Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czesc irma :)

to merbau - kupilam w takim naszym lokalnym sklepie - no i nazwy firmy tych dech na dzien dzisiejszy nie pamietam - ale chyba "ipowood" co smi tak chodzi po glowie - to byly gotowe deski do polozenia - zastanawiamy sie czy sie beda sprawdazc - rozne juz opinie czytalam na temat takch desek gotowych - a co mi tam jak to mayland mowi cieszmy sie z tego co jest :) - a cena cos ok 150zl za metr ale juz z ulozeniem!

wiem ze wzielismy bo stosunkowo tanio :roll: :roll: wychodzil - tzn niz w innych sklepach poodbny no i z ulozeniem!!

Kolor podłogi pasuje do mebli w kuchni. Dobrałaś idealnie! Czy pozostałe drewno na dole bedize w tym samym odcieniu?

Deski kupowałaś już lakierowane?

Maylandku tak wlasnie dobieralam zeby podloga, drzwi i meble w kuchni byly mniej wiecej w tym samym kolorze! troche drzwi odbiegaja ale co tam !!

te deski ponoc sa juz polakierowane ale ja jakos tak nie bardzo podchodze do tej warstwy lakieru :roll:

moi rodzice maja barlinek - i jezeli chcesz znac moje zdanie - to jest drogi i wyglada jak panel :roll: - dla mnie proste po co przeplacac lepiej sobie polozyc dobrej jakosci panele!! :D

Dokładnie tak wygląda!!!

Moi znajomi mają i żałują dnia w którym dali się namówić. Porysował się od razu i niczym nie da się tego zlikwidować.

Panele Rulez :lol: :wink: