Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

czesc kolakao :D

przyszlam sie kuchni czepic :wink:

wydaje sie ze masz duzo dolnej zabudowy, moze zrezygnjesz z ktorys gornych połek?

a jeszcze jedna dolna podwojn aszafke zamien na szuflady :roll:

jesli chodzi o piekarnik obok lodowki, ja tez chcialam przedzielic cargo, ale namowiono mnie zeby tego nie robic i sie zgodzilam, komus urwe ja....... jak beda z tym problemy :-?

Nie widze rzutu kuchni i nie wiem czy to o czym mysle ma sens, ale......

naprawde wygodnie jest zachowac ciąg; lodówka, zlew, płyta

moze lepiej byloby " plyta, blat, zlew, blat i lodowka (idąc od lewej strony ).

pozdrawiam rybniczanke :D

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zadzwoń do nich i zapytaj gdzie kupisz Farbe Magnes. Firma mieści sie w Grodzisku Mazowieckim. Może też wysyłają za pobraniem te farby :roll:

http://www.farbamagnes.pl/

dziekowac dziekowac :* :* cmok cmok cmok

ale numer - farba magnetyczna :o :o :o :o :o

wiecie, że pierwszy raz o czymś takim słyszę :oops:

a ile takie cudo kosztuje?

Podoba mi się :D

Kurcze nie chcę wprowadzić Cię w błąd. :roll: Tak palnełam ale nie mam pojecia. WYdaje mi się jednak, ze tania nie jest bo raz, ze to towar mało popularny a dwa zawiera cząsteczki żelaza.

Ciekawym moze być również pomalowanie dużej płyty np. skleiki i przymocowanie jej do sciany. Łatwiej to bedzie w przysżłości usunąć ze sciany. Taka płyta wprowadziłaby też pewien ład w pokoju. Ot konkretna powierzchnia do zagospodarowania, tu można coś przyklejać. Cała ściana to trochę za duzo moim zdaniem. No chyba żeby zalepić ją całą plakatami z bravo :wink: :lol:

Miałam w czasach szkolnych taką ścianę w plakatach. Jak zrywałam to odchodziły razem z tynkiem :lol: Dobry klej był :wink:

cześć

zapomniałm podziękować za nr tel do pana od klinkieru, więc trochę z opóźnieniem DZIĘKUJE :D .

Jeszcze nie korzystałam z nr tel, bo mam niewyklarową koncepcję.

juz sie przyzwyczailam ze w moim domku malo co sie komu podoba uehuehuehuehueheuheuheuheuhe - czepiaj

Mi u Ciebie podoba się wszystko tzn jak do tej pory.

Najbardziej podoba mi się wielki dach, proporcje domu.

Szafek na projekcie kuchni rzeczywiście mnóstwo :wink:

Kurcze baby moze rzeczywsicie mam tych szafek duzo :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: nie wiem sama !!!!!!!!!!!

dziekuje celtorku za slowa uznania!!!!!!!!!!!!!! komus sie cos jednak podoba :D :D :D

no dlugo rysowlaismy sami elewacje i przekroje zeby wszystko mialo odpowiednie proporcje - i prawde mowiac tez nam sie podoba :lol: 8)

a panow od klinkieru naprawde polecam - jak bedziesz potrzebowac to dzown do nich :)

czesc kolakao :D

przyszlam sie kuchni czepic :wink:

wydaje sie ze masz duzo dolnej zabudowy, moze zrezygnjesz z ktorys gornych połek?

a jeszcze jedna dolna podwojn aszafke zamien na szuflady :roll:

jesli chodzi o piekarnik obok lodowki, ja tez chcialam przedzielic cargo, ale namowiono mnie zeby tego nie robic i sie zgodzilam, komus urwe ja....... jak beda z tym problemy :-?

Nie widze rzutu kuchni i nie wiem czy to o czym mysle ma sens, ale......

naprawde wygodnie jest zachowac ciąg; lodówka, zlew, płyta

moze lepiej byloby " plyta, blat, zlew, blat i lodowka (idąc od lewej strony ).

pozdrawiam rybniczanke :D

No czepiac sie czepiac - :lol: :lol: :lol: - no ale z ktorych gornych polek mam zrezygnowac??? wydaje mi sie ze nie bedzie to zbyt dobrze wygladac!!!! nie wiem sama :roll: :-?

no jedna dolan szafka napewno bedzie zamieniona na szuflady - bingo!!!

co do cargo oby bylo dobrze - a jezeli chodzi o ciag to nie wiem - wiem ze chce miec lodowke zaraz po wejsciu do kuchni po lewej stronie, a pod oknem zlew!!!!! - no i gdzies pomiedzy musialm umiescic plyte - no i tak wyszlo !!!!!!!!!!!!!! naprawde nie wiem czy to bedzie dobrze - ale jezeli wstawie lodowke i zlew tam gdzie chce - to wlasnie plyte musze wstawic gdzies posrodku :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

bardzo dziekuje za cenne uwagi lecace z moejgo ukochanego rybnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam

cieawym moze być również pomalowanie dużej płyty np. skleiki i przymocowanie jej do sciany. Cała ściana to trochę za duzo moim zdaniem. No chyba żeby zalepić ją całą plakatami z bravo :wink: :lol:

Mayland to wtedy mozna kupic zwykla tablice na allegro i wyjdzie chyba w sumie to samo :roll: :roll: - o calej scianie nie myslalalm ale chcialam wyeliminowac wlasnie ramki - chcialam zeby byl ten sam poziom co sciany -zeby nie bylo progu :roll: :roll: ale wymyslam hueheheuueh

cołem kola :D

może zakręć jakoś tą kuchnią :roll:

jakiś barek zrób, albo wyspę, widać, że masz dużo miejsca

poza tym,polecam program Alno Kitchen Planner

możesz w nim zrobic sobie super projekt, spróbuj :D

dziekuje kasiczku - musze go znalezc - ja jak na razie probowlam cos stworzyc na pro100 - jest na stronie http://www.ecru.pl

Ja mam bardzo dużo szkła i musze gdzieś to trzymać więc każde meijsce mi sie przyda. :roll:

Spizarki nie mam. ALe w kotłowni będzie szafa na weki i słoiki. Będize też miejsce na środki chemiczne i mopy. Nawet sporo miejsca zostało mi w tej kotłowni. Węgiel i tak bedizemy tryzmać w garażu blaszaku w drugiej części działki bo trzymanie go w domu to jeden wielki syf. A tak na taczkach się przywiezie co kilka dni 2 woreczki i po sprawie.