Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

W Rajcu chcial mi sprzedać dosć duzy kawałek marmuru za 500zl bo był pęknięty. tzn to byl juz kawałek odłamany od innego a i tak byl duży. Trzeba tylko było to zawieść do kamieniarza. Kamieniarze wołają krocie za obrobkę. Najwicej kamieniarzy masz na Firleju. Tam jest zakład przy zakładzie. Tam popytaj. W Skaryszewie tez mają dobre ceny z tego co pamietam. Kurcze drogo to wychodzi :roll: Ja chyba jednak się nie zdecyduję.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja tez wertuje wasze dzienniki ale jakos sie nie udzielam :-? :oops: :oops: !!!!!!

:evil: :evil: :evil: :p

kasku u ciebie tez bywam regularnie - wszystko widzialam brame, czytamo tynkach, kranach, dzrwiach - ale jakos nie chce mie sie pisac - :oops: :oops: :oops: :oops: nawet o psie sasiada co obsikuje ci twoj naroznik w domu czytalam :lol: :lol: - ale jakos nie moge nic napisac - wy tak fajnie o wszytskim piszecie a mi sie tak dobrze to czyta !!!!!!!!!!!!!

ja tez wertuje wasze dzienniki ale jakos sie nie udzielam :-? :oops: :oops: !!!!!!

:evil: :evil: :evil: :p

kasku u ciebie tez bywam regularnie - wszystko widzialam brame, czytamo tynkach, kranach, dzrwiach - ale jakos nie chce mie sie pisac - :oops: :oops: :oops: :oops: nawet o psie sasiada co obsikuje ci twoj naroznik w domu czytalam :lol: :lol: - ale jakos nie moge nic napisac - wy tak fajnie o wszytskim piszecie a mi sie tak dobrze to czyta !!!!!!!!!!!!!

wybaczam :D

też czytałam, że wyposażenie łazienki dotarło :D

kurcze, muszę w końcu policzyć ile tych płytek :roll:

W Rajcu chcial mi sprzedać dosć duzy kawałek marmuru za 500zl bo był pęknięty. tzn to byl juz kawałek odłamany od innego a i tak byl duży. Trzeba tylko było to zawieść do kamieniarza. Kamieniarze wołają krocie za obrobkę. Najwicej kamieniarzy masz na Firleju. Tam jest zakład przy zakładzie. Tam popytaj. W Skaryszewie tez mają dobre ceny z tego co pamietam. Kurcze drogo to wychodzi :roll: Ja chyba jednak się nie zdecyduję.

my juz napewno - jakos czegos innego nie widzimy w tych lazienkach - moze w tej lazience dziewczynek cos innego ale jak na razie nie mam innego pomysla :roll: - a za wyciecie otworu pod umywalke - wolaja ( tu zalezy do kogo sie pojedzie od 50zl taki maly kamienarz w skaryszewie po 150zl kamieniarz na warszawskiej)

a tak pozatym szukalam tych sklepow z uzywanymi meblami i tego na klejowej i tego co mi celtorek moiwil pod lasem i nie moge znalezc - moze juz nie istnieja!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: a moze zle szukam!

Pamiętam jka babeczka w firmie robiacej meble mówiła, że zwykła szafka nie da rady. Że trzeba ją wzmocnić i zabezpieczyć bo to ciężar jednak jest. Skoro robicie murki to nie prosciej obudować blaty płytkami? Mi się bardzo podoba u arcobanelo:

http://img142.imageshack.us/img142/7382/img0812al4.jpg

tutaj więcej zdjeć: http://forum.muratordom.pl/domek-arcobaleno,t71973-420.htm

Pamiętam jka babeczka w firmie robiacej meble mówiła, że zwykła szafka nie da rady. Że trzeba ją wzmocnić i zabezpieczyć bo to ciężar jednak jest. Skoro robicie murki to nie prosciej obudować blaty płytkami? Mi się bardzo podoba u arcobanelo:

http://img142.imageshack.us/img142/7382/img0812al4.jpg

tutaj więcej zdjeć: http://forum.muratordom.pl/domek-arcobaleno,t71973-420.htm

wiesz co ja dopiero tearz zobaczylam ze to jest z plytek!!! a myslalam ze z drewna :roll:

chyba chodzi o te kafle w lazience :roll: - to jakies wloskie plytki za cale 55zeta za m2 marmo bez - tak sie nazywaly - no i kladzione sa bezfugowo - maja jakies 2mm przerwy!!!!!!!!!! ciesze sie ze sie komus podobaja - jak do tej pory nie znalazly uznania :lol:m nigdzie - nawet w rodzinie - ale mi sie podobaja!!!!!!!!!!!!!!!