braza 02.07.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Okey! Usiądę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 czesc, fajnie masz ze masz sypialnie z gareroba i lazienka. chyba juz mi brakuje w projekcie takiego rozwiazania. ja mam wszystko osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.07.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 a my wiedzielismy ze tak ma byc i koniec - dobrze ze wpore przenieslismy kotlownie do garazu bo pierwotnie miala byc przy domu!!!!! toby dopiero byl niewypal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Zarabiste takie uczucie,ze ta lazienka jest TYLKO wasza i zaden zblakany gosc do niej nie trafi , no bo musialby wlezc do sypialni, ato moim zdaniem byloby przegiecie. moja bedzie bardziej publiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.07.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 wiesz co ona jest malutka - pierwotnie miala byc jeszcze mniejsza ale apetyt rosnie w miare jedzenia !!! w irlandii jak mieszkalismy bardzo nam sie to podobalo - niektore lazienki przy sypailniach byly na 2,5m dlugie i szerokie na 80cm - doslownie wchodzilo sie na zlew - po prawej stronie byl prysznic a po lewej kibelek i to wystarczalo spokojnie - wiec my tez stw ze jak sie nie bedzie dalo wiekszej to taka malutka nam wystarczy!!!!!!!! zeby tylko byla nasza !! no ale w sumie wyszla nam 1,60 na 2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 super ze z roznych rejonow swiarta przywozi sie takie pomysly. ja na przyklad gdybym zobaczyla na projekcie takie malenstwo, od razu bym zrezygnowala, a przeciez toz to kolos w porownaniu z tymi irlandzkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.07.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 nooooooooooooooo - ja jak pierwszy raz zobaczylam te kiszeczki to stw bez sensu ale pozniej okazalo sie calkiem z sensem i byly ok !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 znajac siebie to bym z sypialni lazienke zrobila a z lazieneczki sypialnie nie wiem czemu lubie duze lazienki w poprzenim domu tez byl kolos a jak zobaczylam, ze maz z tesciem zle pobudowali scianki dzialowe na dole i zmniejszyli mi lazienke to sie poplakalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Kórą ścianę pomaziałaś na to złoto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 dzien dobry, dzien dobry, co tu tak pusto??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No ja nie wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.07.2008 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 witam panie!!!!!! ja sie wczoraj urlopowalam bo musialam te dechy elewacyjen pomalowac - pomalowalam raz impregnatem a pozniej raz kolorem - zostalo mi jeszcze raz pomalowac kolorem MAM DOSYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moj szef jak zadzwonilam do niego wieczorem zeby go poprosic o urlop to nie wierzyl ze ja bede dechy malowac - no chyba go musze na forum skierowac niech popatrzy jakie tu dzielne kobietki sa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.07.2008 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kórą ścianę pomaziałaś na to złoto?? brazunia to ta np lazienki i garderoby!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.07.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 czesc Kolka, dzielna malownicza Ty lepiej szefa nie kieruj na forum, bo zobaczy, co w pracy robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 04.07.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Zamawiam Cię do takiej struktury, bardzo ładne to to jest. Ile od metra bierzesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.07.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 czesc Kolka, dzielna malownicza Ty lepiej szefa nie kieruj na forum, bo zobaczy, co w pracy robisz o tym nie pomyslalam !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 04.07.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kuchnia super acha kiedy parapetówa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.07.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dzieci wywoze w niedziele na tydzien do babci - wiec mam nadzieje ze bede maila wiecej czasu na malowanie- moze za dwa tygodnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.07.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Zamawiam Cię do takiej struktury, bardzo ładne to to jest. Ile od metra bierzesz?? prawda jest taka - ze strukture czesciowo a raczej w wiekszosco zrobil moj malz - najpierw zaczal on pozniej sie starlismy bo ja powiedzial;am ze to w koncu ja mialam robic nie on - a pozniej malz przyszedl i zabral mi m oje narzedzia pracy i powiedzial ze to on bedzi erobil!!!!!!!!!! istna walka byla o to kto ma to robic!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts