kolakao 10.06.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Bardzo dziekuje za komplimenty - tak do konca to sama nie wiedzialam jaki bedzie efekt - ale mi tez sie podoba! Teraz zaczyna sie najlepsza czesc budowania - wykanczanie - czasami rowniez siebie pozdrawiam i zapraszam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kolaka jestem , ale zeby nie bylo ze tak z pustymi "rencami" to pare drobiazgow do tej pieknej kuchni przyniosłam. http://www.versacehome.it/files/798032237_6yYah2_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ale mnie zaskoczylas - no swietnie ze jestes i to jeszcze z jakimi pieknymi dodatkami - dziekowac - a to chyba samym versace mnie zaszczycilas - tak jakos przynajmaiej stylizowany - dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 tak, tak moja droga to kolekcja medusa white, długo szukałam czegos odpowiedniego na Twe salony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 A ja do ciebie tak z pustymi lapami poszlam - po prostu jakas niewychowana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 u nas nic w srodku nic nie ma jeszcze to co Ty chcesz przynosic????? na razie trwaja prace zewnetrzne, a srodek czeka na lepsze czasy Kiedy planujesz przeprowadzkę, mysle, ze malowanie dziewczynkom nie zaszkodzi, polataja po dworze w tyn czasie a moze pomoga malowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Anja, piekny ten komplet przyniosłaś Kolce Normalnie zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kasiu dla Ciebie tez cos mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kasiu dla Ciebie tez cos mam ojjj super a co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 u nas nic w srodku nic nie ma jeszcze to co Ty chcesz przynosic????? na razie trwaja prace zewnetrzne, a srodek czeka na lepsze czasy Kiedy planujesz przeprowadzkę, mysle, ze malowanie dziewczynkom nie zaszkodzi, polataja po dworze w tyn czasie a moze pomoga malowac? no cos coby z pustymi lapami nie isc - a zreszta co ty opowiadasz juz macie full wypas prawie - ja to jestem daleko za murzynami - lazienki w powijakach -no moze jedna - ogolnie jeeeeeeeszcze - ale ta meduse to kcies wcisne taka pikan ajest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 napiecie rosnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Oj Kolka u mnie w dzienniku pomieszanie z poplataniem, ta lazienka to u moich rodzicow, ktorzy wybudowali dom obok a my chwilowo mieszkamy u nich dopoki sie nie wykonczymy u nas stan deweloperski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 a wiesz co wlasnie sie zastanawialam czy ty poslzas do sasiadow na dach zeby robic zdjecia a tu tak sie rzeczy maja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kasiu u Ciebie w komentach model dedalo platin tez Versacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no to kiedy planujecie zakonzcenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 a wiesz co wlasnie sie zastanawialam czy ty poslzas do sasiadow na dach zeby robic zdjecia a tu tak sie rzeczy maja!! robilam z naszej tymczasowej sypialni u rodzicow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 na razie jestesmy goli i wesoli :) a ja stracilam prace mamy duzy kredyt do splacenia ale i tak mysle ze w tym roku jakos sie nam uda przynajmniej na parter, gore sobie kiedys wykonczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 skoro mowisz ze niejest tak zle to dobrze - bo jak slysze ze ktos stracil prace i ma kredyt to wspolczuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kiedys mieszkalam pod wroclaweim w stablowicach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 dajemy rade Wrocław jest fajny, zapraszam. a teraz gdzie macie dom bo nie doczytalam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts