kolakao 13.09.2007 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 cześć Monika Jaki ładny domek już widać. Nie będę chwalić cieśli , ale rzeczyiście ich robota robi wrażenie. Mam pytanie o komin. Ile zł płaciłaś za wykonanie? Od cegły? czy od całości? Równo murowali? czesc celtorek - gdzie ty bylas jak cie nie byllo - no na temat ciesli juz tez nie bede mowic bo czerwonych uszu nie pozbeda nigdy - byli super!! Jezeli chodzi o kominy to wykonawcow nie polecam - zalezalo mi na tym zeby ktokolwiek w miare mi to zrobil - byli slowni, co kazalam to robili, nawet w niedziele przyjechali -sami- ale jezeli chodzi o jakosc wykonania wydaje mi sie ze mozna to bylo zrobic lepiej - kominow z daleka bardzo nie widac wiec mam to w nosie, a slupek sie domyje najwyzej chociaz tam sie starali bo ich o to prosilam - a placilam od wmurowanej cegly czyli 2zl od sztuki - tak tez chodzi wmurowanie klinkieru- a poszlo ok 450cegiel - sama policz bo mi ta cena dalej nie moze przejsc przez gardlo !! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 13.09.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 czesc celtorek - gdzie ty bylas jak cie nie byllo cześć My mieszkamy na działce w starym domku. i mój tata przed deszczami wpadł na super pomysł, ze koniecznie teraz będzie wymieniał papę-dzień przed deszczami i oczywiście nie zdążył. Zalało nam chałupkę. Miałam trochę roboty . Pozostał ZAPACH. Na nowym domu mam niedokończony komin, bo murarz dzień przed końcem roboty miał wypadek na motorze( chyba to było w czerwcu). Mam domurować ok 100 szt cegieł, więc mogą być nawet drogie patałachy, wystarzcy żeby przyszli i zrobili. Kominy też mam wymurowane brzydko więc może być komplet. Na wszelki wypadek daj nr. Ma przyjechać dzisiaj jakiś murarz i zobaczyć robotę, ale...jeszcze nic nie wiem. Jakie kupowałaś łaty pod dachówkę? 5x5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.09.2007 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 o kurcze to niezle z tym deszczem a lalo jak ta lala - no to rzeczywsicie mialas "troche" roboty - poczekaj poszukam tylko tego numeru - nie wiem czy zapisalam 608-589-009 - p.Tomek - no mialam w odebranych bo tak to nie zapisywalam - a laty kurcze cial moj tato ale cos mi sie wydaje ze grubsze bo pod dachowke - wymiar podam ci wieczorem, a najpewniej jutro rano bo moj malz przyjezdza i bedzie wiedzial na 100%, ale z tego co pamietam na pewno nie 5x5 tylko wieksze - jakies prostokatne - nie bede zgadywac jutro ci podam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.09.2007 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kurcze czy ktos moze mi powiedziec jak sie wkleja link do emblematu bo jakos mi nie chce sie wgrac, a pewnie ja robie jakies gupoty mayland "plis" ty masz emblemat prosze pomoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.09.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 No no... kochana ... jakiś czas mnie nie było, sobie teraz tu do Ciebie zachodzę w odwiedziny i co widzę ??? Domek już praktycznie stoi !! Pięknie, pieknie Kolakao A kiedy ciąg dalszy? Już się robi?? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Kurcze czy ktos moze mi powiedziec jak sie wkleja link do emblematu bo jakos mi nie chce sie wgrac, a pewnie ja robie jakies gupoty mayland "plis" ty masz emblemat prosze pomoz Co do emblematu to podobnie jak w przyadku zdjęć - musisz wejść na to zdjątko ( we właściwości, skopiować adres URL ), które chcesz powieścić jako emblemat, potem ten adres wkleić w swoim profilu. I gotowe O ile opczywiście nie masz zbyt dużego rozmiaru zdjęcia - jak ja - bo wtedy pół strony Ci może zająć Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.09.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Fiiu fiu fiu Toż to już na ukończeniu sprawa, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.09.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 no kobietki opuscilam sie jak baranie jaja w pisaniu dziennika mam nadzieje ze nadrobie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.09.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Kurcze czy ktos moze mi powiedziec jak sie wkleja link do emblematu bo jakos mi nie chce sie wgrac, a pewnie ja robie jakies gupoty mayland "plis" ty masz emblemat prosze pomoz Co do emblematu to podobnie jak w przyadku zdjęć - musisz wejść na to zdjątko ( we właściwości, skopiować adres URL ), które chcesz powieścić jako emblemat, potem ten adres wkleić w swoim profilu. I gotowe O ile opczywiście nie masz zbyt dużego rozmiaru zdjęcia - jak ja - bo wtedy pół strony Ci może zająć Powodzenia ! dzieki reyzel - mam nadzieje ze podolam wyzwaniu bo juz chyba na wszystkie sposoby probowalam wkleic tem link ale nie chce pojsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.09.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 no kobietki opuscilam sie jak baranie jaja w pisaniu dziennika mam nadzieje ze nadrobie!!!!!!! genialne!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.09.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 18.09.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Fiiu fiu fiu Toż to już na ukończeniu sprawa, brawo kaska do ukonczenia to temu jeszcze daleko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale juz blizej niz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Kolakao cieszę się, że kogoś ( Ciebie ) mobilizuję do pisania bo siebie samej jakoś nie mogę zmobilizować Z tymi krokwiami to się da tak poprawić ? Pytam tak na wszelki wypadek, bo tego jeszcze nie przerabiałam A szefo od dachówki niech wraca bo przecież nie czas teraz na (jego) odpoczynek skoro Wasza przeprowadzka tuż tuz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.09.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Kolakao cieszę się, że kogoś ( Ciebie ) mobilizuję do pisania bo siebie samej jakoś nie mogę zmobilizować Z tymi krokwiami to się da tak poprawić ? Pytam tak na wszelki wypadek, bo tego jeszcze nie przerabiałam A szefo od dachówki niech wraca bo przecież nie czas teraz na (jego) odpoczynek skoro Wasza przeprowadzka tuż tuz ! no mysle ze z krokwiami nie beda mieli problemu, przynajmniej wg mnie dla chcacego nie ma nic trudnego - po prostu krocej obetna i zrobia mijan - zobzcymy co powiedza jak im to powiem bo jeszcz tego nie zrobilam -czekam az szefo wroci to przekaze jemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.09.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 no w sumie to masz rację - dla chcącego nic trudnego I tej dewizy się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 23.09.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 cześć Ładny dzień na wycieczkę. Skorzystałam z nr tel do pana Tomka od budowy cegieł klinkierowych. Ogólnie ok. Najważniejsze -MAM KOMIN. Dziękuję za nr tel. Piasek kw jest dość drogi, ceny dokładnie nie znam, sama nie kupowałam. Mi się wydaje , że szkoda o 200 zł jedzić do Tarczyna i TACHAĆ sie samemu z workami. No i transport. Co to znaczy, że pan obmurowuje Wam fundamenty?? pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Wybacz ale dziś dopiero wróciłam do domu i przeczytałam apel o avatarek Widzę, że nadal masz z tym problem. Może to cos pomoże: http://forum.muratordom.pl/jak-ustawic-emblemat,t112089.htm http://forum.muratordom.pl/odzyskany-avatar,t104150.htm http://forum.muratordom.pl/kto-mnie-nauczy-wklejania-zdjec,t30921-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.09.2007 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 cześć Ładny dzień na wycieczkę. Skorzystałam z nr tel do pana Tomka od budowy cegieł klinkierowych. Ogólnie ok. Najważniejsze -MAM KOMIN. Dziękuję za nr tel. Piasek kw jest dość drogi, ceny dokładnie nie znam, sama nie kupowałam. Mi się wydaje , że szkoda o 200 zł jedzić do Tarczyna i TACHAĆ sie samemu z workami. No i transport. Co to znaczy, że pan obmurowuje Wam fundamenty?? pozdrawiam Iwona no to super ze sie przydalo - tzn mam rozumiec ze oni ci robili ten komin?? i jak podobalo ci sie, bo ja tak sobie bylam kurcze tak czy siak musze ten piasek miec i jakos go sobie przywiezc, albo ktos mi go przywiezie - jeszcze zobacze!!! no a z tymi fundamentami to mamy je z bloczkow no i wreszcie sie doczekaly polozenia 8cm styropianu, no i ten styropian oblozylismy jeszce bloczkami postawionymi na sztorc ze tak powiem - wszystko dysperbitem pomalowac i na to kubelkowa - ma byc ponoc dobrze - a czy bedzie zoabczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.09.2007 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Wybacz ale dziś dopiero wróciłam do domu i przeczytałam apel o avatarek Widzę, że nadal masz z tym problem. Może to cos pomoże: http://forum.muratordom.pl/jak-ustawic-emblemat,t112089.htm http://forum.muratordom.pl/odzyskany-avatar,t104150.htm http://forum.muratordom.pl/kto-mnie-nauczy-wklejania-zdjec,t30921-60.htm mayland jestes boska - olsnilas mnie i wyszlo - dzieki tobie - chwala ci za to !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.09.2007 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 mayland a jak tam na wywczasie bylo ?????? musze zajrzec do dziennika moze cos napisalas??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts