kolakao 23.06.2008 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 czesc kobietki - wczoraj jakos tak nagle zniknelam aha malz nadjechal z dzialki i trzeba bylo obgadac pare rzeczy!!! kaska, braza, anjamen i maylandku i wszyscy ktorzy sie nie odeezwali - w domu spalo sie swietnie - wkurzalo mnie tylko to ze jeszcze malz docieral cos cekolem i jak dziewczyny biegaly to przychodzily caly czas biale i obkurzone - ale juz w tym albo przyszlym tygodniu chcemy zamknac wszystkie pokoje - powstawiac drzwi i wtedy bedzie sie kurzyc juz tylko w poszczegolenych pokojach!!!!!!!!!! ja pomaluje wreszcie - bo osttanio cos mi kiepsko szlo - ten korytarz i rzreba sie za podlogi zabrac!!!!!tzn kupowac podlogi i za ukaldanie sie brac - a malz znowu gdzies wyjezdza i nie bedzie go i znowu sama z tym wszytskim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Przywitać się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 witam szanowna Brazunie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ale Ci zazdroszcze juz tak bliziutko do przeprowadzki a ja wlasnie skrupulatnie licze ile potrzeba zeby zamieszkac w stanie "nadajacym sie do zamieszkania, bez zadnych wodotryskow" poki co) i licze i licze i jakos tak duzo mi wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 ja juz przestalam liczyc bo za kazdym razem boli mnie glowa - ogolnie jak zagruntuje juz wszystkie sciany na bialo, a w pokojach dziewczynek poloze podloge to bede sie mogla wprowadzic!!!!!!! juz mam pelne wyposazenie kuchni, brakuje mi tylko podlaczenia kuchenki gazowej do butli!!!! wczoraj pierwszy raz podlaczylam zmywarke - cudowne uczucie jak sie samemu nie trzeba nastac przy tym zlewie - chociaz jeszczenie mam nawyku - jak cos trzebabylo zmyc to ja do zlewu zamaist wstawic do zmywarki i nazbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 nawet nie wiesz jak ja nie nawidze zmywac naczyn, zmywarke mamy od zawsze, ale byl taki polroczny epizod gdy wynajmowalismy mieszkanie, gdzie zmywarki nie bylo, robilam wszystko zeby tylko nie zmywac, po prostu nie cierpie tego. powiedz mi czy sama gruntowalas, bo mnie strasza ze to bardzo ciezka praca, a grunt mamy juz kupiony i moglabym sie za to zabrac, ale sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 eeeeeeee tam jedziesz z walkiem po prostu jak malowanie - tyle ze trzeba dobrze wszytsko pokryc to i trzeba dodusic ten walek !!!!!!no rece i szyja boli szcegolniejak sie maluje sufit!!!!!!! robota ogolnie taka sobie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 musze pojechac na dzilake wpusic pracownikow - dzwonili lwansi ze chca przyjechac !!!!!! musze sie zwolnic z pracy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 no to masz przymusowy jedniodniowy urlop chyba sie chwyce za ten walek z gruntem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 eeeeeeeee nie zwolnilam sie tylko na godzinke - juz jestem - maluj maluj !!!!!!!!!!!!!!! za walek i do roboty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 dzisiaj to juz palcem nie kiwne przehakalam pol lasu z tylu dzialki. a chwastow tam tyle ze drzewek nie bylo widac, padam na twarz. Ty Kola to blyskawica jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 a ja juz nie wiem za co sie chwytac - napewno za walek dzisiaj - jak mi sie nie chce - ale przynajmiej musze sypailanie wymalowac!!!!!!!!!!! no i ten dlugasny korytarz mi zostal !!!!!!!!!!!!!!! pokoj corki jest juz wymalowany na bialo 0 tearz to juz jakis kolor tzreba wymyslec a w glowie pustka!!!!!!!!!!!!!! ide do domciu!!!!!!!! do uslyszenia jutro!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 witam kolezanke jak postepy na budowie???? sypialnia pomalowana? ja sie nie moge ruszyc po wczorajszym wyrywaniu chwastow, a dzisiaj mam zamiar skonczyc, ciekawe jak to zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.06.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 d... z krola nie pomalowalam - pojechalam z dzieckami i to jeszcze sasiadow dziecks tez wzielam - a pozniej a to soczek a to jakies zarelko trzeba bylozrobic - a o 20.30 trezba bylo wracac bo dzieck anieswoje musialy do domu jechac!! no i musialm co raz ywchodzic raz do gosci od listew a raz do tych co robia podbitke!!! ale dzisiaj juz mam zamiar plan wykonac - jak nie pokoj to korytarz!!!!!!!!!!!!! no i dzien dobry mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 24.06.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 O rany kiedy ja będę mógł powiedzieć, że za 2 tygodnie się wprowadzam....marzenie...planuje na wiosnę 2009..a co wyjdzie z planów sie okaze Życzę super udanego oblewania wprowadzania ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.06.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Kola, a ja dzieki tobie wymyslilam jak bedzie wygladac moja sypialnia, zrobie jedna sciane czekoladowa z tym zlotym, a reszta scian bedzie pudrowy róż. mniam juz mi sie podoba zaszalalabym bardziej ale jedno jedyne okno jest od polnocy wiec byloby ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.06.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 aaaa i jeszcze znalazlam cene tych tapet, o ktore kiedys pytalasTapeta na fizolinie -Now.fliz.PARIS czekoladowy 43081dek-- 57,90 za rolke w leroy merlin.Druga tapeta ,która niesamowicie mi sie spodobała to now.fliz.LYON czekolada 43063 dek 49,90 za rolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To maluj, Kobieto, maluj!!!! Znalazłaś sobie wytłumaczenie dzieckami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.06.2008 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kola, a ja dzieki tobie wymyslilam jak bedzie wygladac moja sypialnia, zrobie jedna sciane czekoladowa z tym zlotym, a reszta scian bedzie pudrowy róż. mniam juz mi sie podoba zaszalalabym bardziej ale jedno jedyne okno jest od polnocy wiec byloby ciemno no no bedzie cudnie - braz z pudrowym rozem bedzie wygladac pieknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.06.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 To maluj, Kobieto, maluj!!!! Znalazłaś sobie wytłumaczenie dzieckami brazunia no naprawde - caly czas cos chca - loda, pic, wybrudzily sie, siku a moga isc tam albo s.. a to do lasu a to na pole - no mowie ci!!!!!! a dzisiaj zapowiedzialy ze tez ze mne jada!!!!!!!!! ale wczoraj przynajmniej pomalowalam pol naszej sypialni!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts