kolakao 13.05.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 oooooooooooo dzieki ci :* :* :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.05.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 do jutra laseczki!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 do jutra laseczki!!!!!!!!!!!!! Czyżbyś skończyła już pracę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Cześć poranne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 19.05.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 cześć Kupiłam juz blaty do łazienek w Skaryszewie i jestem bardzo zadowolona. Jeszcze raz dzięki za namiar na kamieniarza. Mi samej nie przyszłoby do głowy jechać do Skaryszewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.05.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 nO TO SUPER BARDZO SIE CIESZE ze pomoglam - jakis czas temu szukalam twojego domku - chcialam odwiedzic ale jakos nie moglam znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.05.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Gdzie zamawiałaś te tynki? Zewnetrzne? Ja mam zamówione i zapłacone! w Matpolu na Maratońskiej, tam gdzie brałam całe ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.05.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A kuchnią się nie przejmuj. Faceci nie mają wyobraźni Jak zmontują, dojdą dodatki i zapachnie ciastem to mu się napewno spodoba Przecież i tak to Ty tam będizesz poł zycia spędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.05.2008 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ja na chorzowskeij w Hemcexie - o jakos tak!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.05.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A kuchnią się nie przejmuj. Faceci nie mają wyobraźni Jak zmontują, dojdą dodatki i zapachnie ciastem to mu się napewno spodoba Przecież i tak to Ty tam będizesz poł zycia spędzać A wiesz co w sumie tak sie podziabalismy ze wracalam na piechote z dzialki - mam dosc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.05.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A no tak! Pamietam Oni też Kabe mają Kurde zeby nie wiem o co Wam posżło to firma która pozwala sobie na takie uwagi do klienta to nie firma Potem mogli sobie psioczyc i gadać ale żadne przeprosiny nie naprawią złego wrazenia i opini o firmie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.05.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A kuchnią się nie przejmuj. Faceci nie mają wyobraźni Jak zmontują, dojdą dodatki i zapachnie ciastem to mu się napewno spodoba Przecież i tak to Ty tam będizesz poł zycia spędzać A wiesz co w sumie tak sie podziabalismy ze wracalam na piechote z dzialki - mam dosc ! Ty no nie żartuj My się o łazienkę klóciliśmy kilka miesiecy i nadal jest nieskońcozna bo nikt jej nie chce kończyć. Tak to jest jak facet sie wtrąca Rób sowje i olej to. Dom stoi, to najwazniejsze. Przecież kuchnia to jedno z wielu pomieszczeń. Powiedz mu, żeby nie marudził a pójdizesz na ustępstwa w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.05.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Powiedzieli ze tak im kazal prezes powiedziec cokolwiek znaczy slowo prezes - podejrzewam ze na tym sie nie skonczy - malz sie niezle wk...... A z kuchnia - chyba jakos bedzie - juz teraz sie nie zmieni - ale ma dola - nawet o sypialni nie chec mi sie myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.05.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Dzien dobry Kolakao, melduję ze zajrzałam I faktycznie jakoś tak chyba "razem" się przeprowadzać będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 22.05.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 jakis czas temu szukalam twojego domku - chcialam odwiedzic ale jakos nie moglam znalezc tak wygląda z ulicy http://images33.fotosik.pl/261/a346f9a226c826a3m.jpg http://images29.fotosik.pl/217/4c676f3e93e20ce8m.jpg BARDZO CZĘSTO jesteśmy na działce. Zapraszam. Wkrótce przeprowadzamy się do takiego stanu jaki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 22.05.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 O dzeki ci bardzo - nastepnym razem jak bede szukac to bedzie mi znacznie latwiej jaki piekny domek - i taki ladny tynk - mam nadzieje ze nam wyjdzie rownie ladny bo tez zakupilismy cos w tym kolorze widze ze rolety wygladaja calkiem niezle - a powiedz mi nie wieje przez nie????? bo ja caly czas mam obawy co do tegp????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 24.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 widze ze rolety wygladaja calkiem niezle - a powiedz mi nie wieje przez nie????? bo ja caly czas mam obawy co do tegp????? Nie bardzo wiem o co chodzi z pytaniem - wieje przez nie 1.otwarte okno i opuszczone rolety - nie wiem 2.lub moze chodzi o to czy wieje przez kasety do skrzynek? - raczej nie domek fajnie to wygląda na fotce, jak sie nie widzi bałaganu w okolicy. W środku tez nigdy mi się nie udało skutecznie posprzątać. Wewnątrz to jeszcze jest normalna budowa. Jaką masz cenę za układanie parkietu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.05.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Najlepiej, jak Ci zmontują tę kuchni, wklej tu fotki, a my ci już powiemy .... Mężowi też się może spodoba jak ją zobaczy na swoim miejscu ...Wiesz już na jakie kolory malujesz wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.05.2008 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 widze ze rolety wygladaja calkiem niezle - a powiedz mi nie wieje przez nie????? bo ja caly czas mam obawy co do tegp????? Nie bardzo wiem o co chodzi z pytaniem - wieje przez nie 1.otwarte okno i opuszczone rolety - nie wiem 2.lub moze chodzi o to czy wieje przez kasety do skrzynek? - raczej nie domek fajnie to wygląda na fotce, jak sie nie widzi bałaganu w okolicy. W środku tez nigdy mi się nie udało skutecznie posprzątać. Wewnątrz to jeszcze jest normalna budowa. Jaką masz cenę za układanie parkietu? No chodzilo mi o to czy nie wieje przez te kasety - ale skoro mowisz ze nie wiec mam nadzieje ze u nas tez bedzie ok parkiet kupowaliamy w fachowcu na 7% vat z monatzre ale nie pamietam w tej chwili ile za to placilismy - tzn tj taki parkiet ktorego juz nie trzeba lakierowc - gotowy do monatzu - zastanwiam sie jeszcze nad jego trwaloscia ale bedzi ejak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.05.2008 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Najlepiej, jak Ci zmontują tę kuchni, wklej tu fotki, a my ci już powiemy .... Mężowi też się może spodoba jak ją zobaczy na swoim miejscu ... Wiesz już na jakie kolory malujesz wnętrza? kolor w kuchni bedzie " dojrzaly groszek" bardzo mi sie podoba!! ogolnie mam nadzieje ze bedzie ok mi sie podoba!!!!!!!!!!! a na wasza ocene czekam z utesknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts