Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

o widzisz !!! problem tylko ze ja nie bardzo chce jasne meble - o zesz ty jak nie urok.... do jasnych mebli pieknie sie komponuje ten fiolet a co ciemniejszych - nie bardzo juz ! :cry: cos wymysle 1!

Nie bój nic!!

Ja tylko w sypialni i garderobie mam taką jasną pogłogę, reszta ciemna będzie.

Sypialnia jest na północna stronę wiec chciałam ją trochę rozjaśnić :)

Ale musze miec jedną ciemną ścianę, MUSZĘ!!! :D

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

daj złoto...dobrze mowi Mayland- nie cackaj się. Złoto jest cool. Ja zrobiłabym tak: fioletowo złote za głową. reszta scian stare złoto(ochra) zaslony fioletowy aksamit i metalowe łóżko ze złotymi gałkami. szafa błyszczacy lakierowany na kolor scian MdF, lub w kolorze podłogi. Podłoga ciemna

daj złoto...dobrze mowi Mayland- nie cackaj się. Złoto jest cool. Ja zrobiłabym tak: fioletowo złote za głową. reszta scian stare złoto(ochra) zaslony fioletowy aksamit i metalowe łóżko ze złotymi gałkami. szafa błyszczacy lakierowany na kolor scian MdF, lub w kolorze podłogi. Podłoga ciemna

i lustro na suficie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Brazunia kochana znowu u mnie cmok cmok cmok - bylo cudownie!!!!!!!!!!! siedzielismy do poznej nocy, dziewczynki dzisiaj z rana w pizamach pomaszerowlay od razu do piaskownicy i lataly tak do 12 :oops: :oops: :oops: - poszly gdziec na pole nazbierac kwiatkow - ciotka im zrobila piekny wianek z chabrow!!!!!!!! bylo cudownie - ale kurcze snu nie zapamietlam :oops: :roll: Pozdrawiam !!!!!!