Gość 11.06.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ja też się przyznam Mam obecnie bluzeczkę rózową i kupione do niej rózowe kolczyki i parę jeszcze fioletowych bluzek ale to się chyba nie liczy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Moja córa to styl EMO. Troche gotyku, trupie czaszki, tylko nie róż, pieszczochy i wogóle masa biżuterii Ja mam bladoróżową koszulę i.... to chyba wszystko Ale jako brunetka lubię nosić róż Moze mam jeszcze kilka podkoszulet z różowym akcentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Moja córa to styl EMO. Troche gotyku, trupie czaszki, tylko nie róż, pieszczochy i wogóle masa biżuterii Ja mam bladoróżową koszulę i.... to chyba wszystko Ale jako brunetka lubię nosić róż Moze mam jeszcze kilka podkoszulet z różowym akcentem moja z twoją by sie pewnie dogadały , chociaż teraz chyba ten gotyk u niej trochę odwrocie i zmierza obecnie w kierunku obszarpanych spodni, trampek i spłowiałych bluzek. Tylko czekam kiedy w dredach przyjdzie Mamy niedługo wesele w rodzinie i jakims cudem namówiłam ją na szpilki. Ech, ślicznie wygląda w sukience i tych szpileczkach , szkoda że tylko od święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Lato, ja w japonkach pływam a ona kupiła sobie na lato 2 pary.....wysokich trampek Powiedziałam, że jej nogi zgniją Zobaczymy jak długo w nich pochodzi I ja kupiłam swojej sukenkę na ramiaczkach. Jest b. wysoka i ma piekne, kobiece kształty. Tylko pozazdrościć!!! Wprost idealne wymiary. I co z tego skoro ubiera sie na swój sposób. O sukienkach mowy nie ma. Mam nadzieję, ze jednak ją założy od święta jak ją czymś przekupię W szpilkach to byłaby wyzsza od meża a tego mu nie zrobię Wystarcyz że mnie przerosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.06.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 no to moja jeszcze jest na etapie sukienek - no to chyba musze sie nacieszyc poki co tymi sukienkmai - maja byc tylko takie ktore sie kreca!!!!!!!!! koniecznie!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Z dywanów podoba mi sie 2 i 6. Ten w paski do pokoju starszej. Nie znudzi się nawet jak podrośnie i wyrośnie z lalek. Nawet u nastolatki by pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.06.2008 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 no na te dywany tez juz padly glosy a jeszxze obstawiam 1 i 8 i jeszcze i 10!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 12.06.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Baaaaardzo ładnie , a jesli chodzi o dywany to każdy mógłby być fajnym akcentem pokoju ,ale wszystko zależy od kolorów ścian jakie planujez? Dywan pod ściany czy ściany pod dywan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.06.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 mie sie tez podoba poki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ślicznie u Ciebie kolakao ! a ta kuchnia jakby tu powiedzieć : chcę taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.06.2008 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 dzieki aniu bardzo - wlasnie malz przygotowal mi kolejna porcje pokoi do malowania !!!!!!!!! no musialam si ekomus wyzalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.06.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Badz dzielna Kolakao, ja własnie skonczylam malowac ławki i stół ogrodowy. odciski mi sie porobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.06.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No tak i przypomnials mi -w sobote zaczynamy malowanie desek elewacyjnych no niby nieduzo bo ok 40m2 ale dwustronnie to 80 no ale z malzem bede malowac to znowu wychodzi 40 a ze on mam nadziej bedzie wydajniej pracowal to mi zostanie jakies 25m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.06.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Uśmiałam się, niezły z Ciebie rachmistrz. A jak my malowaliśmy słupki w ogrodzeniu to na moje 5 mój malował 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.06.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Uśmiałam się, niezły z Ciebie rachmistrz. A jak my malowaliśmy słupki w ogrodzeniu to na moje 5 mój malował 3... Znaczy sie lepiej sie z malzami nie zabierac do zadnego malowania bo sie jednak okarze ze bede miala 60m2 do pomalowania tak??????????????????? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Po położeniu tynku pomalowałabym go na fioletowo na całej powierzchni. Potem na to miejscami nanosiłabym stare złoto np. lakier w sprayu ale nanoszony gąbką, bardzo delikatnie, lekko przecierając miejscami. Powinno się udać Spróbuj na jakimś kawałku. Lakier kupisz np. w Praktikerze. Psikniesz na gabkę, rozetrzesz i szybko na ścianę, lekko pociągając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 albo kup akrylową złotą farbę w sklepie dla plastyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.06.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 o babeczki jestescie cudowne - dzisiaj bylam w sklepie i widzialm brokat zloty ale troszke sie balam czy aby za bardzo nie bedzie sie swiecil!!!!!!!! musze pochodzic i poszukac tego zlota - no i ten spray i ta farba w plastycznym jest niezle - dzieki - caluski!!!!!!!!!!!! najpierw kupie fiolet - chyba postawie na ten "tajemniczy ogrod" - chyba duluxa!!!!!pozdrawiam i dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.06.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ja malowałam tym tajemniczym ogrodem córki pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Cześć Kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts