Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

czesc kobietki - wczoraj jakos tak nagle zniknelam aha malz nadjechal z dzialki i trzeba bylo obgadac pare rzeczy!!!

kaska, braza, anjamen i maylandku i wszyscy ktorzy sie nie odeezwali :D - w domu spalo sie swietnie - wkurzalo mnie tylko to ze jeszcze malz docieral cos cekolem i jak dziewczyny biegaly to przychodzily caly czas biale i obkurzone :evil: - ale juz w tym albo przyszlym tygodniu chcemy zamknac wszystkie pokoje - powstawiac drzwi i wtedy bedzie sie kurzyc juz tylko w poszczegolenych pokojach!!!!!!!!!! ja pomaluje wreszcie - bo osttanio cos mi kiepsko szlo - ten korytarz i rzreba sie za podlogi zabrac!!!!!tzn kupowac podlogi i za ukaldanie sie brac - a malz znowu gdzies wyjezdza i nie bedzie go i znowu sama z tym wszytskim !

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja juz przestalam liczyc bo za kazdym razem boli mnie glowa :) - ogolnie jak zagruntuje juz wszystkie sciany na bialo, a w pokojach dziewczynek poloze podloge to bede sie mogla wprowadzic!!!!!!! juz mam pelne wyposazenie kuchni, brakuje mi tylko podlaczenia kuchenki gazowej do butli!!!!

wczoraj pierwszy raz podlaczylam zmywarke - cudowne uczucie jak sie samemu nie trzeba nastac przy tym zlewie - chociaz jeszczenie mam nawyku - jak cos trzebabylo zmyc to ja do zlewu zamaist wstawic do zmywarki i nazbierac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nawet nie wiesz jak ja nie nawidze zmywac naczyn, zmywarke mamy od zawsze, ale byl taki polroczny epizod gdy wynajmowalismy mieszkanie, gdzie zmywarki nie bylo, robilam wszystko zeby tylko nie zmywac, po prostu nie cierpie tego.

powiedz mi czy sama gruntowalas, bo mnie strasza ze to bardzo ciezka praca, a grunt mamy juz kupiony i moglabym sie za to zabrac, ale sie boje

a ja juz nie wiem za co sie chwytac - napewno za walek dzisiaj - jak mi sie nie chce - ale przynajmiej musze sypailanie wymalowac!!!!!!!!!!! no i ten dlugasny korytarz mi zostal !!!!!!!!!!!!!!!

pokoj corki jest juz wymalowany na bialo 0 tearz to juz jakis kolor tzreba wymyslec a w glowie pustka!!!!!!!!!!!!!! ide do domciu!!!!!!!! do uslyszenia jutro!!!!!!!!!!!!!!!

d... z krola nie pomalowalam - pojechalam z dzieckami i to jeszcze sasiadow dziecks tez wzielam - a pozniej a to soczek a to jakies zarelko trzeba bylozrobic - a o 20.30 trezba bylo wracac bo dzieck anieswoje musialy do domu jechac!! no i musialm co raz ywchodzic raz do gosci od listew a raz do tych co robia podbitke!!! ale dzisiaj juz mam zamiar plan wykonac - jak nie pokoj to korytarz!!!!!!!!!!!!!

no i dzien dobry mowie :lol: :lol:

Kola, a ja dzieki tobie wymyslilam jak bedzie wygladac moja sypialnia, zrobie jedna sciane czekoladowa z tym zlotym, a reszta scian bedzie pudrowy róż. mniam juz mi sie podoba ;)

zaszalalabym bardziej ale jedno jedyne okno jest od polnocy wiec byloby ciemno

no no bedzie cudnie - braz z pudrowym rozem bedzie wygladac pieknie!!!!

To maluj, Kobieto, maluj!!!! Znalazłaś sobie wytłumaczenie dzieckami :-? :wink:

brazunia no naprawde - caly czas cos chca - loda, pic, wybrudzily sie, siku :roll: a moga isc tam albo s.. a to do lasu a to na pole - no mowie ci!!!!!!

a dzisiaj zapowiedzialy ze tez ze mne jada!!!!!!!!! ale wczoraj przynajmniej pomalowalam pol naszej sypialni!!!!!!!