Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cisza taka bo jakos mi sie wszytskiego odechciewa :( - mala lazienka konczy sie i w sumie sie nie skonczy bo plytkarz idzie gdzie indziej - potwierdza sie zasada ze z rodzina wychodzi sie najlepiej na zdjeciu :x :roll: - a niech to mam to gdzies!!!!!!!!

kolejna lazienka bedzie dopiero robiona w lipcu - na dzien dzisijeszy nie mam glazurnika z innym terminem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry:

no coz w sumie 2 miesiace szybko zleca - w sumie przeprowadzimy sie do domu nie do konca wykonczonego - mam to gdzies - jak zrobia mi kuchnie to sie przeprowadzam !!!!!

no coz w sumie 2 miesiace szybko zleca - w sumie przeprowadzimy sie do domu nie do konca wykonczonego - mam to gdzies - jak zrobia mi kuchnie to sie przeprowadzam !!!!!

I to jest najlepsza decyzja ostatnich miesięcy!!! Nie ma co zwlekać. Jak się da zamieszkać to się przeprowadzajcie. Znacznei szybciej wtedy zrobicie resztę. To dogladanie i dojazdy Was zmęczą i zszarpią nerwy. Na miejscu inaczej sie wszsytko robi, szybciej!!! :lol:

I to jest najlepsza decyzja ostatnich miesięcy!!! Nie ma co zwlekać. Jak się da zamieszkać to się przeprowadzajcie. Znacznei szybciej wtedy zrobicie resztę. To dogladanie i dojazdy Was zmęczą i zszarpią nerwy. Na miejscu inaczej sie wszsytko robi, szybciej!!! :lol:

dokladnie mayland i tej wersji bede sie trzymac!!!!!!

Hej Kolakao :D :D :D :D

Ta planowana przeprowadzka to super sprawa - Mayland ma rację, wtedy wszystko szybciej pójdzie ! Bo będzie musiało iść :D

Czyli kolejne swoje urodzinki zdecydowanie będziesz obchodziła juz w nowym domku :)

Extra :D

A co dajesz na kominek, tę płytę zebrano którą kiedys pokazałas ??

( przepraszam ale mam duze zaległosci :oops: - z pewnością pisałas, ale nie wiem tego :oops: ).

Pozdrawiam bardzo serdecznie :D

• 3 weeks później...

A czemu to niby miałaś juz nic nie pisać? :evil: Wszystkim inwigilantom mówimy stanowcze NIE!!! :evil: :evil:

A tak na serio to miej w nosie wszystkie komentarze i podgladactwo. Ktoś kto przez forum chce załatwiać sprawy osobiste, a tym bardziej interesy jest... niepoważny. :roll:

Wybudowaliscie bardzo ładny dom. Kosztowało to wiele wyrzeczeń. Spotykaliscie tak wielu różnych wykonawców i ludzi w tym czasie. I daliście radę!!!!!!!! Najważniejsze jest to, ze dom stoi i jest WASZ:

Wklejaj fotki i nie marudź :evil: :wink: Obcykamy Twoja wykończeniówkę, pocieszymy w przygnebieniu, damy kopniaka przy starcie :wink: :lol: :lol:

Mialam juz nic nie pisac ale tak jakos wyszlo ze stw wlasciwie dlaczego nie

czemu :o :o ?? Przejęłaś się Panem Glazurnikiem :wink: ??

napisz mi bardzo proszę jak przywiozłaś ten blat ze skaryszewa??

Normalnie swoim samochodem, tzn osobowym ? podkładałaś coś pod spód?

tego co bylo n ie bede juz komentowac! i niech tak zostanie!

?Najwazniejsze ze jakos powolutku zmierzamy ku koncowi - mawet baaardzo powolutku!

ale damy rade :)

blat przywiozl moj malz autem - wsadzil go do bagaznika i przywiozl - jechal nie za szybko zeby nie pekl ale ogolnie bez zbednych ceregieli!! osobowka

A czemu to niby miałaś juz nic nie pisać? :evil: Wszystkim inwigilantom mówimy stanowcze NIE!!! :evil: :evil:

A tak na serio to miej w nosie wszystkie komentarze i podgladactwo. Ktoś kto przez forum chce załatwiać sprawy osobiste, a tym bardziej interesy jest... niepoważny. :r

a tak sobie czasami myslez emoze rzeczywsicie cazsami za duzo napisze ale glownie pisze to co mysle i brakuje mi zwyklej dyplomacji i odpowiedzi politycznej ale tak juz mam i chyba juz tego nie zmienie chociaz czasami sie stopuje :roll:

Zdjecia ogolnie bede jakies wklejac ale jak na razie nie ma czego - nic nowego sie nie wydarzylo!!

Ale jak juz bede miec kuchnie to pokarze ja wszem i wobec heuheuheuheuheueu - jestem bardzo ciekawa czy bedzie mi si epodobal kolor i w ogole calosc - jak to bedzie czy wszytsko dobrze podobieralam i czy bedzie taki efekt jak chcailam zeby byl :roll:

pozdrawiam i dziekuej za slowa otuchy!!

Maylandku musi byc dobrze - ciekawa jestem tylko czy mi zamontuja to agd od razu bo mowili mi ze jakichs tam rzeczy nie montuja bo nie wiedza jak :roll: - zobaczymy a jak nie to znowu bede musial szukac kogos do podlaczenia - chociaz chyba zpaomnialam o moim mezu - mysle ze sie nada do takeij roboty!!