Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a jezeli chodzi o kuchnie to wreszcie sie zdecydowalismy - a te szafki maja azurowe fronty - baaaaardzo mi sie podobaja takie - tylko prosze nic nie mow na temat czyszczenia ich - wszystko juz wiem - u mnie po prostu zarosna brudem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Nie napiszę, obiecuję 8) :lol: :lol: :lol:

Wyczułaś mnie :oops: :lol:

Chodzi mi o tą ikonkę na głównej stronie dziennik budowy dzień po dniu gdzie wybieram czyj dziennik chce poczytać i przy opisie dziennika jest taka kartka i niektóre są szare a niektóre czerwone. Dlaczego. A jeśli chce wkleić zdjęcie a nie mam jego adresu bo nie mam go w internecie to jak mam założyć sobie fotoalbum bo czytałam że na onecie jakiś jest ale nie mogę go znaleźć. Z góry dzięki za odpowiedź

Kolakao,ja mam pytanie do Ciebie,otoz mamy zamiar rozpoczac budowe domku,rowniez parterowka, ale 80-90m2,podobny do waszego ,ile wyniosly was w zaokragleniu koszty budowy do stanu surowego zamknietego,wraz z robocizna oczywiscie,bede bardzo wdzieczna,za odpowiedz

Pozdrawiam

Hm i tutaj mam maly problem poniewaz ksiegowosc u nas lezy na obie lopatki - nie jestem w stanie ci powiedziec ile poniewaz wiemy ile nam zostalo ale nie ile wydalismy na poszczegolne etapy - naprawde!!

poszukam jeszcze gdzies naszego kosztorysu - byl szacowany dosc realnie wiec powinno ci to pomoc!!

To dobrze, że adres się przydał i córcia chwilowo zadowolona :lol: .

Gdzie zamówiłaś blat do łazienki ? Granit wybrałaś ? Jaki koszt tzn ile za docięcie i za wycięcie otworu ? i jeszcze mnie interesuje jaką grubość kamienia wybrałaś ?

no ja tez sie ciesze ze wreszcie tam dotarlam i znalazlam ten sklep!!

blat zamawialam w skaryszewie dokladnie u pana staniszewskiego - jak bedziesz potrzebowac namiaru to ci podam - wybralismy marmur grubosc 3cm - za blat 140x55 z jednym otworem zaplacilam 450zl - za wyciecie otworu 50zl !!

za taki sam u kamieniarza obok zaproponowali mi cene 700-800zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! roznica ogromna!!!!!!!!!!!!

to ten -

Staniszewski Stefan Zakład Kamieniarski

Kontakt: Błonie 22, Skaryszew - ?

za blat 140x55
my potrzebujemy blat o identycznych wymiarach :D

wybralismy marmur

Ja myślę o granicie, dlatego że już kiedyś miałam marmur - był dość kruchy i robiły się mokre plamy.

Wizualnie też wolałabym marmur. Będziesz swój blat czymś impregnować?

Odnośnie sekretarzyka robisz jakąś renowację?

Mam pytanko. Chciała bym w swoim projekcie zmienić kąt nachylenia dachu z 30 na 22 stopnie tylko że w warunkach zabudowy mamy przedział 30 a 40 i nie wiem czy da rade zmienić ten warunek bo wszystkie papiery poszły już do Starostwa. I jeśli zmieniła bym ten warunek gdyby się jednak udało to czy potrzebny był by mi nowy plan na ten dach i ile by to kosztowało może ktoś się orientuje. POMÓŻCIE

Dowiedziałaś sie czegoś? Byłaś za tym agd?

Ciekawa jestem co Wojtki wymyśla u Ciebie. Napewno będzie ładnie!

U mnie zastój. Jesteśmy przyblokowani dokładnie. Jedyne co to mam miec kuchnie w przyszłym tygodniu. ALe jakoś pesymistycznie do niej podchodzę i pewnei nie bedzie ładna :roll: