Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej hej :D :D widzę,że lekkiego doła masz.. nie przejmuj się, podczas budowy tak niestety jest.. ja mam to szczęście (albo i nie),że meble do kuchni głównie ja będę wybierać.Mąż już mi to zapowiedział a resztę wspólnie wybierzemy. U nas też nie jest za wesoło bo niby budowa idzie jak ta lala ale jeszcze kredytu nie mamy przyznanego.Od przeszło tygodnia czekamy na odpowiedź z banku :evil:

Na zlot się wybierasz? pozdrawiam

Ja kupiłam nalkeiki w Ikea. naklejone sa na ścianie ze skosem i....... muszę przyznać, ze delikanie co jakis czas któryś koniec sie odkleja Przycisne i jest ok ale mnie wkurza. Chyba potraktuje je superlglue Moze to skos a moze wilgoś jakaś...(są nad oknem) Sama nie wiem.

Te które kupiliście są bardzo fajne dla małych dziewczynek!!!

CZY TY widzialas ta folie w drzwiach w kuchni - wszytskie tam stoja i czekaja - maja przyjsc juz w tym tygodniu i to zrobic bo tradycyjnie juz przesunelismy termin jej montazu :evil: :evil: :evil: ale juz w tym tygodniu ma byc i wtedy pokarze ja w pelnej krasie hueheuheuhueuhe i wtedy ocenicie - sama jestem ciekawa jaki bedzi efekt :roll: :roll: :roll:

przed chwila znowu zadzownilam do parkieciarza i przesunelam o tydzien termin montazu parkeitu w salonie :roll: :roll: - facetowi opadaja rece - przekladamy juz chyba z piaty raz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: - ale powiedzial ze rozumie!!!!!!!!!!