kaśka maciej 08.05.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja ciekawam jest kto mnie śledzi na forumie Jedna osoba z pracy, ale to wiem, też buduje dom, ale czy ktoś jeszcze??? Kolcia, łepetyna do góry Niech się walom na ryja Wiem, bardzo brzydko, niełądnie i ordynarnie, ale tak własenie myślę o takich mendach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kola, łepetyna do góry!!!! Co tam łazienka, co tam jakieś śmieszne niedoróbki i braki - to wszystko da się zrobić!!!!! No skręca mnie z ciekawości na tę kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.05.2008 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dzieki kobiety za wsparcie, jednak brakuje mi kogos takiego jak wy zeby czasami pocieszyl a czasami dal kopa mobilizujacego - dziekuje!!!!!!!! tym bardziej ze tu gdzie mieszkam nie mam nikogo takiego!!! Wszytskich zostawilam na slasku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.05.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ja to się chyba wybiorę na naoczne oględziny tego "bałaganu" Już prawie wiem jak trafić więc.... Jedizesz na zlot Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.05.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 No pewnie zapraszam serdecznie - to posprzatm troche - a z trafieniem mysle nie bedziesz maila problemu - jakby co malz ci epoprowadzi !!!!!!!!!!! A kiedy jest zlot muratora??????? Nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.05.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 A ja przyszłam sie przywitać . Niezłe tempo, od maja do maja? Gratulki! Zlot - 31 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.05.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 dzieki Tomka - idzie jakos teraz powolutku - mogloby szybciej ale wykonawcy tyle zadaja ze to co mozemy bedziemy robic sami - najgorzej ze czasu na to nie ma i dlatego tak to sie wszytsko ciagnie!!!!!!!! Ale nie jest zle damy rade!!! A na zlot juz sie chyba nie zalapie bo zakoczyli zapisy !!!!!!!! Ale moze jezszce cos wyjdzie z tego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.05.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Wyjdzie, wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.05.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 No skoro Mayland tak mowi to wyjsc musi napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.05.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 dzieki Tomka - idzie jakos teraz powolutku - mogloby szybciej ale wykonawcy tyle zadaja ze to co mozemy bedziemy robic sami - najgorzej ze czasu na to nie ma i dlatego tak to sie wszytsko ciagnie!!!!!!!! Ale nie jest zle damy rade!!! A na zlot juz sie chyba nie zalapie bo zakoczyli zapisy !!!!!!!! Ale moze jezszce cos wyjdzie z tego pozdrawiam Coś na temat braku czasu wiem sama, bardzo dobrze wiem ! Oj, przydałoby się, żeby doba była dłuzsza chociaż o 4 godziny . Ale powoli, powoli, byle do przodu ... Co do zlotu, próbuj! Ja zapisalam się chyba ze 2 dni temu i potwierdzenie dostałam, więc chyba jeszcze można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.05.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 To ja chyba jestem na czarnej liscie - bo probowalam wczesniej i nie dalo rady - ale i tak sie zalapie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Szkoda trochę tej dziury Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.05.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 To ja chyba jestem na czarnej liscie - bo probowalam wczesniej i nie dalo rady - ale i tak sie zalapie, Redakcja sie zgodziła więc zgłosiłam Twój przyjazd na zlot i jesteś na liscie uczestników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.05.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 dziekowac dziekowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.05.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Szkoda trochę tej dziury Dzień dobry dobrze ze juz jej nie ma !!!!!!!! i caly balagan sie uprzatnelo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.05.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Znaczy się spotykamy się na zlocie??? Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.05.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Bedzie mi bardzo przyjemnie poznac was wszytskich - bede troche do tylu z waszymi opowiesciami na forum ale jakos dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.05.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 I udało się ... podziękowania mayland sie należą ... tak teraz myślę ... że może i ja nie jestem zapisana? bo skoro Ty próbowałaś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 13.05.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Super że będziesz na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.05.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 czecs andzik - no bede bede ja tez sie bardzo ciesze bo zapowiadalo sie ze nic Z tego nie wyjdzie ale nadjedziemy z maylandka!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts