Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

Ja ciekawam jest kto mnie śledzi na forumie :roll:

Jedna osoba z pracy, ale to wiem, też buduje dom, ale czy ktoś jeszcze??? :roll:

Kolcia, łepetyna do góry :D Niech się walom na ryja

Wiem, bardzo brzydko, niełądnie i ordynarnie, ale tak własenie myślę o takich mendach :evil:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzieki Tomka :) - idzie jakos teraz powolutku - mogloby szybciej ale wykonawcy tyle zadaja ze to co mozemy bedziemy robic sami :roll: - najgorzej ze czasu na to nie ma i dlatego tak to sie wszytsko ciagnie!!!!!!!!

Ale nie jest zle damy rade!!!

A na zlot juz sie chyba nie zalapie bo zakoczyli zapisy :cry: :cry: :cry: :cry: !!!!!!!! Ale moze jezszce cos wyjdzie z tego :roll: :roll: :roll:

pozdrawiam

dzieki Tomka :) - idzie jakos teraz powolutku - mogloby szybciej ale wykonawcy tyle zadaja ze to co mozemy bedziemy robic sami :roll: - najgorzej ze czasu na to nie ma i dlatego tak to sie wszytsko ciagnie!!!!!!!!

Ale nie jest zle damy rade!!!

A na zlot juz sie chyba nie zalapie bo zakoczyli zapisy :cry: :cry: :cry: :cry: !!!!!!!! Ale moze jezszce cos wyjdzie z tego :roll: :roll: :roll:

pozdrawiam

Coś na temat braku czasu wiem sama, bardzo dobrze wiem :wink: ! Oj, przydałoby się, żeby doba była dłuzsza chociaż o 4 godziny :roll: . Ale powoli, powoli, byle do przodu ...

Co do zlotu, próbuj! Ja zapisalam się chyba ze 2 dni temu i potwierdzenie dostałam, więc chyba jeszcze można :roll: ?