kaśka maciej 07.07.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no bo psze pani psorki ja przez caly prawie likend nie zagladalam do kompa błąd błąd błąd!!!! Widzisz do czego to doprowadza???? Same zaległości masz Popraw się, bo inaczej zakiblujesz w tej samej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.07.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Na moim betonie sa przetarcia do gołego tynku Co niektórych to dziwi i kracą nosem ale mam to gdiześ. Jest surowo i tak miało być. Przynajmniej przypomina beton a nie tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 obiecuje ze wiecej nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.07.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Na moim betonie sa przetarcia do gołego tynku Co niektórych to dziwi i kracą nosem ale mam to gdiześ. jak np mojego malza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 No kurcze troche szkoda przemalowywac tę złotą ścianę, tyle pracy w to włozyłas. Według mnie nie wyglada żle, moze tylko za dużo tej złotej płaszczyzny. Coś będziesz wieszac nad łózkiem?Bo jakby coś dac na srodek tej ściany i reszta ścian ciemnofioletowych to chyba by wyglądało całkiem csłkem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.07.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 witanko, mysle ze z tymi przetarciami bedzie dobrze jak radzi Mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No kurcze troche szkoda przemalowywac tę złotą ścianę, tyle pracy w to włozyłas. Według mnie nie wyglada żle, moze tylko za dużo tej złotej płaszczyzny. Coś będziesz wieszac nad łózkiem?Bo jakby coś dac na srodek tej ściany i reszta ścian ciemnofioletowych to chyba by wyglądało całkiem csłkem czesc verunia! no wlasnie za duzo zlotego - ale wczoraj w n ocy wzielam waleczek i jeszcze raz wszystko zamalowywalam i tego fioletu jest wiecej i juz jest lepiej - zaczyna mi sie podobac wczoraj byla noc jak to malowalam wiec musze jeszcze w ciagu dnia podjechac zobaczyc jak to wyglada ale juz wczoraj zaczynalo0 mi sie podobac - jest bardziej fioletowa!!!!!!!!!!!!!! zaczyn abyc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Maźnij jeszcze raz w razie "W" ciemnym fioletem i będzie dobrze .... dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.07.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a gdzie fotki? witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 no kurcze wzielam aparat ale zapomnialam ze nie naladowalam gada a mialam taka ochote porobic bo i deski na elewacji mi polozyli i juz kibelek sie kafelkuje i ta scian epoprawialam a tu guzik z pentelka!!!!!!! dzisiaj porobie!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.07.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Kolka koniecznie, wiesz ze ta sciana jest prototypem mojej i baaardzo mi zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 wiesz co wczoraj stw ze lepiej by wyszlo jak bym kupila tam jakas tapete - teraz jest taki wybor - mix wzorow i kolorow i efekt pewny - ale przy tej mojej tez jestem zadowolona - teraz coraz bardziej - po prostu trzeba ja bylo bardziej na fioletowo - dzisiaj popatrze czy jeszcze wiecej fioletu nie dac!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.07.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ja to chyb ana inspekcje sie dzisiaj wieczorem wybiorę moze małża namówię na małą wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 no przyjedzcie - fajnie by bylo zapraszam serdecznie - czeresnie nie rosna - w ogole nic nie rosnie czym mozna sie pozywic ale kawe dobra sropie!!!!!!!!!!!! i ciasteczka kupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.07.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Kola Ty sie nie wygłupiaj Ja małż bedzie miał OCHOTĘ to moze podjedziemy ale rany julek Ty się nie szykuj na jakieś tam wizyty. My tylko z za płota rzucimy okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 ło boze wielkie mi co kawa i cos do przegryzienia!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 no jak nie przyjedziecie to sama te ciasteczka zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.07.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 kurcze, tez kcem do Ciebie na kawke przyjechac pewnie kiedys sie wybiore, jak pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a pewnie: przyjezdzaj, ja z radomia mam trase na radom juz obadana i wyjezdzona!!!!!!!!!! bardzo lubilam tam mieszkac!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 potrzebuje mojego rzutu i musialam go na chwile wkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts