kolakao 18.02.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 1.wiesz moze jak sie muruje takie cegły ręcznie formowane tzn czy tez na takie listewki jak klinkier? możesz dać tel do tych panów, którzy murowali wam klinkier na podmurówce? byli ciut tańsi od moich 2.gdzie kupowałas deski na taras po ~90 zł? Dzieki celtorek - podjade w sobote tam !!! bede miala pare spraw do zalatwienia!!! jezeli chodi o takie cegly to tak w sumie to nie wiem ale pewnie tez na takie listewki metalowe jak klinkier - ci co klada beda napewno wiedziec - mam nadzieje!!!! telefonu musze poszukac - ale mam napewno - ooooo juz poszukalam - pan stanislaw leskiewicz tel.880-768-465 - jak mi murowal to sie go pytalam czy moge przekazywac jego tel jakby ktos pytal wiec wszystko jest za jego wiedza!!!!! no deski na taras kupowalam w promocyjnej cenie - okazja bo zostaloi im jakies 40metrow - juz teraz nie pamietam ile dokladnie - ale jakos tak - a tak poza tym to byl drugi gatunek i nie sa takie piekne jak ten pierwszego ale nam odpowiada no i wlasciwie celtorku nie powiedzialam ci gdzie te deski kupilam - meczylo mnie to pare dni czy ci wreszcie odpowiedzialm czy nie no i dzisiaj specjalnie przeszukalam komenatrze - a deski kupilam na 1905 roku - prawie naprzeciwko lidla - jest sklep z parkietami - nie przy samej ulicy ale za sklepem z farbami i meblami!! moze znowu beda mieli jakas promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.02.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Hej Kolakao Te obudowy do komnika to ostatnio mąż znalazł na allero- i tak jak napisałas , koszt jakieś 600-700 zł. I ta zebrano tez nam się bardzo spodobała Tylko, że nie będzie mi pasowała do całej reszty No i obawiam się, ze bym lekko przesadziła z tymi paskami ... Ale obudowy są śliczne. Drzwi wew bardzo ładne. A co do zabudowy nad oknem - chyba wiem o co Ci chodzi, ale sama nie byłabym przekonana do tego pomysłu. Nie widziałam jeszcze nigdy takiej zabudowy nad oknem, obawiałabym się, że zasłonię sobie światło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.02.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Hej Kolakao Te obudowy do komnika to ostatnio mąż znalazł na allero- i tak jak napisałas , koszt jakieś 600-700 zł. I ta zebrano tez nam się bardzo spodobała Tylko, że nie będzie mi pasowała do całej reszty No i obawiam się, ze bym lekko przesadziła z tymi paskami ... Ale obudowy są śliczne. Drzwi wew bardzo ładne. A co do zabudowy nad oknem - chyba wiem o co Ci chodzi, ale sama nie byłabym przekonana do tego pomysłu. Nie widziałam jeszcze nigdy takiej zabudowy nad oknem, obawiałabym się, że zasłonię sobie światło. Pozdrawiam Ale sie ciesze ze cie u mnie widze - baaaaardzo!!!!!!!! Witaj!!! Ja sie wlasnie zastanawiam nad ta obudowa ale tak do konca jeszcze nie wiemy oczywiscie- u nas prawie wszystko na ostatnia chwile - niestety!!!!!!!!!! No kurcze z ta kuchnia chyba nie wyjdzie tak jak chcialam - jak na razie wszyscy mi odradzaja - no przepraszam Mayland mnie poparla :) nawey moja koleznaka architekt mowi ze sie tak nie robi - ale mi sie podoba co z tego ze sie takl nie robi wiesz reyzelku tym sloncem tak bym sie nie przejmowala u mnie w kuchni - ja naokolo domu mam metrowy okap!!!!!!!!!!!!! wiec i tak go tam za duzo nie wejdzie - kurcze moj malz pwoeidzial ze nie i koniec - a mi sie podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Weź pudła kartonowe i doklej je do sciany wokół okna tak jak by to wygladało. Pokaż meżowi i wtedy podejmijcie decyzję. Tak bedzie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.02.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 oooooooooo tak zrobie - nie no czy ja ci juz mowilam ze jestes niezastapiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no tak wlasnie zrobie!!!!!!!!!! buziaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Klej na taśmę dwustronną Będize szybciej i łatwiej potem doczyścisz ściane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 CO do ustawienia w łazience to ja nic nie rozumie WYprodukuj jakiś rysuneczek odręczny to zobaczymy o co biega z tym ustawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.02.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 zaraz sprobuje cos splodzic!!!!!!!!! znaczy sie rysunek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.02.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 eeeeeeeeee no w jakim programie mam to narysowac jak narysuje w cadzie to wstawie to czy nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Moze cos Ci sie przydahttp://foto.onet.pl/upload/30/50/_579366_n.jpghttp://cms.rego.pl/_cms_data/hoff/_cms_img/normal/francuska_postarzana_8_.jpghttp://foto2.m.onet.pl/_m/21a981aac2632f48c175fbba02ceb47a,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Więcej zdjec np. tutaj http://forum.muratordom.pl/cegla-we-wnetrzach-zdjecia,t61365-60.htm?highlight=cegła%20wnetrzach Moze Was coś zainspiruje. Mi się bardo podoba. Wasz klinkier jest fajny i byłby ciekawy w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.02.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No tak chyba musze wreszcie do ciebie przyjechac z jakas flaszeczka w podziece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ty weź wreszcie i przyjedź a flaszke to ja już znajdę jakąś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.02.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Kurcze no kopnij mnie w tylek wreszcie to moze wreszcie przyjade - jak przyjedza moj malz na weekend to nigdy nie mamy czasu bo musimy nadgonic ten czas keidy go nie ma i zalatwiamy zalatwiamy i nie mamy czasu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.02.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kolakao, Mayland super podpowiedziała z tymi kartonami - my tak ustawiliśmy płyty kg jak chciałam zobaczyć zabudowę lodówki przy wejściu do kuchni Okazało się, ze oczywiście zabudowa była za duża.... Zrobiłaś już tę półkę ?? A co z tą łazienką ? Bo chyba też nie do konca zakumalam o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.02.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kolakao, już wiem o co Ci chodzi z tą łazienką Jeśli macie tam tylko 1,7 m to ustawienie wc naprzeciwko umywalki, umieszczonej na szerokim blacie nie jest najlepszym pomysłem Chyba, ze od razu postawisz komus kawę lub coś do jedzenia na tym blacie Jedynym sposobem jest montaż umywalki nie nablatowej tylko takiej na ścianę.... Ale takich też jest pełno - nie wiem jakiego kształtu poszukujesz ale spójrz np. tutaj : http://www.lineablue.pl/umywalki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.02.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 kolakao domowo sie u Ciebie robi i drzwi wew masz no patrz! szczesciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.02.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kolakao, już wiem o co Ci chodzi z tą łazienką Jeśli macie tam tylko 1,7 m to ustawienie wc naprzeciwko umywalki, umieszczonej na szerokim blacie nie jest najlepszym pomysłem Chyba, ze od razu postawisz komus kawę lub coś do jedzenia na tym blacie Jedynym sposobem jest montaż umywalki nie nablatowej tylko takiej na ścianę.... Ale takich też jest pełno - nie wiem jakiego kształtu poszukujesz ale spójrz np. tutaj : http://www.lineablue.pl/umywalki/ no bedzie chyba jazda z tym wc i chyba bedziemy go przesuwac - a wiecie jak jest - wylewka, ogrzewanie podlogowe, grzejnik do przesuniecia na druga strone!!!!!!!!!!! nawet nie chce o tym myslec - ale za niemyslenie sie placi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! barany z nas - no oczywsicie jest na mnie ze to byl moj pomysl z ustawieniem kibelka w ta strone!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.02.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kolakao, Mayland super podpowiedziała z tymi kartonami - my tak ustawiliśmy płyty kg jak chciałam zobaczyć zabudowę lodówki przy wejściu do kuchni Okazało się, ze oczywiście zabudowa była za duża.... Zrobiłaś już tę półkę ?? A co z tą łazienką ? Bo chyba też nie do konca zakumalam o co biega no reyzelku jeszcze nie zrobilam bo do domu przyjezdam dopiero o 18 i jakos mi sie nie chce - moze na weekend o czyms pomysle!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.02.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 kolakao domowo sie u Ciebie robi i drzwi wew masz no patrz! szczesciara no malmuc jakos to u nas powolutku sie turla!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts