Rom 28.05.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Te drugie są bardzo wygodne. Mają też ten atut, że na końcach można odwiesić ścierke czy rękawicę kuchenną jak sie gotuje Miałam takie w poprzedniej kuchni i byłam bardzo zadowolona. Teraz mam niezdatne Mayland Ty to masz głowę Wżyciu bym ni epomyślał o tych końcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.05.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 odrazu widać kto wiecej czasu w kuchni spędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.05.2008 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 odrazu widać kto wiecej czasu w kuchni spędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.05.2008 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 no chocbys maylandku zgadla - nie lubie gotowac!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.05.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 kolakao - pod kuchnie wszystko posprzątane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 30.05.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Miło patrzeć jak rosną ściany. To taki budujący widok i radość na twarzy inwestorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Bardzo mi się podoba wasz dom. Ja kocham parterówki i gdyby nie naciski meza i córki to drugi dom tez byłby parterówką Na pewno będą żałowac Na elewacji masz też mój ulubiony piaskowy klinkier- miodzio. Fajnie wyglądają te płytki w kuchni. Może sobie ściągnę pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.06.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Verunia poczekaj az wstawia meble w kuchni - sama jestem w sumie ciekawa jak bedzie wygladac calosc!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.06.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Fajnie wyglądają te płytki w kuchni. Może sobie ściągnę pomysł Plytki w kuchni zostaly zmienione doslownie w ostatnim momencie - w sumie chcialam male kwadraty - takie 10x10 - ale malz stw ze moze lepiej wieksze - no to dalismy wieksze a ze ja lubie mozaike to jeszcze wstawilismy takie male cos i podoba mi sie - sciagaj sciagaj pomysl - ja caly cazs chodze i szukam zdjec na forum zeby posciagac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 To pokaż te płytki w kuchni jestem ich bardzo ciekawa. Uchwyty ładne , nie widzę róznicy między tymi droższymi a tańszymi. Dzieci zdrowe? Moje zaczęły kaszleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.06.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 andzik-u sa w dziennku - na ostatniej stronie juz z pomalowana kuchnia - w summie chyba nie bardzo je widac ale innych na razie zdjec nie mam - a jezeli chodzi o moje to wlasnie tez zaczely kaszlec - no nie to sie chyba nie skonczy - caly czas cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Uroki dzieciństwa Wyrosną z tego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Myslałam ,że pisałaś o innej mozaice. Ta bardzo mi sie podoba. Oczywiście czekam na reszte fotek. Pogoda tak a,ze dzieci chorują. Jest gorąco ale dzieci coa zimnego wypiją i juz gardło boli ja musiałm wczoraj antybiotyk wykupić bo młodszy tak kaszlał,że się wystraszyłam.Miałam nadzieję,że sie obejdzie bez antybiotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.06.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Uroki dzieciństwa Wyrosną z tego! powiedziala mama prawie doroslego juz dziecka - znaczy wie co mowi i znowu trzeba jej sluchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 02.06.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Załapałam się na świezutkie fotki Bardzo ładnie i wygląda juz ak w domu , a nie na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 02.06.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Blat sobie dobrze dobrałas do płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.06.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Bardzo elegancka kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.06.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Babeczki bardzo sie ciesze ze wam sie podoba - ale mi tez i to strasznie!!!!!!!!! A reszt adomu to sodoma i gomora !!!!!!!!!!!jak z innej bajki huehuheuheu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Kola, super wyszła ta kuchnia!!! Bradzo mi się podoba, ja tez lubie tradycyjne, aczkolwiek chętnie oko cieszę niektórymi nowoczesnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.06.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Blat sobie dobrze dobrałas do płytek. wiesz co troche wszytsko bylo nawariackich papierach blat byl wybierany jakies 10 m inut - a moze krocej!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts