malmuc 13.02.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 czesc kolakao przyszlam sie kuchni czepic wydaje sie ze masz duzo dolnej zabudowy, moze zrezygnjesz z ktorys gornych połek? a jeszcze jedna dolna podwojn aszafke zamien na szuflady jesli chodzi o piekarnik obok lodowki, ja tez chcialam przedzielic cargo, ale namowiono mnie zeby tego nie robic i sie zgodzilam, komus urwe ja....... jak beda z tym problemy Nie widze rzutu kuchni i nie wiem czy to o czym mysle ma sens, ale...... naprawde wygodnie jest zachowac ciąg; lodówka, zlew, płyta moze lepiej byloby " plyta, blat, zlew, blat i lodowka (idąc od lewej strony ). pozdrawiam rybniczanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Zadzwoń do nich i zapytaj gdzie kupisz Farbe Magnes. Firma mieści sie w Grodzisku Mazowieckim. Może też wysyłają za pobraniem te farby http://www.farbamagnes.pl/ dziekowac dziekowac :* :* cmok cmok cmok ale numer - farba magnetyczna wiecie, że pierwszy raz o czymś takim słyszę a ile takie cudo kosztuje? Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Nie mam pojęcia ale pewie kilkaset złociszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Nie mam pojęcia ale pewie kilkaset złociszy za litr??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Kurcze nie chcę wprowadzić Cię w błąd. Tak palnełam ale nie mam pojecia. WYdaje mi się jednak, ze tania nie jest bo raz, ze to towar mało popularny a dwa zawiera cząsteczki żelaza. Ciekawym moze być również pomalowanie dużej płyty np. skleiki i przymocowanie jej do sciany. Łatwiej to bedzie w przysżłości usunąć ze sciany. Taka płyta wprowadziłaby też pewien ład w pokoju. Ot konkretna powierzchnia do zagospodarowania, tu można coś przyklejać. Cała ściana to trochę za duzo moim zdaniem. No chyba żeby zalepić ją całą plakatami z bravo Miałam w czasach szkolnych taką ścianę w plakatach. Jak zrywałam to odchodziły razem z tynkiem Dobry klej był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 13.02.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 cześć zapomniałm podziękować za nr tel do pana od klinkieru, więc trochę z opóźnieniem DZIĘKUJE . Jeszcze nie korzystałam z nr tel, bo mam niewyklarową koncepcję. juz sie przyzwyczailam ze w moim domku malo co sie komu podoba uehuehuehuehueheuheuheuheuhe - czepiaj Mi u Ciebie podoba się wszystko tzn jak do tej pory. Najbardziej podoba mi się wielki dach, proporcje domu. Szafek na projekcie kuchni rzeczywiście mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.02.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Kurcze baby moze rzeczywsicie mam tych szafek duzo nie wiem sama !!!!!!!!!!! dziekuje celtorku za slowa uznania!!!!!!!!!!!!!! komus sie cos jednak podoba no dlugo rysowlaismy sami elewacje i przekroje zeby wszystko mialo odpowiednie proporcje - i prawde mowiac tez nam sie podoba a panow od klinkieru naprawde polecam - jak bedziesz potrzebowac to dzown do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja lubie jak wszystko jest w szafkach. Też bedę mieć dużo, tak by nic nie stało na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.02.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 czesc kolakao przyszlam sie kuchni czepic wydaje sie ze masz duzo dolnej zabudowy, moze zrezygnjesz z ktorys gornych połek? a jeszcze jedna dolna podwojn aszafke zamien na szuflady jesli chodzi o piekarnik obok lodowki, ja tez chcialam przedzielic cargo, ale namowiono mnie zeby tego nie robic i sie zgodzilam, komus urwe ja....... jak beda z tym problemy Nie widze rzutu kuchni i nie wiem czy to o czym mysle ma sens, ale...... naprawde wygodnie jest zachowac ciąg; lodówka, zlew, płyta moze lepiej byloby " plyta, blat, zlew, blat i lodowka (idąc od lewej strony ). pozdrawiam rybniczanke No czepiac sie czepiac - - no ale z ktorych gornych polek mam zrezygnowac??? wydaje mi sie ze nie bedzie to zbyt dobrze wygladac!!!! nie wiem sama no jedna dolan szafka napewno bedzie zamieniona na szuflady - bingo!!! co do cargo oby bylo dobrze - a jezeli chodzi o ciag to nie wiem - wiem ze chce miec lodowke zaraz po wejsciu do kuchni po lewej stronie, a pod oknem zlew!!!!! - no i gdzies pomiedzy musialm umiescic plyte - no i tak wyszlo !!!!!!!!!!!!!! naprawde nie wiem czy to bedzie dobrze - ale jezeli wstawie lodowke i zlew tam gdzie chce - to wlasnie plyte musze wstawic gdzies posrodku bardzo dziekuje za cenne uwagi lecace z moejgo ukochanego rybnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.02.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Nie mam pojęcia ale pewie kilkaset złociszy no nawet mnie nie strasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.02.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja lubie jak wszystko jest w szafkach. Też bedę mieć dużo, tak by nic nie stało na wierzchu wiesz maylandku - ja jeszcze bede miala obok kuchni spizarnie i mysle ze tam bardzo duzo rzeczy poupycham i zastanawiam sie co ja bede do tych szafek w kuchni wkladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 cołem kola może zakręć jakoś tą kuchnią jakiś barek zrób, albo wyspę, widać, że masz dużo miejsca poza tym,polecam program Alno Kitchen Planner możesz w nim zrobic sobie super projekt, spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.02.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 cieawym moze być również pomalowanie dużej płyty np. skleiki i przymocowanie jej do sciany. Cała ściana to trochę za duzo moim zdaniem. No chyba żeby zalepić ją całą plakatami z bravo Mayland to wtedy mozna kupic zwykla tablice na allegro i wyjdzie chyba w sumie to samo - o calej scianie nie myslalalm ale chcialam wyeliminowac wlasnie ramki - chcialam zeby byl ten sam poziom co sciany -zeby nie bylo progu ale wymyslam hueheheuueh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.02.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 cołem kola może zakręć jakoś tą kuchnią jakiś barek zrób, albo wyspę, widać, że masz dużo miejsca poza tym,polecam program Alno Kitchen Planner możesz w nim zrobic sobie super projekt, spróbuj dziekuje kasiczku - musze go znalezc - ja jak na razie probowlam cos stworzyc na pro100 - jest na stronie http://www.ecru.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja mam bardzo dużo szkła i musze gdzieś to trzymać więc każde meijsce mi sie przyda. Spizarki nie mam. ALe w kotłowni będzie szafa na weki i słoiki. Będize też miejsce na środki chemiczne i mopy. Nawet sporo miejsca zostało mi w tej kotłowni. Węgiel i tak bedizemy tryzmać w garażu blaszaku w drugiej części działki bo trzymanie go w domu to jeden wielki syf. A tak na taczkach się przywiezie co kilka dni 2 woreczki i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.02.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ja to jaks niezdecydowana jestem - nie wiem co mi bedzie potrezbne a co nie pokarze wam jakie prawdopodobnie beda kafelki w lazience dziewczynek tylko musze w necie poszukac - moze znajde,a pozniej wkleje projekt malej lazienki bo dzisiaj odebralam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A co z ta podłogą wymysliliście? Jak ułożycie płytki w tym korytarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 http://kitchenplanner.alno.de/ znalazłam za ciebie spróbuj, łatwe i bardziej obrazowe sama tam zrobiłam sobie projekt, potem powiedziałam panu o co mi biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Zapodam Ci linka, moze sie kiedyś przyda http://forum.muratordom.pl/tynk-strukturalny-amatorski,t123795.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.02.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 cztalam mayland czytalam i zapomnialam napisac ze jestem pod wrazeniem - ogolnie jestes niezastapiona moim skromnym zdaniem!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts