Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Budowanie czas zaczac :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kurcze, tez kcem do Ciebie na kawke przyjechac :roll:

pewnie kiedys sie wybiore, jak pozwolisz :wink: :wink: :wink:

po drodze zgarnij i mnie 8)

zrobimy se objazdówkę :lol:

No, ja to mam jednak przechlapane mieszkając w rejonie, w którym mieszkam :-?

Cześć i czołem :D

a ta sciana - hmmmmm, chyba wezme Kaske i przyjedziemy na zywo ja ogladnac ;)

ata sciana jest do duuuuuuu....... - rece mi opadaja - chyba wezme ten tajmeniczy ogrod i przemaluje na taki ciemny - ten fiolet nie pasuje!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrr no co ja mam zrobic - zachcialo mi sie kombinowani to mam tearz - a moze jakis ledwo zoltawy do tego zamiast fioletowego :roll: :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:

Nie dokłądaj desek na elewacji ... znowu przegniesz, jak z tą ścianą :-? Wybacz mi szczerość, ale ściana nie wygląda najlepiej, przynajmniej na zdjęciu. Nie da jej się walnąć na ciemny fiolet, tak żeby nie prześwitywało to złoto??? Qurczę, nie wiem... :roll:

Jeśli chcesz pomalować jeszcze jedną ścianę na ciemny fiolet, to nie rób tego ze ścianą sąsiadującą z tą! Masz nieduży kawałek ściany łazienki ... może tam machnąć ciemny??? Nie bedzie przytłaczał, a i mąż przeżyje :wink: Mam jeszcze ten projekt, jak zdążę, to przemaluję tę ścianę.

Przeproaszam za to wmądrzanie się :oops: I dzień dobry :D

Jeśli chcesz pomalować jeszcze jedną ścianę na ciemny fiolet, to nie rób tego ze ścianą sąsiadującą z tą! Masz nieduży kawałek ściany łazienki ... może tam machnąć ciemny???

no tez o niej myslalam :roll: :roll: :roll: ale poczekam az wroci malz, moze jemu cos madrego przyjdzie do glowy!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: