Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kolka, przez pierwsze 2 tygodnie codziennie tak samo:

rano-kawa

9.00 jajko

11.00 serek topiony 100g

13.00 owoce (nie banany i nie winogrona)

15.00 gotowana noga kurczaka

17.00 znowu jajko

19.00 2 szklanki soku pomidorowego

a po tych 2 tygodniach po prostu mniej zrec (nie jem wcale chleba, ziemniakow i slodyczy-no chyba ze mnie najdzie :oops: :oops: :oops:

a alkohol pije, i to duzo - pewnie gdybym odstawila efekty bylyby dwa razy lepsze, ale i tak schudlam 5 kilo.

A ja nie mam na nic ochoty. Pracować mi się nie chce. Wiem że jest to spowodowane pracą, która mnie zniecheca do wszystkiego. Utknełam na jeszcze kilka miesiecy. :roll: Ja nie wiem jak nerwowo to wytrzymam. WIecie, ze gdy przejeżdżam tą ulicą gdzie jest moja praca w dzień wolny to mam gęsią skórkę :evil: :roll:

Stres zagryzam jedzeniem i są tego efekty. :roll: Inni nie mogą jeść a ja odwrotnie :roll: Dieta dla mnie najlepsza to inna praca. :roll:

rano-kawa

9.00 jajko

11.00 serek topiony 100g

17.00 znowu jajko

a po tych 2 tygodniach po prostu mniej zrec (nie jem wcale chleba, ziemniakow i slodyczy-no chyba ze mnie najdzie :oops: :oops: :oops:

a alkohol pije, i to duzo - pewnie gdybym odstawila efekty bylyby dwa razy lepsze, ale i tak schudlam 5 kilo.

ania ja bym chyba nie dala rady na takiej diecie - chociaz kiedys przez 2 miesiace bylam na "south beach" i dalalm rade i schudlam co najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! leniwiec parszywy ze mnie tearz nie chce mis ie wziasc za siebie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

rano-kawa

9.00 jajko

11.00 serek topiony 100g

17.00 znowu jajko

ania ja bym chyba nie dala rady na takiej diecie - chociaz kiedys przez 2 miesiace bylam na "south beach" i dalalm rade i schudlam co najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! leniwiec parszywy ze mnie tearz nie chce mis ie wziasc za siebie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kolka jak sie je co 2 godziny to nie dopuszczasz do glodu i jest ok, a po takim serku topionym to i ze 4 godziny przezyjesz :lol: :lol: :lol:

a co to za dieta south beach?

Kola nie szukałam. :roll: Narazie musze pokończyc pewne sprawy. Myśle też o swoim interesie i mieć wszystko w d... :roll: Mam sporo uprawnień wiec poczatek juz mam.

Wiesz jak to jest z rodziną...... :roll: To nie taka prosta sprawa.

anjamen jakoś kredytu sie też nie obawiam. Damy radę. Też mam dość nieudacznictwa, poplecznictwa i ...... głupoty :roll:

no przez pierwsze dwa tygodnie niejesie: owocow, sokow, nic slodkiego, zadnego alkoholu, tlustego nabialu, kasz, makaronow, ziemniakow,

wlasciwie mozesz jesc niektore warzywa i chude mieso!!!!

pozniej jest faza druga! - wklep sobie south beach to poczytasz - bardzo fajna dietka

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kola nie szukałam. :roll: Narazie musze pokończyc pewne sprawy. Myśle też o swoim interesie i mieć wszystko w d... :roll: Mam sporo uprawnień wiec poczatek juz mam.

Wiesz jak to jest z rodziną...... :roll: To nie taka prosta sprawa.

anjamen jakoś kredytu sie też nie obawiam. Damy radę. Też mam dość nieudacznictwa, poplecznictwa i ...... głupoty :roll:

z rodzina to najlepiej na zdjeciach sie wychodzi, stare i prawdziwe

a z tym kredytem to kto ma dac rade jak nie my. jakos to bedzie, dzis jest a jutro moze go nie byc 8)