Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A kuchnią się nie przejmuj. Faceci nie mają wyobraźni :wink: Jak zmontują, dojdą dodatki i zapachnie ciastem to mu się napewno spodoba :lol: Przecież i tak to Ty tam będizesz poł zycia spędzać :roll:

A wiesz co w sumie tak sie podziabalismy ze wracalam na piechote z dzialki :cry: :evil: :evil: :evil: :-? - mam dosc !

Ty no nie żartuj :o My się o łazienkę klóciliśmy kilka miesiecy i nadal jest nieskońcozna bo nikt jej nie chce kończyć. Tak to jest jak facet sie wtrąca :evil: :wink: Rób sowje i olej to. Dom stoi, to najwazniejsze. Przecież kuchnia to jedno z wielu pomieszczeń. Powiedz mu, żeby nie marudził a pójdizesz na ustępstwa w sypialni 8) :lol:

jakis czas temu szukalam twojego domku - chcialam odwiedzic ale jakos nie moglam znalezc :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

tak wygląda z ulicy

http://images33.fotosik.pl/261/a346f9a226c826a3m.jpg

http://images29.fotosik.pl/217/4c676f3e93e20ce8m.jpg

BARDZO CZĘSTO jesteśmy na działce. Zapraszam.

Wkrótce przeprowadzamy się do takiego stanu jaki jest.

O dzeki ci bardzo - nastepnym razem jak bede szukac to bedzie mi znacznie latwiej :) :lol: :lol: :lol: jaki piekny domek - i taki ladny tynk - mam nadzieje ze nam wyjdzie rownie ladny :roll: :roll: :roll: bo tez zakupilismy cos w tym kolorze 8) 8) 8) :o

widze ze rolety wygladaja calkiem niezle - a powiedz mi nie wieje przez nie????? bo ja caly czas mam obawy co do tegp?????

widze ze rolety wygladaja calkiem niezle - a powiedz mi nie wieje przez nie????? bo ja caly czas mam obawy co do tegp?????

Nie bardzo wiem o co chodzi z pytaniem - wieje przez nie

1.otwarte okno i opuszczone rolety - nie wiem

2.lub moze chodzi o to czy wieje przez kasety do skrzynek? - raczej nie

domek fajnie to wygląda na fotce, jak sie nie widzi bałaganu w okolicy.

W środku tez nigdy mi się nie udało skutecznie posprzątać.

Wewnątrz to jeszcze jest normalna budowa.

Jaką masz cenę za układanie parkietu?

Nie bardzo wiem o co chodzi z pytaniem - wieje przez nie

1.otwarte okno i opuszczone rolety - nie wiem

2.lub moze chodzi o to czy wieje przez kasety do skrzynek? - raczej nie

domek fajnie to wygląda na fotce, jak sie nie widzi bałaganu w okolicy.

W środku tez nigdy mi się nie udało skutecznie posprzątać.

Wewnątrz to jeszcze jest normalna budowa.

Jaką masz cenę za układanie parkietu?

No chodzilo mi o to czy nie wieje przez te kasety - ale skoro mowisz ze nie wiec mam nadzieje ze u nas tez bedzie ok

parkiet kupowaliamy w fachowcu na 7% vat z monatzre ale nie pamietam w tej chwili ile za to placilismy - tzn tj taki parkiet ktorego juz nie trzeba lakierowc - gotowy do monatzu - zastanwiam sie jeszcze nad jego trwaloscia ale bedzi ejak bedzie :)

Najlepiej, jak Ci zmontują tę kuchni, wklej tu fotki, a my ci już powiemy .... Mężowi też się może spodoba jak ją zobaczy na swoim miejscu ...

Wiesz już na jakie kolory malujesz wnętrza?

kolor w kuchni bedzie " dojrzaly groszek" bardzo mi sie podoba!!

ogolnie mam nadzieje ze bedzie ok mi sie podoba!!!!!!!!!!!

a na wasza ocene czekam z utesknieniem :lol: :roll: