Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

no przez pierwsze dwa tygodnie niejesie: owocow, sokow, nic slodkiego, zadnego alkoholu, tlustego nabialu, kasz, makaronow, ziemniakow,

wlasciwie mozesz jesc niektore warzywa i chude mieso!!!!

pozniej jest faza druga! - wklep sobie south beach to poczytasz - bardzo fajna dietka

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i udaje Ci się wytrzymać?? no no :D :D tylko pogratulować. Ja wytrzymałam 4 dni..

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jakie ćwiczyć, jakie do domu?

Halo, jeszzce dowcip na weekend przeczytaj:

Pięć ważnych rad dla mężczyzny:

1. To ważne, aby być z kobietą, która czasem coś ugotuje, a czasem posprząta w domu.

2. To ważne, aby być z kobietą, z którą czasem możesz się pośmiać.

3. To ważne, aby być z kobietą, której ufasz i która nigdy cię nie okłamie.

4. To ważne aby być z kobietą dobrą w łóżku, która ma ochotę być tam z tobą.

5. To ważne, bardzo, bardzo ważne, aby te cztery kobiety nie znały się nawzajem.

milego weekendu ;)

Ten ostatni punkt zazwyczaj jest nie do wykonania ... prędzej, czy póżniej, ale jednak ... :D :D :D

Dzień doberek :D

Do sypialni dałabym odrobinę jaśniejszą podłogę od mebli i zabudowy, ale w podobnej kolorystyce. Ściany będą dosyć intensywne, rzutujące na całe wnętrze, więc podłoga to tylko dodatek do wystroju :D

witaj brazuniu - no wlasnie klina mam z tymi podlogami!!! nie wiem nie wiem !!!!!!!!

w sobote zrobilismy strukture na scianie - przy okazji o maly wlos nie doszlo by do pkt 5 !!!! w koncu jednak stanelo na tym ze to moj malz dokoczyl sciane i zrobil to idealnie - ja jednak jakos sobie nie radzilam :cry: :cry: :cry: - wczoraj przyjechalam na dzialke i zaczelam to malowac na zloto no i oczym zapomnialam o kupieniu zlotego- chromu spray-u :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no po prostu zapomnialam - chyba myslslam ze ta jedna puszka wymaluje cala sciane :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

A jak Ty robisz te struktury na ścianę??lPodoba mi się coś takiego, u siebie też planuje coś takiego.

no wreszcie jestem - zagadalam sie w pracy!!!! :roll:

ano kupilismy cekol, rozrobilismy w wiadrze wg opisu na opakowaniu i cienka warstwa i dluga paca nakladalismy na sciane!!!!!!!!!

Sciana musi byc zagruntowana (mysmy tego nie zrobili :roll: :roll: i sciana szybko wyciagala wilgoc i za szybko nam ten cekol wysychal) trzeba sie bylo uwijac zeby zrobic strukture!!

i taki nalozony cienko ok 2mm cekol od sufitu do podlogi jechalismy ryzowa szczotka zeby powstaly rowki!!!!!!!!!! ot i cala filozofia!!!!!!!!

Kola, Ty powiedz jakie meble będą i zabudowa, jak masz jakieś zdjęcia albo namiary na nie w sieci, to podrzuć, daj rzuty to pomyślimy nad podłogą. Rozumiem, że panele będą??

o brazunia jak tylko cos znajde to ci podrzuce!!

na podlodze panele - jakies jasne chcialam - wczoraj bylam w komforcie i ............. jest tego tak duzo ze nie wiem ktore jasne mam wybrac!!!!!!!

pojade raz jeszcze z aparatem i zrobuie zdjecia!!!!

szfe chcialam z tej a'la skory na samej gorze ta probka

http://images29.fotosik.pl/232/d0158d287634fd6d.jpg

jeszcze musze ksztalt pokoju i wymiary - nie pamietam ale cos znajde!!!!!!!!

dzieki!!!!!

Mnie się podoba ten maziaj :wink: ekhm znaczy struktura :D

bardzo ładna kuchnia :) no tylko tak zdjęć mało :roll:

dzieki za kuchnie, jaki maziaj :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :wink: :wink: - mam nadzieje ze jakos to wszystko wyjdzie - co innego jak robi profesjonalista -a co innego jak dwoch nie majacych zielolnego pojecia o tym nie zawsze z takim samym zdaniem na ten temat ludzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: czyt. małżów :lol: :lol: :lol:

no a ze zdjeciami to opuscialm sie jak ja to m owie jak "baranie jaja" :roll: :roll:

dzisiaj biore aparat wreszcie to wszytsko nadrobie 8) 8)