tusia221 04.04.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Kolakao,czy jest szansa poznania tego ogolnego kosztorysu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.04.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A czy panowie choć trochę posprzątali po sobie? Jakby plytkaszsz lekko nie zmiotł to można by szufelką zbierać! o prosze - to dziekuej ci bardzo moj plytkarzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja glupia myslalam ze to oni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 11.04.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A cóż to za cisza w dzienniku? Czekam z niecierpliwością na fotki. Pozdraiwam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.04.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Chyba sie nie boi pisać pod czujnym okiem szpiegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.04.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 cisza taka bo jakos mi sie wszytskiego odechciewa - mala lazienka konczy sie i w sumie sie nie skonczy bo plytkarz idzie gdzie indziej - potwierdza sie zasada ze z rodzina wychodzi sie najlepiej na zdjeciu - a niech to mam to gdzies!!!!!!!! kolejna lazienka bedzie dopiero robiona w lipcu - na dzien dzisijeszy nie mam glazurnika z innym terminem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no coz w sumie 2 miesiace szybko zleca - w sumie przeprowadzimy sie do domu nie do konca wykonczonego - mam to gdzies - jak zrobia mi kuchnie to sie przeprowadzam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.04.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A czy panowie choć trochę posprzątali po sobie? Jakby plytkaszsz lekko nie zmiotł to można by szufelką zbierać! a tak a propos plytkarz niech sie nie wymadrza bo po sobie tez nie sprzata i nie jest lepszy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkolak 12.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkolak 12.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 no coz w sumie 2 miesiace szybko zleca - w sumie przeprowadzimy sie do domu nie do konca wykonczonego - mam to gdzies - jak zrobia mi kuchnie to sie przeprowadzam !!!!! I to jest najlepsza decyzja ostatnich miesięcy!!! Nie ma co zwlekać. Jak się da zamieszkać to się przeprowadzajcie. Znacznei szybciej wtedy zrobicie resztę. To dogladanie i dojazdy Was zmęczą i zszarpią nerwy. Na miejscu inaczej sie wszsytko robi, szybciej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 13.04.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Mam pytanko co do kuchni? Dawałaś w kuchni wewnętrzny parapet? Bo widzę że masz blat pod oknem a ja też o czymś takim myślę i nie wiem co z parapetem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.04.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 nie w kuchni nie bede miala parapetu - blat kuchenny wchodzi pod okno!!!!!!!!!!! tak chcialam i mam nadzieje ze bedzie ok!!!!!!! pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.04.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 no coz w sumie 2 miesiace szybko zleca - w sumie przeprowadzimy sie do domu nie do konca wykonczonego - mam to gdzies - jak zrobia mi kuchnie to sie przeprowadzam !!!!! I to jest najlepsza decyzja ostatnich miesięcy!!! Nie ma co zwlekać. Jak się da zamieszkać to się przeprowadzajcie. Znacznei szybciej wtedy zrobicie resztę. To dogladanie i dojazdy Was zmęczą i zszarpią nerwy. Na miejscu inaczej sie wszsytko robi, szybciej!!! dokladnie mayland i tej wersji bede sie trzymac!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hej Kolakao Ta planowana przeprowadzka to super sprawa - Mayland ma rację, wtedy wszystko szybciej pójdzie ! Bo będzie musiało iść Czyli kolejne swoje urodzinki zdecydowanie będziesz obchodziła juz w nowym domku Extra A co dajesz na kominek, tę płytę zebrano którą kiedys pokazałas ?? ( przepraszam ale mam duze zaległosci - z pewnością pisałas, ale nie wiem tego ). Pozdrawiam bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Iiiiiiiiiiiiiiii? ???? CO tam????? Jak działka, budowa???? Jak nowa praca? To dlatego tak jesteś zajęta?Wracaj bo Cie tu brakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 08.05.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Mialam juz nic nie pisac ale tak jakos wyszlo ze stw wlasciwie dlaczego nie czemu ?? Przejęłaś się Panem Glazurnikiem ?? napisz mi bardzo proszę jak przywiozłaś ten blat ze skaryszewa?? Normalnie swoim samochodem, tzn osobowym ? podkładałaś coś pod spód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.05.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A czemu to niby miałaś juz nic nie pisać? Wszystkim inwigilantom mówimy stanowcze NIE!!! A tak na serio to miej w nosie wszystkie komentarze i podgladactwo. Ktoś kto przez forum chce załatwiać sprawy osobiste, a tym bardziej interesy jest... niepoważny. Wybudowaliscie bardzo ładny dom. Kosztowało to wiele wyrzeczeń. Spotykaliscie tak wielu różnych wykonawców i ludzi w tym czasie. I daliście radę!!!!!!!! Najważniejsze jest to, ze dom stoi i jest WASZ: Wklejaj fotki i nie marudź Obcykamy Twoja wykończeniówkę, pocieszymy w przygnebieniu, damy kopniaka przy starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.05.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Mialam juz nic nie pisac ale tak jakos wyszlo ze stw wlasciwie dlaczego nie czemu ?? Przejęłaś się Panem Glazurnikiem ?? napisz mi bardzo proszę jak przywiozłaś ten blat ze skaryszewa?? Normalnie swoim samochodem, tzn osobowym ? podkładałaś coś pod spód? tego co bylo n ie bede juz komentowac! i niech tak zostanie! ?Najwazniejsze ze jakos powolutku zmierzamy ku koncowi - mawet baaardzo powolutku! ale damy rade blat przywiozl moj malz autem - wsadzil go do bagaznika i przywiozl - jechal nie za szybko zeby nie pekl ale ogolnie bez zbednych ceregieli!! osobowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.05.2008 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A czemu to niby miałaś juz nic nie pisać? Wszystkim inwigilantom mówimy stanowcze NIE!!! A tak na serio to miej w nosie wszystkie komentarze i podgladactwo. Ktoś kto przez forum chce załatwiać sprawy osobiste, a tym bardziej interesy jest... niepoważny. :r a tak sobie czasami myslez emoze rzeczywsicie cazsami za duzo napisze ale glownie pisze to co mysle i brakuje mi zwyklej dyplomacji i odpowiedzi politycznej ale tak juz mam i chyba juz tego nie zmienie chociaz czasami sie stopuje Zdjecia ogolnie bede jakies wklejac ale jak na razie nie ma czego - nic nowego sie nie wydarzylo!! Ale jak juz bede miec kuchnie to pokarze ja wszem i wobec heuheuheuheuheueu - jestem bardzo ciekawa czy bedzie mi si epodobal kolor i w ogole calosc - jak to bedzie czy wszytsko dobrze podobieralam i czy bedzie taki efekt jak chcailam zeby byl pozdrawiam i dziekuej za slowa otuchy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.05.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No to ja trzymam kciuki za to agd zeby było wszystko ok i żebys była zdowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.05.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Maylandku musi byc dobrze - ciekawa jestem tylko czy mi zamontuja to agd od razu bo mowili mi ze jakichs tam rzeczy nie montuja bo nie wiedza jak - zobaczymy a jak nie to znowu bede musial szukac kogos do podlaczenia - chociaz chyba zpaomnialam o moim mezu - mysle ze sie nada do takeij roboty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts