Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kolakao- ja tu pierwszy raz piszę :) po pierwsze gratuluje budowy domku, po drugie gratuluje fantastycznej kuchni. Powiedz mi proszę gdzie zamawiałaś, jaki to kolor i ile kosztowała ta zabudowa (jeśli mogę wiedzieć)? jeśli gdzieś już o tym pisałaś przepraszam, po prostu jak zobaczyłam zdjęcia to szczęką mi opadła i zagapiłam się w nie jak w obrazek :) no i pierwsza myśl - dowiedzieć się o niej czegoś więcej :oops: :D

kolakao- ja tu pierwszy raz piszę :) po pierwsze gratuluje budowy domku, po drugie gratuluje fantastycznej kuchni. Powiedz mi proszę gdzie zamawiałaś, jaki to kolor i ile kosztowała ta zabudowa (jeśli mogę wiedzieć)? jeśli gdzieś już o tym pisałaś przepraszam, po prostu jak zobaczyłam zdjęcia to szczęką mi opadła i zagapiłam się w nie jak w obrazek :) no i pierwsza myśl - dowiedzieć się o niej czegoś więcej :oops: :D

o witam nowego "odwiedzacza " :lol: :lol: no i dzieki za slowa uznania :) - bardzo milo sie czyta jak sie komus podoba - kuchnia robiona u stolarza - sami wymyslalismy co i jak!!!!!!! reszta na priva puscilam :D pozdrawiam - a wy macie zaj......... widok z okna!!!!!!!!!!!!!! miod marzenie!!!!!!!

http://images26.fotosik.pl/240/b4d2753269539465.jpg

To ta sypialnia?? A toto przy 16 to co - garderoba czy łazienka?? I jeszcze: 0,9 i 0,5 - okno ???

Jakieś zdjęcie masz?? Ja z czytaniem planów to nie ten ... tego ... :oops:

:) no bo taki rysunek splodzialm ze niech mnie............

brazunia to z wymiarem 1,6 to lazienka ale wlasciwie nie wiem po co ja wrysowalam :roll:

ta 2x1,7 to garderoba ktora n ie wiem jak w srodku wyposazyc zeby bylo dobrze!!!!!!!!!!

0,9 to drzwi na korytarz, a pozniej 0,5 to odleglosc do majacych tam powstac dzrwi przesuwanych do garderoby!!!

wszytsko juz wiesz - dobrze wytlumaczylam :roll: :roll:

Okey, chyba dam radę ... Nie wiem tylko, czy meble uda mi się takie zrobić, bo to od groma roboty ... ta firma nie ma biblioteki w PRO100. Jeszcze może łóżko to od biedy, ale nie mogę się dopatrzeć jego wymiarów.

A to wejście przy 1,6 .. znaczy łazience ... to gdzie prowadzi???Strasznie dużo tam drzwi masz!!