kolakao 27.06.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 no to sobie pojadlam - pyszna salatke u nas w restauracji pod firma serwuja - chociaz ja bym ja troche w smaku zmienila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ech..., a moja dwumiesieczna juz dieta sie zalamuje, wlasnie przed chwila slodkiego sie nazarlam tak ze teraz mi niedobrze. ale to byl pierwszy raz od 2 miesiecy. przysiegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 a jaka masz???? mi na gwalt potrezbna dieta albo jakis cud!!!!!!!!!!!!!!! na to drugie raczej bym nie liczyla!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Kolka, przez pierwsze 2 tygodnie codziennie tak samo: rano-kawa 9.00 jajko 11.00 serek topiony 100g 13.00 owoce (nie banany i nie winogrona) 15.00 gotowana noga kurczaka 17.00 znowu jajko 19.00 2 szklanki soku pomidorowego a po tych 2 tygodniach po prostu mniej zrec (nie jem wcale chleba, ziemniakow i slodyczy-no chyba ze mnie najdzie a alkohol pije, i to duzo - pewnie gdybym odstawila efekty bylyby dwa razy lepsze, ale i tak schudlam 5 kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A ja nie mam na nic ochoty. Pracować mi się nie chce. Wiem że jest to spowodowane pracą, która mnie zniecheca do wszystkiego. Utknełam na jeszcze kilka miesiecy. Ja nie wiem jak nerwowo to wytrzymam. WIecie, ze gdy przejeżdżam tą ulicą gdzie jest moja praca w dzień wolny to mam gęsią skórkę Stres zagryzam jedzeniem i są tego efekty. Inni nie mogą jeść a ja odwrotnie Dieta dla mnie najlepsza to inna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 powiem ci ze na to to nawet chwilowe upojenie nie pomoze - a szukalas juz innej pracy??? sprobuj przynjamniej !!!!!!!!! a jak nie to zwolnij bratowa i na jej miejsce wskocz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 o boze no nie bratowa tylko szwagierke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Kolka, przez pierwsze 2 tygodnie codziennie tak samo: rano-kawa 9.00 jajko 11.00 serek topiony 100g 13.00 owoce (nie banany i nie winogrona) 15.00 gotowana noga kurczaka 17.00 znowu jajko 19.00 2 szklanki soku pomidorowego a po tych 2 tygodniach po prostu mniej zrec (nie jem wcale chleba, ziemniakow i slodyczy-no chyba ze mnie najdzie a alkohol pije, i to duzo - pewnie gdybym odstawila efekty bylyby dwa razy lepsze, ale i tak schudlam 5 kilo. ania ja bym chyba nie dala rady na takiej diecie - chociaz kiedys przez 2 miesiace bylam na "south beach" i dalalm rade i schudlam co najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! leniwiec parszywy ze mnie tearz nie chce mis ie wziasc za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mayland, wiem co to za bol, dlatego od miesiaca jestem bezrobotna, nie chcialam godzic sie na poje...ne pomysly pracodawcy i zyc w ciaglym stresie, dlatego mimo ogromnego kredytu powiedzialam czesc jak czapka, mam was w du... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Kolka, przez pierwsze 2 tygodnie codziennie tak samo: rano-kawa 9.00 jajko 11.00 serek topiony 100g 13.00 owoce (nie banany i nie winogrona) 15.00 gotowana noga kurczaka 17.00 znowu jajko 19.00 2 szklanki soku pomidorowego a po tych 2 tygodniach po prostu mniej zrec (nie jem wcale chleba, ziemniakow i slodyczy-no chyba ze mnie najdzie a alkohol pije, i to duzo - pewnie gdybym odstawila efekty bylyby dwa razy lepsze, ale i tak schudlam 5 kilo. ania ja bym chyba nie dala rady na takiej diecie - chociaz kiedys przez 2 miesiace bylam na "south beach" i dalalm rade i schudlam co najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! leniwiec parszywy ze mnie tearz nie chce mis ie wziasc za siebie Kolka jak sie je co 2 godziny to nie dopuszczasz do glodu i jest ok, a po takim serku topionym to i ze 4 godziny przezyjesz a co to za dieta south beach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Kola nie szukałam. Narazie musze pokończyc pewne sprawy. Myśle też o swoim interesie i mieć wszystko w d... Mam sporo uprawnień wiec poczatek juz mam. Wiesz jak to jest z rodziną...... To nie taka prosta sprawa. anjamen jakoś kredytu sie też nie obawiam. Damy radę. Też mam dość nieudacznictwa, poplecznictwa i ...... głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 no przez pierwsze dwa tygodnie niejesie: owocow, sokow, nic slodkiego, zadnego alkoholu, tlustego nabialu, kasz, makaronow, ziemniakow, wlasciwie mozesz jesc niektore warzywa i chude mieso!!!!pozniej jest faza druga! - wklep sobie south beach to poczytasz - bardzo fajna dietka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Kola nie szukałam. Narazie musze pokończyc pewne sprawy. Myśle też o swoim interesie i mieć wszystko w d... Mam sporo uprawnień wiec poczatek juz mam. Wiesz jak to jest z rodziną...... To nie taka prosta sprawa. anjamen jakoś kredytu sie też nie obawiam. Damy radę. Też mam dość nieudacznictwa, poplecznictwa i ...... głupoty z rodzina to najlepiej na zdjeciach sie wychodzi, stare i prawdziwe a z tym kredytem to kto ma dac rade jak nie my. jakos to bedzie, dzis jest a jutro moze go nie byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Kurcze przez Was od 3 godzin sprzatam lazienke gosci mam dzisiaj i dom musi jakos wygladac, a jeszcze nie wyglada chorowalam na kafle u siebie travena i mogano brown paradyza, ale od czasu kiedy mama zrobila sobie je w lazience, choruje jak je sprzatam. MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 czyli dobrze ze ich nie mam jednak - a dlaczego tak ciezko idzie sprztanie tych kafli?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.06.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ania, ciekawa ta dieta a ten jakże skomplikowany jadłospis można jakoś zmieić, czy trzeba jest to samo przez dwa tygodnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 te na podlodze sa masakryczne, matowe i kazdy wlosek, kazda kropelke wody widac, u nas w lazience jest mega jasno bo jest okno dachowe 134x140cm i wszystko widac i w zasadzie codziennie trzeba sprzatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ania, ciekawa ta dieta a ten jakże skomplikowany jadłospis można jakoś zmieić, czy trzeba jest to samo przez dwa tygodnie?? wiesz co ja robilam Kasiu, czasem zamiast jajka jogurt albo serek wiejski jadlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 no wlasnie bo myslslam ze ten serek przez dwa tygodnie!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 o kurcze laski nie wytrzymam dluzej ide wszytskopozamykac i nzikam do domciu - pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie upic sie tu bezemnie!!!!!!!!!!!!!!!!! eeeeeeee a moze bysmy pociwczyly razem a nie znowu pily tak tylko powiedzialam !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts