kolakao 02.06.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 dziekowac dziekowac - i wiecie co najwazniejsze ze sie malzowi podoba - bo malo co wzielibysmy rozwod przez ta kuchnie - i nawet ta polka nad oknem mu sie podoba - a wlasciwie listwa!!!!! dzieki bogu - wszytskich przekonywlaam ze ja chce i kazdy mi odradzal!!!!!!!!!! a dla mnie jest ok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Listwa jest okey, mi nie przeszkadza w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.06.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 jak szukalam i pyatalm sie o kuchnie to wszyscy mowili ze tak sie nie robi i ze to wiocha !!!!! nawet moja znajoma architekt powiedziala ze kiszka - a dla mnie ok - malz tez sie zapiral nogami i rekami ze bedzie brzydko - ajednak mu sie podoba - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Monia bardzo ładna kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dziekuje maylandku - trzymajcie sie mocno i tylko wierzcie w to ze bedzie dobrze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Monia bardzo ładna kuchnia. potwierdzam no ale nie sądzę, żeby ona była taka bardzo tradycyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 a ze niby jaka - hm no nie ma szkla, stali - taka zwykla - no kaska wparwdaize pieca chlebowego nie mam aleto jaka onajest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 a ze niby jaka - hm no nie ma szkla, stali - taka zwykla - no kaska wparwdaize pieca chlebowego nie mam aleto jaka onajest przeca mówię że sie podoba, tylko mnie taka tradycyna kuchnia kojarzy się z porcelanowymi uchwytami, jakimis witrażami w szafkach, a u ciebie proste drzwi ( podoba mi się) szafka z roletą ( jeszcze bardziej mi się podoba), nowoczesny okap. Jak dla mnie to jest to co najwyżej kuchnia klasyczna, a nie tradycyjna, Jasno się wyrażam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 no wlasciiwe to masz racje - no ja wiedzialam ze ja cienka jestem ze styli - no klasyczna jak w morde ona jest!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 no wlasciiwe to masz racje - no ja wiedzialam ze ja cienka jestem ze styli - no klasyczna jak w morde ona jest!!!!!!!!!!!! w mordę jeża dodajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 kolakaleczko podgladalam twoja kuchnie sliczna kombinuje miec taka sama (juz od dawna sie przymierzam) , z tym , ze jasniejsza ....gratuluje dokonania trafnego wyboru klasyka to klasyka, nigdy nie mija na nia moda , co nie ? poszukam gdzies zdjecia kuchni mojej znajomej , ktora bardzo mi sie podoba o prosze ...o taki kolor mnie sie rozchodzi ale klasyka jakby ta sama http://img209.imageshack.us/img209/5973/20102007688sg6.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 piekniasta ta kuchnia - jakos nie myslaam o jasnej hm nie wiem dlaczego wlasciwie - jakos tam juz od poczatku miala byc taka ja juz chyba od dobrych paru lat wiedzial ze bedzie taka i koniec a na tym zdjeciu jest sliczny blat!!!!!!!!!!!!!! cudo ja nie wiem co sie mnie z tymi stylami - ze n iby moja tradycyjna - dobrze ze kaska czuwa i mnie uswiadomila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dobrze ze kaska czuwaniczym Wileka Siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nie taka wileka - zeklabym nawet ze drobniutka i slicznie zbudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! choler azapisuje sie na silownie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 nie taka wileka - zeklabym nawet ze drobniutka i slicznie zbudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! choler azapisuje sie na silownie - drobniutka ahahahahahahahahah Kola, no doskonale rozpoczęłam dzień PS. Maila sa zabójcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.06.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 nooooooooooo fajne - juz nie wiem przy ktorym ale siedzialam i ryczalam ze smiechu - dobrze ze sama siedze w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kuchnia ślicznie wyszła. lubię poatrzec na nowoczesne kuchnie w folderach ale najlepiej się czuję własnie w takiej klasycznej jak twoja A ciekawosc to mnie zżera tez czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 wiesz verunia ja taka kuchnie chcailam miec zawsze - nawet nie myslalam o innej wiedzialam ze taka i koniec ogolnie nowoczesnosc jest nie dla mnie - u kogos mi sie podoba ale nie u mnie no tak kuchnia jest klasyczna a nie tradycyjna jak ja nazywalam ale dopiero kaska mnie uswiadomila kurcze ja to bym wsiadala w auto i jechala - pomimo wszytsko ja cie podziwiam jak ty tak potrafisz - ja to musze kazdy duperel zobaczyc i jak tylko mozna to dotknac!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Jest cieplutko. Farba schnie ok. 4 godzin. W tym czasie dizewczynki mogą biegać po dworku. Otworzysz okna i sie szybko wywietrzy. Przecież na olejno nie malujesz. Kupuj tą kanapę i sie wynoście jak najszybciej z obecnego mieszkania!!! Będąc tam wszyscy, szybciej cokolwiek zrobicie i dopilnujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.06.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 kolakao, gdzie ja byłam, że Twojej kuchni dotąd nie widziałam? Aha, faktycznie poza domem. Ale teraz nie pozostaje nić innegi jak chwalić o mebelki i kolor na ścianach. Bardzo ładnie to wszystko razem wyszło...a że jeszcze dopieścić trzeba to wiadomo Pozdrawwiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts