Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wiesz co ona jest malutka - pierwotnie miala byc jeszcze mniejsza ale apetyt rosnie w miare jedzenia :lol: !!! w irlandii jak mieszkalismy bardzo nam sie to podobalo - niektore lazienki przy sypailniach byly na 2,5m dlugie i szerokie na 80cm - doslownie wchodzilo sie na zlew - po prawej stronie byl prysznic a po lewej kibelek i to wystarczalo spokojnie - wiec my tez stw ze jak sie nie bedzie dalo wiekszej to taka malutka nam wystarczy!!!!!!!! zeby tylko byla nasza !! no ale w sumie wyszla nam 1,60 na 2m :lol: :lol: :lol:

witam panie!!!!!!

ja sie wczoraj urlopowalam bo musialam te dechy elewacyjen pomalowac - pomalowalam raz impregnatem a pozniej raz kolorem - zostalo mi jeszcze raz pomalowac kolorem :evil: :roll: :x :-?

MAM DOSYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moj szef jak zadzwonilam do niego wieczorem zeby go poprosic o urlop to nie wierzyl ze ja bede dechy malowac - no chyba go musze na forum skierowac niech popatrzy jakie tu dzielne kobietki sa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zamawiam Cię :D :D :D do takiej struktury, bardzo ładne to to jest. Ile od metra bierzesz??

prawda jest taka - ze strukture czesciowo a raczej w wiekszosco zrobil moj malz - najpierw zaczal on pozniej sie starlismy bo ja powiedzial;am ze to w koncu ja mialam robic nie on - a pozniej malz przyszedl i zabral mi m oje narzedzia pracy i powiedzial ze to on bedzi erobil!!!!!!!!!!

istna walka byla o to kto ma to robic!!!!!!!