Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moja córa to styl EMO. Troche gotyku, trupie czaszki, tylko nie róż, pieszczochy i wogóle masa biżuterii :lol: :lol:

Ja mam bladoróżową koszulę i.... to chyba wszystko :roll: Ale jako brunetka lubię nosić róż :wink: :lol: Moze mam jeszcze kilka podkoszulet z różowym akcentem :wink:

Moja córa to styl EMO. Troche gotyku, trupie czaszki, tylko nie róż, pieszczochy i wogóle masa biżuterii :lol: :lol:

Ja mam bladoróżową koszulę i.... to chyba wszystko :roll: Ale jako brunetka lubię nosić róż :wink: :lol: Moze mam jeszcze kilka podkoszulet z różowym akcentem :wink:

moja z twoją by sie pewnie dogadały :lol: , chociaż teraz chyba ten gotyk u niej trochę odwrocie i zmierza obecnie w kierunku obszarpanych spodni, trampek i spłowiałych bluzek. Tylko czekam kiedy w dredach przyjdzie :lol:

Mamy niedługo wesele w rodzinie i jakims cudem namówiłam ją na szpilki. Ech, ślicznie wygląda w sukience i tych szpileczkach :roll: , szkoda że tylko od święta

Lato, ja w japonkach pływam a ona kupiła sobie na lato 2 pary.....wysokich trampek :o Powiedziałam, że jej nogi zgniją 8) :evil: Zobaczymy jak długo w nich pochodzi :wink: :lol: :lol:

I ja kupiłam swojej sukenkę na ramiaczkach. Jest b. wysoka i ma piekne, kobiece kształty. Tylko pozazdrościć!!! Wprost idealne wymiary. I co z tego skoro ubiera sie na swój sposób. O sukienkach mowy nie ma. Mam nadzieję, ze jednak ją założy od święta jak ją czymś przekupię :wink: :lol: W szpilkach to byłaby wyzsza od meża a tego mu nie zrobię 8) Wystarcyz że mnie przerosła :lol:

Po położeniu tynku pomalowałabym go na fioletowo na całej powierzchni. Potem na to miejscami nanosiłabym stare złoto np. lakier w sprayu ale nanoszony gąbką, bardzo delikatnie, lekko przecierając miejscami. Powinno się udać :roll: Spróbuj na jakimś kawałku. Lakier kupisz np. w Praktikerze. Psikniesz na gabkę, rozetrzesz i szybko na ścianę, lekko pociągając.

o babeczki jestescie cudowne - dzisiaj bylam w sklepie i widzialm brokat zloty ale troszke sie balam czy aby za bardzo nie bedzie sie swiecil!!!!!!!!

musze pochodzic i poszukac tego zlota - no i ten spray i ta farba w plastycznym jest niezle - dzieki - caluski!!!!!!!!!!!!

najpierw kupie fiolet - chyba postawie na ten "tajemniczy ogrod" - chyba duluxa!!!!!

pozdrawiam i dzieki