kolakao 26.03.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Agata i Lukasz - nasz domek ma 22 stopnie! To ja zycze szybkiego i solidnego budowania bez bledow - ale to sie chyba za pierwszym razem nikomu nie udalo - ale zycze zeby wam sie udalo!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.03.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 a jezeli chodzi o kuchnie to wreszcie sie zdecydowalismy - a te szafki maja azurowe fronty - baaaaardzo mi sie podobaja takie - tylko prosze nic nie mow na temat czyszczenia ich - wszystko juz wiem - u mnie po prostu zarosna brudem Nie napiszę, obiecuję Wyczułaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 U mnie takie ażury też zarosły by brudem, a co!!!! Ale wyglądają pięknie- przynajmniej na początku No to cześć z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusia221 27.03.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Kolakao,ja mam pytanie do Ciebie,otoz mamy zamiar rozpoczac budowe domku,rowniez parterowka, ale 80-90m2,podobny do waszego ,ile wyniosly was w zaokragleniu koszty budowy do stanu surowego zamknietego,wraz z robocizna oczywiscie,bede bardzo wdzieczna,za odpowiedzPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 27.03.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 To dobrze, że adres się przydał i córcia chwilowo zadowolona . Gdzie zamówiłaś blat do łazienki ? Granit wybrałaś ? Jaki koszt tzn ile za docięcie i za wycięcie otworu ? i jeszcze mnie interesuje jaką grubość kamienia wybrałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 28.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dzięki za odpowiedź. To naprawde musimy się zastanowić nad zmianą tego kąta bo po cóż ma być taki stromy. I dziękuję my też mamy nadzieję że jakoś pójdzie oby z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.03.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Odpowiedź była Agata i Lukasz - nasz domek ma 22 stopnie! To ja zycze szybkiego i solidnego budowania bez bledow - ale to sie chyba za pierwszym razem nikomu nie udalo - ale zycze zeby wam sie udalo!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 28.03.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Mam jeszcze małe pytanko. Czemu na głównej stronie dzienników budowy wszyscy mają czerwoną ikonkę tej kartki a moja jest szara i jak byś mogła to poleć mi stronkę na której będzie coś o wklejaniu zdjęć bo za cholerę mi to nie wychodzi i nie wiem jak wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.03.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Tu informacje jak wklejać zdjecia: http://forum.muratordom.pl/jak-dodac-zdjecia-zeby-byly-widoczne-na-forum,t63615.htm Nie wiem o jakiej ikonce piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 28.03.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Chodzi mi o tą ikonkę na głównej stronie dziennik budowy dzień po dniu gdzie wybieram czyj dziennik chce poczytać i przy opisie dziennika jest taka kartka i niektóre są szare a niektóre czerwone. Dlaczego. A jeśli chce wkleić zdjęcie a nie mam jego adresu bo nie mam go w internecie to jak mam założyć sobie fotoalbum bo czytałam że na onecie jakiś jest ale nie mogę go znaleźć. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.03.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Załóż sobie konto na http://www.fotosik.pl Tam dodajesz zdjecia i pobierasz ich adresy. Fotosik jest wygodny.Ja z niego korzystam. A ikonkami sie nie przejmuj. Oznaczaja nowe posty w wątkach. Ich kolor nie ma wpływu na nic tylko cel informacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 28.03.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 ale czy moje zdjecia beda od razu widoczne bo teraz wkleilam z onetu i go nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.03.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Jesli zrobisz wszsystko jak nalezy to robi sie to odrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 28.03.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 mayland strasznie ci dziękuje udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.03.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Mayland jak zwykle jest nieoceniona w pomocy - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na wszytsko potrafi znalezc odpowiedz - i chwala jej za to!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.03.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Kolakao,ja mam pytanie do Ciebie,otoz mamy zamiar rozpoczac budowe domku,rowniez parterowka, ale 80-90m2,podobny do waszego ,ile wyniosly was w zaokragleniu koszty budowy do stanu surowego zamknietego,wraz z robocizna oczywiscie,bede bardzo wdzieczna,za odpowiedz Pozdrawiam Hm i tutaj mam maly problem poniewaz ksiegowosc u nas lezy na obie lopatki - nie jestem w stanie ci powiedziec ile poniewaz wiemy ile nam zostalo ale nie ile wydalismy na poszczegolne etapy - naprawde!! poszukam jeszcze gdzies naszego kosztorysu - byl szacowany dosc realnie wiec powinno ci to pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.03.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 To dobrze, że adres się przydał i córcia chwilowo zadowolona . Gdzie zamówiłaś blat do łazienki ? Granit wybrałaś ? Jaki koszt tzn ile za docięcie i za wycięcie otworu ? i jeszcze mnie interesuje jaką grubość kamienia wybrałaś ? no ja tez sie ciesze ze wreszcie tam dotarlam i znalazlam ten sklep!! blat zamawialam w skaryszewie dokladnie u pana staniszewskiego - jak bedziesz potrzebowac namiaru to ci podam - wybralismy marmur grubosc 3cm - za blat 140x55 z jednym otworem zaplacilam 450zl - za wyciecie otworu 50zl !! za taki sam u kamieniarza obok zaproponowali mi cene 700-800zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! roznica ogromna!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 29.03.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 to ten - Staniszewski Stefan Zakład Kamieniarski Kontakt: Błonie 22, Skaryszew - ? za blat 140x55 my potrzebujemy blat o identycznych wymiarach wybralismy marmur Ja myślę o granicie, dlatego że już kiedyś miałam marmur - był dość kruchy i robiły się mokre plamy. Wizualnie też wolałabym marmur. Będziesz swój blat czymś impregnować? Odnośnie sekretarzyka robisz jakąś renowację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 29.03.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Mam pytanko. Chciała bym w swoim projekcie zmienić kąt nachylenia dachu z 30 na 22 stopnie tylko że w warunkach zabudowy mamy przedział 30 a 40 i nie wiem czy da rade zmienić ten warunek bo wszystkie papiery poszły już do Starostwa. I jeśli zmieniła bym ten warunek gdyby się jednak udało to czy potrzebny był by mi nowy plan na ten dach i ile by to kosztowało może ktoś się orientuje. POMÓŻCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.03.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Dowiedziałaś sie czegoś? Byłaś za tym agd? Ciekawa jestem co Wojtki wymyśla u Ciebie. Napewno będzie ładnie! U mnie zastój. Jesteśmy przyblokowani dokładnie. Jedyne co to mam miec kuchnie w przyszłym tygodniu. ALe jakoś pesymistycznie do niej podchodzę i pewnei nie bedzie ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts