kolakao 16.02.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ikea też tania nie jest. To juz wolę meble o stolarza. Przynajmniej zamontuje. Nie brałam ich mebli wogóle pod uwagę jesli chodzi o kuchnię. Co do wyspy to ja bym ją zrobiła mobilną, z możliwością demontazu w kazdej chwili Robię tak własnie barek tak wlasciwie to sie zastanawiam nad cena jaka by u nich byla - nie chce mi sie wrzucic projektu na ich strone - pewnie by tam jakas cena wyszla koncowa - ale wlasnie ten montaz i pewnie by jeszcze za transport bog wie ile policzyli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.02.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Sporo trzeba doliczyć za dodatki cokoły, listwy wykończeniowe itp Różne są też opinie na temat tych mebli. Nie mam zdania bo nie miałam ich kuchni. Wiem tylko jak robiłam wstępne kalkulacje kiedys to mi dosć drogo wychodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.02.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Mayland a jak trzeba bedzie kiedys tfu tfu tfu - zareklamowac cos z tej kuchni - to gdzie wtedy uderzysz - a ten stolarz powie ze ma cie w nosie - bo ja tez o tymmyslalam - jak mi zacznie fornir schodzic albo meble drew sie rozklejac!!!!!!!!!! to jak sa ze sklepu to jest jakis pkt zaczepienia!! a tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Chłopak siedzi w tym od ładnych kilku lat. Nie jest z łapanki na ulicy. To jedo zawód. Tym sie zajmuje i będzie bo ma tym zarobek i to umie robić. Czemu miałby zwijać działalność? Przecież z tego żyje. Rozwija się, inwestuje. Jak coś bedzie nie tak to dzwonie i reklamuję albo jeszcze lepiej jadę do niego. Akurat tego to ja sie tak nie obawiam. Jego roboty mniej sie obawiam niż sklepowej masówki. Miałam już kilka kuchni. Robione były u stolarzy. Nie miałam z nimi problemów i powodów do reklamacji. Tzn był jeden problem-starzały sie i wychodziły z mody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.02.2008 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 no i mialas mi dac nr do tego chlopaka???? az czego masz w koncu te meble - tzn jakie fronty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.02.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Jutro Ci podam nr bo nie mam ze sobą wizytówki. Fronty wybrałam taflę E tę z nacięciami poziomymi i poziome paski ciemne zebrano. Boki również takie bedą. Do tego ciemne grafitowe blaty 4cm z mdf. Tak serio to nie przeżywam tej kuchni. Ja tam wiele czasu spedzać nie będę. Jakoś tak wyjatkowo bardziej interesuja mnie inne pomieszczenia niz kuchnia. Ma być to co potrzebne: kuchenka, zlew, lodówka a reszta mało ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 17.02.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Sporo trzeba doliczyć za dodatki cokoły, listwy wykończeniowe itp Różne są też opinie na temat tych mebli. Nie mam zdania bo nie miałam ich kuchni. Wiem tylko jak robiłam wstępne kalkulacje kiedys to mi dosć drogo wychodzilo. Tak, wszelkie dodatki typu listwa, blat placi się oddzielnie. Ja zamierzam kupic tylko 5 szafek stojących z szufladami. Raczej bez blatu. Blat chciałam jakis szary granitowy, ale zobaczymy co z tego wyjdzie (kasa). Po blat pojadę do Łodzi, bo tam mają mega wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 17.02.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 . sami bedziecie montowac?? a jak cena?? zjadliwa? Tak sami będziemy montować, a właściwie ja. Cena- dokładnie nie wiem, bo ja kupuję tylko 5 szafek stojących z szufladami dł ok 280, więc nie jest to koszt jak za pełną zabudowę kuchni i za bardzo się tym nie przejmuję. Przynajmniej na razie , bo mam inne wydatki. fronty takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00060292 Mam teraz tak http://images23.fotosik.pl/156/9cdede588ef25fdfm.jpg To sa początki wyspy , szafki stojące będą na tej scianie gdzie stoi stoliczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 17.02.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 bylam dzisiaj ot tak sobie w swiecie kuchni przy warszawskiej - okrutnie nieprzyjemna pani -z eby nie powiedziec babsko - przywitala nas slowami ale czy maja panstwo projekt kuchni, a nastepne zdanie (na nasze ze chcemy drewniane fronty) -ale metr kuchni dre. kosztuje 5tys i baczne sie przygladanie; chyba nie przyjechalismy odpowiednim autem pod salon - ze tez tacy ludzie jeszcze sa - moj malz powiedzial ze nawet jakby miala ta kuchnie za 1tys za metr to by nie kupil uehuehuheuheuh No to już wiesz, następnym razem zakładaj futro do kostek, szpilki no i kilka innych akcesoriów + umyty samochód i stawiam na to, że pani będzie miła, uprzejma i sympatyczna . Ludzie o wskaźniku inteligencji BURAKA są niereformowalni. Ja do listy ćwokowej obsługi mogę dodać kadex. Ostatnio, pan wkładając mi worki z cementem do bagażnika porozrywał je, bo miał DUŻO ROBOTY i był zdenerwowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ludzie o wskaźniku inteligencji BURAKA są niereformowalni. AMEN. Smutne, ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.02.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 . sami bedziecie montowac?? a jak cena?? zjadliwa? Tak sami będziemy montować, a właściwie ja. Cena- dokładnie nie wiem, bo ja kupuję tylko 5 szafek stojących z szufladami dł ok 280, więc nie jest to koszt jak za pełną zabudowę kuchni i za bardzo się tym nie przejmuję. Przynajmniej na razie , bo mam inne wydatki. fronty takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00060292 Mam teraz tak http://images23.fotosik.pl/156/9cdede588ef25fdfm.jpg To sa początki wyspy , szafki stojące będą na tej scianie gdzie stoi stoliczek. celtorek czy mi sie wydaje czy takie plytki sa w impero na podlodze na warszawskiej!!!!!!!!! ladne te szafeczki z ikei!!!!! a odnosnie pani z warszawskiej : ja wiem ze moze nie wygladm zbyt reprezentacyjnie, ale ta pani ktora sprzedawala te meble rzeczywiscie nadawala by sie do opisu - czlowiek o wskazniku inteligencji buraka!!!!!! strzal w dziesiatke!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.02.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ale o czym wogóle rozmawiacie Nie miała prawa i już! Ja od roku chodzę jak nieszczęście. Mam w nosie jak wyglądam pchając wózek kleju ze sklepu To nie jej broszka ile mam pieniedzy do wydania. Ja tam bym jej wygarneła. Ostatnio wszystkim wokół wygarniam Czyżby zmęczenie materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.02.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 oczywsicie ze nie miala prawa ale taka byla i koniec - zostaje mi tylko ubolewac nad tym ze jeszcze tacy sprzedawcy sa!!!!! prawde mowiac nawet sie bardzo nie zdenerwowalam, moj malz zlapal troche piany - huehuehuehue glupiutka jest ta kobietka i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 18.02.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 celtorek czy mi sie wydaje czy takie plytki sa w impero na podlodze na warszawskiej!!!!!!!!! TAK . Skrupulatnie przerobiłaś ofertę sklepów z płytkami , ja bym nie skojarzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.02.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Mam coś dla Ciebie. Farba do tablic.http://sklep.nina.com.pl/product_info.php/cPath/21_168/products_id/1124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.02.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 celtorek czy mi sie wydaje czy takie plytki sa w impero na podlodze na warszawskiej!!!!!!!!! TAK . Skrupulatnie przerobiłaś ofertę sklepów z płytkami , ja bym nie skojarzyła. a jak!!!!!!!!!!!! wszystko mam zeskanowane na moim prywatnym twardym dysku czasami mi szwankuje ale ogolnie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.02.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Mam coś dla Ciebie. Farba do tablic. http://sklep.nina.com.pl/product_info.php/cPath/21_168/products_id/1124 Maylandku czytasz w moich myslach - tego tez szukalam i nie moglam znalezc - chyba kiepski ze mnie poszukiwacz !!!!!!! no i widzisz mayland - ciagle jednak tanszym rozwiazzniem jest kupienie duzej tablicy i przykrecenie jej do sciany - kiepski ze mnie kombinator heuheuheuhueueh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.02.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jak drzwi? Wszystko ok? Fajnie wyglądają. Faktycznei długi macie ten korytarz. WIdzę gres ułożony na mijanego. Będzie dobrze wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.02.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jak drzwi? Wszystko ok? Fajnie wyglądają. Faktycznei długi macie ten korytarz. WIdzę gres ułożony na mijanego. Będzie dobrze wyglądał. kurcze musialam wymienic naszej swince trociny bo juz bylo nieciekawie No drzwi podobaja mi sie bardzo, oczywiscie przejrzelismy wszytkie dokladnie - gdzies tam byla ryska ale chyba jej nie bedziemy zglaszac - tak bardzo sie nie rzuca w oczy no a z plytkami w korytarzu tak w koncu wymyslilismy - a wlasciwie moj malz wymyslil - mysle ze bedzie ok - nie jest jedna fuga przez cala dlugosc tylko jest co 45cm mijanka - jest ok!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.02.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 kolakao, podobają mi się te obudowy ale zjadliwych cen to chyba miały nie będą za ładne są kasik te obudowy kosztuja ok 700zl - to chyba nie jest tragicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts