kolakao 01.07.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ooo o szablonach nie pomyslalam no fajnie by wyszlo!!!!!! Cze malarko JAk skończysz przyjedź do mnie, co??? tobie zrobie srebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.07.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 prześwituje...ale jak rzucisz szablon to nie będzie widać mówię Ci: idź na całość http://szabloneria.pl/index.php?p9,szablon-abstrakcje-9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 http://images23.fotosik.pl/238/e16155afba28dcb5.jpg Wiesz co Kola, ja to bym to złoto zostawiła tak jak jest a resztę ścian na fioletowo. Bosko wyszło! ew. na to złoto fioletowe wzory z szablonu dzieki za slowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Mi tez szalenie sie podoba to szlachetne zloto, dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzien doberek!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 01.07.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 kolakao- ja tu pierwszy raz piszę po pierwsze gratuluje budowy domku, po drugie gratuluje fantastycznej kuchni. Powiedz mi proszę gdzie zamawiałaś, jaki to kolor i ile kosztowała ta zabudowa (jeśli mogę wiedzieć)? jeśli gdzieś już o tym pisałaś przepraszam, po prostu jak zobaczyłam zdjęcia to szczęką mi opadła i zagapiłam się w nie jak w obrazek no i pierwsza myśl - dowiedzieć się o niej czegoś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Kola jak chcesz szablon w onament jak u mnie na przedpokoju to Ci mogę pożyczyć bo mam plastikowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dasz w końcu te wymiary???? Co ja, telepata myślisz jestem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dasz w końcu te wymiary???? Co ja, telepata myślisz jestem??? brazunia splodzialam cos takiego: http://images31.fotosik.pl/305/397d41af84f2175c.jpg dasz rade????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Kola jak chcesz szablon w onament jak u mnie na przedpokoju to Ci mogę pożyczyć bo mam plastikowy. dzieki mayladku - jak mnie najdzie jednak na szablon i pzrezjdzie przez najwyzza izbe kontroli!!!!!!!czyt. mojego malza to chetnie pozycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 kolakao- ja tu pierwszy raz piszę po pierwsze gratuluje budowy domku, po drugie gratuluje fantastycznej kuchni. Powiedz mi proszę gdzie zamawiałaś, jaki to kolor i ile kosztowała ta zabudowa (jeśli mogę wiedzieć)? jeśli gdzieś już o tym pisałaś przepraszam, po prostu jak zobaczyłam zdjęcia to szczęką mi opadła i zagapiłam się w nie jak w obrazek no i pierwsza myśl - dowiedzieć się o niej czegoś więcej o witam nowego "odwiedzacza " no i dzieki za slowa uznania - bardzo milo sie czyta jak sie komus podoba - kuchnia robiona u stolarza - sami wymyslalismy co i jak!!!!!!! reszta na priva puscilam pozdrawiam - a wy macie zaj......... widok z okna!!!!!!!!!!!!!! miod marzenie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 02.07.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 dzięki i lecę czytać) kuchnia marzenie!! kolor mi się baardzo podoba i to że jest taka.. uniwersalna )) śliczna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 http://images26.fotosik.pl/240/b4d2753269539465.jpg To ta sypialnia?? A toto przy 16 to co - garderoba czy łazienka?? I jeszcze: 0,9 i 0,5 - okno ??? Jakieś zdjęcie masz?? Ja z czytaniem planów to nie ten ... tego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Aaaaa, i dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.07.2008 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 no bo taki rysunek splodzialm ze niech mnie............ brazunia to z wymiarem 1,6 to lazienka ale wlasciwie nie wiem po co ja wrysowalam ta 2x1,7 to garderoba ktora n ie wiem jak w srodku wyposazyc zeby bylo dobrze!!!!!!!!!! 0,9 to drzwi na korytarz, a pozniej 0,5 to odleglosc do majacych tam powstac dzrwi przesuwanych do garderoby!!! wszytsko juz wiesz - dobrze wytlumaczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.07.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 no a zdjec nie mam bom w pracy!!!!! [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Okey, chyba dam radę ... Nie wiem tylko, czy meble uda mi się takie zrobić, bo to od groma roboty ... ta firma nie ma biblioteki w PRO100. Jeszcze może łóżko to od biedy, ale nie mogę się dopatrzeć jego wymiarów. A to wejście przy 1,6 .. znaczy łazience ... to gdzie prowadzi???Strasznie dużo tam drzwi masz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.07.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 a to na dwor na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.07.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 a to na dwor na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.07.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 brazunia nie przejmuj sie tak bardzo tym - wstaw tak zeby ci bylo wygodnie a mi dalo jakis poglad na ten pokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts