mayland 10.07.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Kola kurde w końcu kupiłaś jasmin czy orchideę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.07.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witam i tutaj Kola, nadrabiam Twoje postępy w pracach.... Twoja Złota Ściana - po położeniu tej ostatniej warstwy fioletu - wygląda bardzo oryginalnie . Super pomysł. Ja bym może jeszcze trochę fioletu dorzuciła ale nie wiem jak to wygląda w oryginale Kwestia zieolonej łazienki - się nie stresuj. dobierz tylko odpowiednią fugę bo tak naprawdę fuga dopiero dodaje smaczku Podbitka i elewacja - super. Bardzo ładnie domek wygląda z tymi deskami. A zebrano arusha na podłodz e.... znam bo mam i wygląda super. Nie wiem skąd były Twoje wątpliwości ( aż tak wnikliwie nie analizowałam wszystkich wpisów ) ale ja polecam gorąco No a co z przeprowadzką ?? Kiedy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Kola kurde w końcu kupiłaś jasmin czy orchideę? no a co ja napisalam bo juz sie sama gubie - kupialm to co twoja corka ma w pokoju czyli " pastelowe cos tam.... chyba orchidea" no tak orchidee!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 no a napisalam jasmin wiec oswiadczam zeby byla jasnosc : KUPILAM " PASTELOWA ORCHIDEE" for siur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 kurcze reyzelku wszystko zaraz opisze tylko wlasnie zadzwonili ze zrobili juz podloge - jade baby jade odebraz to i wezme aparat to jakies zdjeica cpykne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Aparat najważniejszy!!!!!!! Jaśmin ... orchidea .... psia krew, można się pomylić z tymi kwiatami Linki oddali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 no widzialam, odebralam - wyszlo ladnie - aparatu nie wzielam bo tesc na dzialce mi porzadek robi i zamknal dom na 4 spusty!!!!! zapodam wieczorem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witam i tutaj Kola, nadrabiam Twoje postępy w pracach.... Twoja Złota Ściana - po położeniu tej ostatniej warstwy fioletu - wygląda bardzo oryginalnie . Super pomysł. Ja bym może jeszcze trochę fioletu dorzuciła ale nie wiem jak to wygląda w oryginale Kwestia zieolonej łazienki - się nie stresuj. dobierz tylko odpowiednią fugę bo tak naprawdę fuga dopiero dodaje smaczku Podbitka i elewacja - super. Bardzo ładnie domek wygląda z tymi deskami. A zebrano arusha na podłodz e.... znam bo mam i wygląda super. Nie wiem skąd były Twoje wątpliwości ( aż tak wnikliwie nie analizowałam wszystkich wpisów ) ale ja polecam gorąco No a co z przeprowadzką ?? Kiedy ?? no to pokolei sciana zlota jest ok - nad dokolorowaniem fioletu jeszcze sie zastabwiam - malz jeszcze nie widzial ani fioletu ani pastelowej orchidei ani zebrano - poczekam do soboty az zobaczy to wszystko w kupie i wyrazi swoje zdanie ja bym jeszcze sciane od lazienki pomalowala na "tajemniczy ogrod" tzn ten sam kolor ktorym pociagnelam to zloto - ale sie gad opiera (czyt. malz ) zfuga w lazience to chyba juz wiem - albo bedzie jakas jasno szara albo jakis jasmin cos jasnego - chociaz chca mi wmowic ze zielona bedzie ladna - wg mnie nie bedzie bo nie ma takiej intensywnej zieleni w fugach a kazda inna zielen nie bedzie pasowac - to takie moje zdanie - moze macie jakiegos pomysla co do tej fugi!!! a co przeprowadzki to nie wiem - malz powioedzial ze dzieci dostana pylicy w tym kurzu i dopoki nie bedzi ewszedzie podlog to sie nie wprowadzimy no i zobaczymy jak to bedzie w ko ncu - ale koniec juz bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Kola powiedz mężowi, że jeszcze rok powinniście się nie wporwadzać bo dom będzie "przesiąkniety chemią budowlaną" a to wszystkim zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 a wiesz co wole machnac reka niz mu tluamczyc!! przeciez sie w koncu przeprowadzimy - a on jest alergikiem i jak wchodzi do domu to kichanie ma zwiekszone o jakeis 100% niz jak jest na dworze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Heloł jest tu ktos???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No ja jestem ..... i zastanawiam się czemu kolakao najpierw malowała ścianę na zloto a potem nakładała ten fiolet a nie odwrotnie? Ja zrobiłabym to odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Czesc Mayland, no wlasnie ja chyba tez , albo ja bym naraz jak filet jeszcze mokry to bym zlotym ciapala, tak jak wzorki na paznokciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.07.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 czesc madrale - no tak chcialam - jakbym zrobila w druga strone jak mowicie to ten zloty nie pokryl by dobrze tego fioletu !!!!!!!!!!!!!! no tak mi sie wydaje babeczki - zreszta co tam juz jest pomalowane i teraz to juz musztrada po obiedzie!!! ale na zywca jak ktos do mnie przychodzi to nawet sie podoba - musicie przyjechac i zobaczyc!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Teraz pokój wygląda super Zdeydowanie lepiej niż z tą fioletową ścianą. A tak w ogóle to bardzo podoba mi się oblicówka na chałupie. Jaką farbą malowałaś drewno i co to za kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 o dzieki ci bardzo - teraz to i mi sie bardziej podoba!!! oblicowka malowana tikkurila - teak-iem!! ale lepszy by byl kolor debu - malz wybieral i tak jakos wyszlo - dab by bardziej pasowal do podbitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 to tikkurilę robią też do drewna - nie widziałam takiej nigdzie u nas kolorek bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 tak i maja nawet niebieska i zielona!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 w ogole jest duzo tych specyfikow do drewna z tikkurili!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 to koniecznie muszę poszukać bo na szybko muszę znaleźć farbę dla mojego wykonawcy - w końcu w październiku nasz dom będzie miał drewniane ubranko Nie mogę się tego doczekać bo już nie mogę patrzeć na tę jego szarość. Po drewnie będzie tynkowanie i będzie domek w końcu piękny - oczywiście z zewnątrz bo w środku to jeszcze duuuuuuuużo trzeba zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts