andzik.78 27.06.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 no przez pierwsze dwa tygodnie niejesie: owocow, sokow, nic slodkiego, zadnego alkoholu, tlustego nabialu, kasz, makaronow, ziemniakow, wlasciwie mozesz jesc niektore warzywa i chude mieso!!!! pozniej jest faza druga! - wklep sobie south beach to poczytasz - bardzo fajna dietka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i udaje Ci się wytrzymać?? no no tylko pogratulować. Ja wytrzymałam 4 dni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.06.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Jakie ćwiczyć, jakie do domu? Halo, jeszzce dowcip na weekend przeczytaj: Pięć ważnych rad dla mężczyzny: 1. To ważne, aby być z kobietą, która czasem coś ugotuje, a czasem posprząta w domu. 2. To ważne, aby być z kobietą, z którą czasem możesz się pośmiać. 3. To ważne, aby być z kobietą, której ufasz i która nigdy cię nie okłamie. 4. To ważne aby być z kobietą dobrą w łóżku, która ma ochotę być tam z tobą. 5. To ważne, bardzo, bardzo ważne, aby te cztery kobiety nie znały się nawzajem. milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ten ostatni punkt zazwyczaj jest nie do wykonania ... prędzej, czy póżniej, ale jednak ... Dzień doberek Do sypialni dałabym odrobinę jaśniejszą podłogę od mebli i zabudowy, ale w podobnej kolorystyce. Ściany będą dosyć intensywne, rzutujące na całe wnętrze, więc podłoga to tylko dodatek do wystroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.06.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 witaj brazuniu - no wlasnie klina mam z tymi podlogami!!! nie wiem nie wiem !!!!!!!! w sobote zrobilismy strukture na scianie - przy okazji o maly wlos nie doszlo by do pkt 5 !!!! w koncu jednak stanelo na tym ze to moj malz dokoczyl sciane i zrobil to idealnie - ja jednak jakos sobie nie radzilam - wczoraj przyjechalam na dzialke i zaczelam to malowac na zloto no i oczym zapomnialam o kupieniu zlotego- chromu spray-u no po prostu zapomnialam - chyba myslslam ze ta jedna puszka wymaluje cala sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.06.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 A jak Ty robisz te struktury na ścianę??lPodoba mi się coś takiego, u siebie też planuje coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Kola, Ty powiedz jakie meble będą i zabudowa, jak masz jakieś zdjęcia albo namiary na nie w sieci, to podrzuć, daj rzuty to pomyślimy nad podłogą. Rozumiem, że panele będą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Mnie się podoba ten maziaj ekhm znaczy struktura bardzo ładna kuchnia no tylko tak zdjęć mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.06.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 A jak Ty robisz te struktury na ścianę??lPodoba mi się coś takiego, u siebie też planuje coś takiego. no wreszcie jestem - zagadalam sie w pracy!!!! ano kupilismy cekol, rozrobilismy w wiadrze wg opisu na opakowaniu i cienka warstwa i dluga paca nakladalismy na sciane!!!!!!!!! Sciana musi byc zagruntowana (mysmy tego nie zrobili i sciana szybko wyciagala wilgoc i za szybko nam ten cekol wysychal) trzeba sie bylo uwijac zeby zrobic strukture!! i taki nalozony cienko ok 2mm cekol od sufitu do podlogi jechalismy ryzowa szczotka zeby powstaly rowki!!!!!!!!!! ot i cala filozofia!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.06.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Kola, Ty powiedz jakie meble będą i zabudowa, jak masz jakieś zdjęcia albo namiary na nie w sieci, to podrzuć, daj rzuty to pomyślimy nad podłogą. Rozumiem, że panele będą?? o brazunia jak tylko cos znajde to ci podrzuce!! na podlodze panele - jakies jasne chcialam - wczoraj bylam w komforcie i ............. jest tego tak duzo ze nie wiem ktore jasne mam wybrac!!!!!!! pojade raz jeszcze z aparatem i zrobuie zdjecia!!!! szfe chcialam z tej a'la skory na samej gorze ta probka http://images29.fotosik.pl/232/d0158d287634fd6d.jpg jeszcze musze ksztalt pokoju i wymiary - nie pamietam ale cos znajde!!!!!!!! dzieki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.06.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Mnie się podoba ten maziaj ekhm znaczy struktura bardzo ładna kuchnia no tylko tak zdjęć mało dzieki za kuchnie, jaki maziaj - mam nadzieje ze jakos to wszystko wyjdzie - co innego jak robi profesjonalista -a co innego jak dwoch nie majacych zielolnego pojecia o tym nie zawsze z takim samym zdaniem na ten temat ludzi czyt. małżów no a ze zdjeciami to opuscialm sie jak ja to m owie jak "baranie jaja" dzisiaj biore aparat wreszcie to wszytsko nadrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 A ta skóra to z jakiej firmy jest??? Podaj stronę.Nie dawałabym zupełnie jasnej podłogi ... ale to trzeba zobaczyć. A meble?? Jakie i skąd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.06.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 to imitacja na stronie http://www.indeco.pla meble chcailam jakies z takiego drewna: http://www.allegro.pl/item384845520_sliczny_komplet_stolikow_palisander_indie_.html i podobne proste łózko! jakies takie!! wczoraj bylam w jankach i tam byly takie meble - cud uroda!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.06.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 http://www.belbazaar.pl/ - o ten sklep i te meble!!!!!!!!!!!!!!!!ogroooooooooooomnie mi sie podobaja!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.06.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 http://www.belbazaar.pl/furnitures_sleepingroom.html - z tych łozek to to drugie zdjecie!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Rzuty koleżanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.07.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 http://images23.fotosik.pl/238/e16155afba28dcb5.jpgWiesz co Kola, ja to bym to złoto zostawiła tak jak jest a resztę ścian na fioletowo. Bosko wyszło! ew. na to złoto fioletowe wzory z szablonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ooo o szablonach nie pomyslalam no fajnie by wyszlo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ooo o szablonach nie pomyslalam no fajnie by wyszlo!!!!!! Cze malarko JAk skończysz przyjedź do mnie, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 oddycham tylko przez usta - nos mam zaklejony!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 wiecei cholera jak zaczynalam malowac to na scianie chcailam cos napisac no chcialam sie pobawic w graficiarza i zamalowac to - w koncu napislalm tylko "ciekawe" i nie iwem czy wy towidzicie ale ten napis przeswituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts