kolakao 08.07.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 potzrebuje mojego rzutu i na chwile musialm go wkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.07.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 wydrukowalam i traktuje jako zaproszenie Ty do nas oczywiscie tez jestes zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a jak najbardziej zapraszam - i dziekuje za wasze zaproszenie - kto wie moze kiedys skorzystam !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.07.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 co moze, co moze, macie przyjechac, moze basenem Cie skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 kurcze, tez kcem do Ciebie na kawke przyjechac pewnie kiedys sie wybiore, jak pozwolisz po drodze zgarnij i mnie zrobimy se objazdówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 kurcze, tez kcem do Ciebie na kawke przyjechac pewnie kiedys sie wybiore, jak pozwolisz po drodze zgarnij i mnie zrobimy se objazdówkę No, ja to mam jednak przechlapane mieszkając w rejonie, w którym mieszkam Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 o witanko wieczorne!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.07.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 elewacja zwala z nóg! super wyszła, ideał! a co do fioletowej ściany: ona ma teraz ciepły odcień a ten fiolecik obok taki dość chłodny...przemalowałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 no dokladnie irma dokladnie - ja tez mam ochote przemalowac - szlag mnie chyba trafi z tymi scianami................ a w ogole to mialam ochote zamalowac je dzisiaj na ten "tajemniczy ogrod" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.07.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a na elewacji chetnie dolozylabym jeszcze dwie deski od dolu - za malo ich jest wg mnie - gdzies mi sie proporcje traca!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 dzin dybry piekna masz elewacje, mimo ze drewno i klinkier nie sa do konca w moim stylu to Twoja elewacja jest cudowna i baaaaaarzo mi sie podoba a ta sciana - hmmmmm, chyba wezme Kaske i przyjedziemy na zywo ja ogladnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 a ta sciana - hmmmmm, chyba wezme Kaske i przyjedziemy na zywo ja ogladnac ata sciana jest do duuuuuuu....... - rece mi opadaja - chyba wezme ten tajmeniczy ogrod i przemaluje na taki ciemny - ten fiolet nie pasuje!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrr no co ja mam zrobic - zachcialo mi sie kombinowani to mam tearz - a moze jakis ledwo zoltawy do tego zamiast fioletowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Nie dokłądaj desek na elewacji ... znowu przegniesz, jak z tą ścianą Wybacz mi szczerość, ale ściana nie wygląda najlepiej, przynajmniej na zdjęciu. Nie da jej się walnąć na ciemny fiolet, tak żeby nie prześwitywało to złoto??? Qurczę, nie wiem... Jeśli chcesz pomalować jeszcze jedną ścianę na ciemny fiolet, to nie rób tego ze ścianą sąsiadującą z tą! Masz nieduży kawałek ściany łazienki ... może tam machnąć ciemny??? Nie bedzie przytłaczał, a i mąż przeżyje Mam jeszcze ten projekt, jak zdążę, to przemaluję tę ścianę. Przeproaszam za to wmądrzanie się I dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Kola, jasna cholera, przestań kombinować!!!!!! Weź "Tajemniczy ogró" - tam jest taka bardzo ciemna śliwa - najciemniejsza z tego zestawu - masz ją na ścianie w projekcie!!!! Żadnej żółci!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no bo mnie szlag tarfai na ten jasny fiolet - jak mi sie cos nie podoba to zaczynam panikowac i nie potrafie nic konstruktywnego splodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 braza to nie jest przemadrzanie to jest mowienie jak jest naprawde i ot mi chodzi - dzieki ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Jeśli chcesz pomalować jeszcze jedną ścianę na ciemny fiolet, to nie rób tego ze ścianą sąsiadującą z tą! Masz nieduży kawałek ściany łazienki ... może tam machnąć ciemny??? no tez o niej myslalam ale poczekam az wroci malz, moze jemu cos madrego przyjdzie do glowy!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.07.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 czy w sypialni jest jeszcze kremowy? może zamiast jasnego fioletu ten kremowy? jasno żółty taki w zasadzie piaskowy byłby ok, ale trzeba by go bardzo precyzyjnie dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts