kaśka maciej 19.06.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 o widzisz !!! problem tylko ze ja nie bardzo chce jasne meble - o zesz ty jak nie urok.... do jasnych mebli pieknie sie komponuje ten fiolet a co ciemniejszych - nie bardzo juz ! cos wymysle 1! Nie bój nic!! Ja tylko w sypialni i garderobie mam taką jasną pogłogę, reszta ciemna będzie. Sypialnia jest na północna stronę wiec chciałam ją trochę rozjaśnić Ale musze miec jedną ciemną ścianę, MUSZĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.06.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 do uslyszenia - ide na zakonzcenie roku mojej cory - bedzie tanczyc!!!!!!!!!!!!!!! kamera przygotowana - tylko krecic!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Do mojej wcale nie tak wielkiej jaskrawo czerwonej sypialni dalismy ciemne meble. Co prawda podłoga jest biała. Mi się podoba. Nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.06.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Acha wyszło CCi to zajefajnie z tym złotem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.06.2008 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 no dzieki ci maylandku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.06.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ze złotym będzie super, ale pomalowałabym tylko jedną ściana w pokoju, reszta raczej neutralna.Ciemna ściana nada głębi pokojowi, więc musisz dobrze pomyśleć, którą powinnaś pomalować.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.06.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 no wreszcie jakis odzew - no wlasnie myslalam tylko o jednej scianie, przy "glowie" lozka !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Efekt ze złotem podoba mi się - bardzo oryginalny Jednak zastanowiłaBYM SIĘ, CZY CAŁĄ ŚCIANĘ TAK POMALOWAĆ? Może środek tylko, albo brzegi, albo pasy, albo koła? Bo ja z natury taka bardziej spokojna jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.06.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Monia nie cackaj się Wal całą ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.06.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 A zebyc wiedzial ze walna na cala sciane - tylko teraz mysle o mniej zlotym kolorze, taki bardziej metaliczny zeby byl!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.06.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 daj złoto...dobrze mowi Mayland- nie cackaj się. Złoto jest cool. Ja zrobiłabym tak: fioletowo złote za głową. reszta scian stare złoto(ochra) zaslony fioletowy aksamit i metalowe łóżko ze złotymi gałkami. szafa błyszczacy lakierowany na kolor scian MdF, lub w kolorze podłogi. Podłoga ciemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.06.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No!!! Kolakao daj sie ponieść W końcu to sypialnia Ma być tajemniczo, ekscytujaco, orientalnie i.... sexownie Ciagnie Cię w stronę Indii, Maroka wiec ten fiolet ze zotem super bedzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.06.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 daj złoto...dobrze mowi Mayland- nie cackaj się. Złoto jest cool. Ja zrobiłabym tak: fioletowo złote za głową. reszta scian stare złoto(ochra) zaslony fioletowy aksamit i metalowe łóżko ze złotymi gałkami. szafa błyszczacy lakierowany na kolor scian MdF, lub w kolorze podłogi. Podłoga ciemna i lustro na suficie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.06.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 jak chcesz to sobei powieś...w końcu to Twoja sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Kolunia,l jak pierwsza nocka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 22.06.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Brazunia kochana znowu u mnie cmok cmok cmok - bylo cudownie!!!!!!!!!!! siedzielismy do poznej nocy, dziewczynki dzisiaj z rana w pizamach pomaszerowlay od razu do piaskownicy i lataly tak do 12 - poszly gdziec na pole nazbierac kwiatkow - ciotka im zrobila piekny wianek z chabrow!!!!!!!! bylo cudownie - ale kurcze snu nie zapamietlam Pozdrawiam !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Ech, zazdroszczę Opowiadaj, jak było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Ja to zaglądam nn stop, tylko nie zawsze gadane mam No ciesze się razem z Tobą!!!!!! Jak znam siebie, to razem z Twoimi dziewczynkami w piżamie bym poleciała do tej piaskownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Kolka jaka pierwsza noc? czemu w dzienniku nic o tym nie bylo? skad Brazunia wiedziala? cudownie ze masz takie pozytywne wrazenia z pierwszej nocy. zazdraszczam chyba zaraz starego zaciagne do naszego domu, a co! cieplo jest przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.06.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Kola w Jysku są świetne parasole ogrodowe przecenione. Kosztuja 50zł. Są w 3 kolorach. 3m średnicy,, nieprzemakalne, na całym drewnianym stelarzu. Kupiłam sobie....czerwoną Cena rewelacyjnie niewysoka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts