnymi upodobaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.02.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 oj mayland czy ty od razu musisz wszytsko wypatrzec - no wlasnie miedzy lodowka a piekarnikiem ma byc szafka cargo - ta co jest nakoncu - no i ten piekranik ma byc wyzej a wywale mikrofale bo musza do niej dziewczynki dosiegac a tam za wysoko - no i nie chce tych polokraglych szafek przy oknie - tragiczne jak dla mnie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dla mnie też A z tym piekarnikiem to ja mam schyniecie, zawsze na to zwracam uwagę No o tej mikrofali nie pisałam juz bo byłoby że sie czepiam ale zastanwiałam się, jak ją będizesz myć jak sie coś wyleje Dobre decyzje! Dziwi mnie czemu ten komin sie tak zabrudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Zadzwoń do nich i zapytaj gdzie kupisz Farbe Magnes. Firma mieści sie w Grodzisku Mazowieckim. Może też wysyłają za pobraniem te farby http://www.farbamagnes.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.02.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 trzeba bylo poleciec z grubej rury i od razu powiedziec co sie nie podoba - ja juz sie przyzwyczailam ze w moim domku malo co sie komu podoba uehuehuehuehueheuheuheuheuhe - czepiaj sie czesciej - moze jakies nowe pomysly mi przyjda do glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.02.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Zadzwoń do nich i zapytaj gdzie kupisz Farbe Magnes. Firma mieści sie w Grodzisku Mazowieckim. Może też wysyłają za pobraniem te farby http://www.farbamagnes.pl/ dziekowac dziekowac :* :* cmok cmok cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja zapytałabym jeszcze w Beckersie w pawilonach na Witolda. Tam jest mieszalnia. Gdiześ mi się przewinał Beckers i ta farba. Moze też to mają dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts