Irma 25.05.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Cześć, ja pierwszy raz u Ciebie, mam nadzieję, że nie przeszkadzam Mam pytanie o deski elewacyjne, gdzie, z czego, i za ile ? Mam nadzieję, że to nie tajne informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.05.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Alez alez jaka tam tajemnica - http://www.dombal.pl - tam wszytsko kupowalismy i tam jest tez cennik!!!! popatrz sobie bo ceny sa uzaleznione od rodzaju profilu! Zapraszam czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.05.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Hej hej widzę,że lekkiego doła masz.. nie przejmuj się, podczas budowy tak niestety jest.. ja mam to szczęście (albo i nie),że meble do kuchni głównie ja będę wybierać.Mąż już mi to zapowiedział a resztę wspólnie wybierzemy. U nas też nie jest za wesoło bo niby budowa idzie jak ta lala ale jeszcze kredytu nie mamy przyznanego.Od przeszło tygodnia czekamy na odpowiedź z banku Na zlot się wybierasz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.05.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 witam w moich skromnych progach - mialam dola juz przechodzi na szczescie - przynajmniej kolr do kuchni nam sie podoba a nie tylko MI - JEST DOBRZE w kazdym razie! jak na dzien dzisiejszy to oczywsicie jade na zlot - i mam nadziej ze do soboty nic sie nie zmieni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.05.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Będzie pieknie z tymi deseczkami!!!! Zazdroszcze Marzyły mi się takie. ALe nie odpuszczam jeszcze tematu drewna na elewacji Może wrócę do niego w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.05.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Zajrzałam na stronę z deseczkami, którą mi podałaś. Ekstra, ale dość drogo chyba...tak czy siak: wielkie dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.05.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 tanszych juz nie znalazlam te byly najtansze - mocco np ma za 86zl/m2 a te sa za 45zl/m2 - nie jest zle !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.05.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Aaaaa...kolega mi coś mówił o tym, że gdzieś w Piasecznie widział po 26zł, ale może nie były impregnowane ciśnieniowo, albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.05.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Tak po 26 sa z naszej sosny a te sa z sosny skandynawskiej - oby to byla tylko prawda!!! nasza jest ponoc do bani na elewacje - ale zabila mnie za to cena za olej do tej elewacji - ponad 100zl za litr - napewno bede szukac tanszej!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.05.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 te za 46 tez nie sa impregnowane - dopiero trzeba je pomalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.05.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 oby rzeczywiście było skandynawskie. i oby to rzeczywiście była jakaś różnica...Chyba też sobie kupię w Dombalu, mam do zrobienia jeszcze drewniany taras i pergolę a z tego co widzę to oni robią takie rzeczy również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.05.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 kolakao piękne te naklejki Zastanawiam się czy tez sie na coś takiego nie skusić. Kurczę naprawdę mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.05.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 czesc Rom - witam w moich progach!!!!moja corka je wynalzla i sobie zazyczyla!!!!!!!!!!! wiec mtaka nie miala wyjscia i kupila!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.05.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ja kupiłam nalkeiki w Ikea. naklejone sa na ścianie ze skosem i....... muszę przyznać, ze delikanie co jakis czas któryś koniec sie odkleja Przycisne i jest ok ale mnie wkurza. Chyba potraktuje je superlglue Moze to skos a moze wilgoś jakaś...(są nad oknem) Sama nie wiem. Te które kupiliście są bardzo fajne dla małych dziewczynek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.05.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 A jak wygląda sprawa przykrejania na ścianę???Nie odpadają???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.05.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 no wlasnie - tez sie zastanawialam nad tym przyklejaniem - sciana ma byc gladka - hm u mnie gladz nie ma wiec i scian nie jest gladka - troche sie wlasnie obawiam ze bedzie odpadac - sama nie wiem jak jeszcze to zrobic zeby bylo dobrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.05.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Te drugie są bardzo wygodne. Mają też ten atut, że na końcach można odwiesić ścierke czy rękawicę kuchenną jak sie gotuje Miałam takie w poprzedniej kuchni i byłam bardzo zadowolona. Teraz mam niezdatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.05.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Mayland ale czy ja ci juz mowilam ze jestes niezastapiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje bardzo za podpowiedz !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.05.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Kiedy Ty nam kuźwa pokażesz tą kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.05.2008 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 CZY TY widzialas ta folie w drzwiach w kuchni - wszytskie tam stoja i czekaja - maja przyjsc juz w tym tygodniu i to zrobic bo tradycyjnie juz przesunelismy termin jej montazu ale juz w tym tygodniu ma byc i wtedy pokarze ja w pelnej krasie hueheuheuhueuhe i wtedy ocenicie - sama jestem ciekawa jaki bedzi efekt przed chwila znowu zadzownilam do parkieciarza i przesunelam o tydzien termin montazu parkeitu w salonie - facetowi opadaja rece - przekladamy juz chyba z piaty raz - ale powiedzial ze rozumie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts