kolakao 11.07.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 najlepiej w necie poszukac dystrybutora a mysle ze w wa-wie nie bedziesz miala problemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.07.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Kola jaki dałaś sufit? Inny niż jasna ściana? Nie widzę wyraźnie na tym zdjeciu. Podłoga sliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 sufit bialy - ale zastanawialam sie czy nie pomalowac tak jak sciany ale tearz to juz mi sie chyba nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 wstawilam materac w miejsce lozka - juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie stalo tam lozko i jakas szafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.07.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Właśnie tak mi się wydawało, ze biały. Ja bym dała w kolorze jasnej ściany. Wg mnie byłoby lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 wiesz co nawet nie pomyslalam o tym - ale zostal mi jeszcze saluun to moze tam tak podzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.07.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Kola, zobaczyłam łazienkę, jakoś mi umknęła...Moim zdaniem tylko białaew. zmieszaj zieloną i żółtą, żeby uzyskac bardziej soczysty odcień,a le to ryzykowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no nie wiadomo co wyjdzie z takiego mieszania - 2:0 dla bialej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no znalazlam w koncu Twoje komentarze Kolka podloga sliczna, sciana tez, mysle ze o to chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no nie wiadomo co wyjdzie z takiego mieszania - 2:0 dla bialej!!!!Biała głosuję za białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no znalazlam w koncu Twoje komentarze Kolka podloga sliczna, sciana tez, mysle ze o to chodzilo no teraz to jakos wyglada - ale sciana na tym zdjeciu wyszla chyba lekko pomaranczowa a ona ma kolor "danio waniliowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no nie wiadomo co wyjdzie z takiego mieszania - 2:0 dla bialej!!!!Biała głosuję za białą musze im to przelozyc z ich na nasze no 3:0 dla bialej sprawa jest przesadzona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no nie wiadomo co wyjdzie z takiego mieszania - 2:0 dla bialej!!!!Biała głosuję za białą musze im to przelozyc z ich na nasze no 3:0 dla bialej sprawa jest przesadzona!!! ja przyklepuje białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Podłoga zaje....sta, ale ta ściana to mi się nie podoba... sorry Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a ktora brazunia ? ta jasna czy ta moja ciapata?? moja siora wlasnie powiedziala ze wezmie mi dziecka nad morze a ja pozniej dojade - tylko gdzie tu teraz znalezc nocleg?? w przyzwoitej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a ktora brazunia ? ta jasna czy ta moja ciapata?? moja siora wlasnie powiedziala ze wezmie mi dziecka nad morze a ja pozniej dojade - tylko gdzie tu teraz znalezc nocleg?? w przyzwoitej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ładna podłoga. Ten jasny fiolet tez mi sie nie widział. Tak jest duzo lepiej. Ale z ciemnym fioletem wydaje mi się ze byłoby najfajniej ale rozumien, że masz już dosc przemalowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 ja nawet mam ochote a razcej mialam przemalowac ale moj malz niestety nie bardzo ciemne kolory lubi a ja bardzo bym chciala miec ciemno !!!!!!!!!!! duzy pokoj tez odpada chyba sobie cos dobuduje i tam zrobie ciemno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Kolka jeszcze z tymi szablonami mozna tak mysle na normalnym papierze wydrukowac wyciac i olowkiem odrysowac na scianie a potem wypelnic kolorkiem, najlatwiejsze jednak bylyby naklejki, choc tez jest z tym zabawa, idz do jakiejs agencji reklamowej i tam Ci powinni zrobic taniej te naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Te jasne ściany są git, ta maziata nie przypada mi do gustu! Grzmotnij na nią ciemny fiolet, ja Ci mówię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts