kolakao 10.06.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 radom, ale wroclaw baaaardzo milo wspominam - tam pierwszy raz jezdzialm z tramwajami heuehuheuehue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 radom, ale wroclaw baaaardzo milo wspominam - tam pierwszy raz jezdzialm z tramwajami heuehuheuehue a teraz sa takie nowoczesne skody, nie jechalam ale ponoc fajne i szybkie, przyjedz koniecznie, pojezdzimy sobie tramwajem (jakies 10 lat nie jezdzilam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no tramwajami tez fajanie - ale ja wtedy pierwszy raz mialam do czynienia z tyloma tramwajami jako kierowca a jak widzialam juz jakiegos z tylu za mna w lusterku to mi sie cieplo robilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 poplakalam sie ze smiechu, ja wole zawsze tramwaj przepuscic, bo na znakach i przepisach to sie dokladnie nie znam i nie wiem kiedy on ma pierwszenstwo a kiedy ja, wiec jak jedzie tramwaj to ja dzentelmensko go puszczam w koncu wiekszy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no tam mialam szkole - ale ogolnie bardziej boje sie cholernych tirow na drodze niz tramwajow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 wariatow na drodze nie brakuje A Ty jeszcze w pracy? ja musze zabrac sie za chwasty, ale jest tak goraco ze wole nie wychodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.06.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no wlasnie jeszcze chwilka i konzce - wlasciwie juz sie zbieram powolutku !!!!!!!do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.06.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 śliczna podłoga, to teak? Gdzie kupiłaś i za ile Baaardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.06.2008 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 czesc irma to merbau - kupilam w takim naszym lokalnym sklepie - no i nazwy firmy tych dech na dzien dzisiejszy nie pamietam - ale chyba "ipowood" co smi tak chodzi po glowie - to byly gotowe deski do polozenia - zastanawiamy sie czy sie beda sprawdazc - rozne juz opinie czytalam na temat takch desek gotowych - a co mi tam jak to mayland mowi cieszmy sie z tego co jest - a cena cos ok 150zl za metr ale juz z ulozeniem! wiem ze wzielismy bo stosunkowo tanio wychodzil - tzn niz w innych sklepach poodbny no i z ulozeniem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Kolor podłogi pasuje do mebli w kuchni. Dobrałaś idealnie! Czy pozostałe drewno na dole bedize w tym samym odcieniu?Deski kupowałaś już lakierowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.06.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 piękna podłoga, lecę na strone ipo wood cos mi sie obilo o uszy, ze dobrze jest ten ipo wood po polozeniu raz zmatowic i polakierowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.06.2008 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Kolor podłogi pasuje do mebli w kuchni. Dobrałaś idealnie! Czy pozostałe drewno na dole bedize w tym samym odcieniu? Deski kupowałaś już lakierowane? Maylandku tak wlasnie dobieralam zeby podloga, drzwi i meble w kuchni byly mniej wiecej w tym samym kolorze! troche drzwi odbiegaja ale co tam !! te deski ponoc sa juz polakierowane ale ja jakos tak nie bardzo podchodze do tej warstwy lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.06.2008 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 pze dobrze jest ten ipo wood po polozeniu raz zmatowic i polakierowac o nie - koniec kropka z ta podloga - taka zostanie najwyzej za pare lat a moze za dwa wezmie sie cykliniarza i odnowi!! jak n arazie tak zostaje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Muszę też zobaczy tę stronę ipo wooda bo tez planuję gotowe, lakierowane deski. Myślałam o Barlinku, ale tez sporo negatywnych opinii na forum, juz sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.06.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 moi rodzice maja barlinek - i jezeli chcesz znac moje zdanie - to jest drogi i wyglada jak panel - dla mnie proste po co przeplacac lepiej sobie polozyc dobrej jakosci panele!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.06.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 A CO SIĘ TU DZIEJE????????? sorka za caps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.06.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 moi rodzice maja barlinek - i jezeli chcesz znac moje zdanie - to jest drogi i wyglada jak panel - dla mnie proste po co przeplacac lepiej sobie polozyc dobrej jakosci panele!! Dokładnie tak wygląda!!! Moi znajomi mają i żałują dnia w którym dali się namówić. Porysował się od razu i niczym nie da się tego zlikwidować. Panele Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.06.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Kola, te dywany to dla mojej Córy idealne Piękna ta podłoga, co to jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.06.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 dziekowac - merbau, no a z dywanami mam niemaly problem !!!!!!!! najpierw pojdzie pod wzgledem ceny odstrzal heuheue a pozniej zobaczymy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.06.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 dziekowac - merbau, no a z dywanami mam niemaly problem !!!!!!!! najpierw pojdzie pod wzgledem ceny odstrzal heuheue a pozniej zobaczymy!! merbau, ale parkiet czy panele?? A te dywany to gdzie znalazłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts