kolakao 17.06.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ja malowałam tym tajemniczym ogrodem córki pokój o widzisz - bardzo mi sie podoba - przynajmiej wiem jak wyglada na zywca - zastanawiam sie jeszxze nad czyms ciut jasniejszym - jeszcze pojade i popatrze ale pierwsza wersja to wlasnie ten kolor!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Kola, powiedz mi coś o swojej reklamacji drzwi stobrawy. Bo wiesz u mnie puscił spaw tego żelaza u góry. Drzwi uzytkujemy dopiero dwa miesiąc, nie trzaskamy a to cholerstwo wzięło się i odłamamło? Puścił spaw, sama nie wiem co tam sie stało. Fakt jest taki, że u góry pręt niczego sie nie trzyma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.06.2008 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Wiesz co u mnie w drzwiach nie bylo rygli ktore mialy byc i za ktore zaplacilam - boksowalam sie z nimi z 2-3 tygodnie - mieli po prostu oddac pieniadze bo na nastepne drzwi nie mialam czasu czekac kolejne 2 miesiace - pani obslugujaca mnie nie byla zbyt mila, wg mnie byla po prostu bezczelna - ale to ze cala sprawa drzwi jest praktycznie telefonicznie i mailowo dawala jej przewage - mysle ze oko w oko juz by nie byla taka chojraczka!!! ogolnie skonczylo sie na tym ze poprosilam o telefon do szefa i go po prostu obtancowalam niezle - efekt byl taki ze pieniadze byly nastepnego dnia na koncie! Ja jak na razie nie uzytkuje tych drzwi i mam nadzieje ze nie przytrafi mi sie cos podobengo jak tobie - powiem ci szczeze ze to jest problem poniewaz watpie zeby ktos do ciebie przyjechal i spr co sie stalo - firma nie ma oddzialow w calej polsce stad tez ciezko cos reklamowac - tak mi sie wydaje - sama jestem ciekawa jak to ci sie wszytsko potoczy - ja np jak powiedzialam ze nie mam rygli w drzwixch za ktore zaplacilam - to pani powiedzial ze to nie mozliwe - ze u niej widnieje ze sa wmontowane, na hali produkcyjnej widnieje ze sa wmonowane to jak ja moge mowic ze nie ma , wiec udowadnianie zdjeciami ze rzeczywiscie ich nie ma - ogolnie nerwowka - DRUGI RAZ JUZ BYM U NICH NIE KUPILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Kolka, ale mi smaka narobilas tajemniczym ogrodem, sztruksem i zlotem, dawaj szybko zdjecia jak juz zrobisz wraz z dokladna instrukcja obslugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.06.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 POWIEM CI ZE sztruksik i tajemniczy ogrod wygladaja swietnie - dzisiaj kupilam brokat zloty - jakos nie wydaje mi sie zeby dobrze to wygladalo, chyba jednak lepiej by bylo ze zlota farba - najwyzej wypaprze ten brokat na pokoje corek beda szczesliwe jak im sie bedzie swiecic !!!!!!!!!!!!! dzisiaj znalazlm jedyny chyba sklep w radomiu ktory sprzedaje brokat juz z lakierem - na koncu swiata!!!! albo na koncu radomia kupilam pyndzle i bede improwizowac na tym kawalku ktory sobie zrobilam w lazience ehuehueueuehueuhe porobie dzisiaj zdjecia - caly czas zapominam o tym aparacie pozdrawiam jak zrobie i wyjdzie to sie podepne pod strone maylandki o wykonnaiu tynku wew - ehueuehuheueuhe no sama jestem ciekawa - najgorzej ze malz musi zaaprobowac moj pomysl a on jak slyszy ze cos ma sie swiecici i blyszczec to az mu sie zaczyna gotowac!!!!!!! znaczy musze sie do tego przylozyc zeby wyzsza instancja wyrazila zgode heuheuheuheheuehuehu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Bendem czekala z drzeniem rak ale jestem ciekawa, uwielbiam filetowy i złoty (i rozowy tez ) jezeli chodzi o aprobate meza to ja mam wolna reke nie wtraca sie w wykonczeniowke, zadania podzielone tak: on zarabia a ja wykanczam i Dawid nie mam nic do gadania, nawet moge na zloto salon wymalowac jesli mi sie bedzie podobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.06.2008 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 no to masz super - moj wrecz przeciwnie wszedzie musi swoje piec groszy wlozyc - juz sie w zasadzie przyzwyczailam - ale czasami to az....... - ale tak ogolnie ma dobry gust - ale czasami czepia sie szczegolow i to mnie drazni!!!! rozowy niestety nie przeszedl przez sito kwalifikacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 18.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ....co do złota ..to jest teraz taka kolekcja diament z dekorala i tam jest złoty pył,srebrny i perłowa poświata .Są to lakiery którymi maluje sie już położony kolor i daje bardzo delikatny efekt ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.06.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 dzieki kate -tylko ze dla mnie zbyt delikatne - rozmawialam dzisiaj z gosiem ktory tokladl u siebie i powiedzial ze raz nie daje to efektu jak pokazuja na wzornikach a po drugie szybko sie wyciera - ogolnie kupilam dzisiaj brokat z lakierem - bardzo wydajny i ladnie sie mieni - o wiele ladniej niz ten dekorala ale to jednak nie to co chcialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.06.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 http://gotele.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=53 o takie cos kupilam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.06.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 fox ma takie brokaty, ale to co pokazałaś w dzienniku jest fajne, tylko nie widzę do tego takiego chłodnego rozbielonego fioletu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 18.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 aaa... to co innego ten co kupiłas to bardziej wyglada na brokat natryskowy..hmmm..ja akurat nie bardzo za tym przepadam...anależe raczej do odważnych w firmie kazałam sobie pokój wymalować na meksykańskie chili wszyscy się dziwili ...ale po wstawieniu jasnych mebli jest super.... więc u Ciebie też będzie ..!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.06.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 fox ma takie brokaty, ale to co pokazałaś w dzienniku jest fajne, tylko nie widzę do tego takiego chłodnego rozbielonego fioletu... a co widzisz do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.06.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 aaa... to co innego ten co kupiłas to bardziej wyglada na brokat natryskowy..hmmm..ja akurat nie bardzo za tym przepadam...a należe raczej do odważnych w firmie kazałam sobie pokój wymalować na meksykańskie chili wszyscy się dziwili ...ale po wstawieniu jasnych mebli jest super.... więc u Ciebie też będzie ..!! piekna taka czerwien - slicznie musi wygladac - szczegolnie do jasnych mebli!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 18.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 a jakie kolory planujesz w pozostałych pokojach....Ja już jestem na etapie łazienki własnie podjęłam decyzje o wannie jaka ma być ...ciężko było mąż sie opierał.... ale dałam radę będe miała wannę Ravak Gentiana 150x150.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.06.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 fox ma takie brokaty, ale to co pokazałaś w dzienniku jest fajne, tylko nie widzę do tego takiego chłodnego rozbielonego fioletu... wiesz co to rzeczywsicie moze ze tak powiem dupowato wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.06.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 smiac mi sie chce jak mysle o pozostalych pomieszczeniach bo jakos nam dom na zielono wychodzi : corcia starsza "alpejska laka" kuchnia zielona jak iwdac duzy pokoj - jakis jasniutenki zolty czy tez kosc sloniowa - pokoj malej corci - chyba jakis rozowo cos tam !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 rozbielony fiolet jest chłodny i spokojny a fiolet ze złotem przypomina orientalny pałac. trochę jak łączyć ogień z wodą, może wyjść nijako...Ja poszukałabym jakiegoś odcienia starego złota lub pomalowała wszystko ciemnym foletem...nic delikatnego i pastelowego. Nie ma co się bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 18.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 hmmm...alpejska łąka jest super własnie malujemy gabinet prezesa i będzie ten kolor w połączeniu ze śliwką ... ciekawe co wyjdzie do c.brązowych mebli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.06.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 jak pomaluje wszytsko tym fioletem to wyjdzie ciemna nora!!!!!!! chyab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts