kolakao 15.07.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a z czego robiliscie??? z cegły crh ręcznie formowanej castello, w realu wygląda jak cegła rozbiókowa ze starego komina http://images30.fotosik.pl/232/7a08256e68f30c86m.jpg no pieknie to zrobiliscie - ja wlasnie tez sie zastanawiam nad taka cegla na kominek - a jakies kotwy dawaliscie zeby to wszystko nie wywrocilo sie bo ja wlasnie mam z tym problem jak to dowiazac do ist juz obudowy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 cześć Kola na dzien dzisiejszty jestesmy splukani!!!!!!! my na "KILKA" następnych dni też Jak wam ulży to się dołączę do klubu spłukanych Iiieeee ... kochanieńkie ... ja to Pani Prezes jestem tego klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no nie wiem - moglabym sie klocic ale niech t am!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no nie wiem - moglabym sie klocic ale niech t am!! Nawet się nie waż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no to sie tearz przestraszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 cześć Kola na dzien dzisiejszty jestesmy splukani!!!!!!! my na "KILKA" następnych dni też Jak wam ulży to się dołączę do klubu spłukanych Iiieeee ... kochanieńkie ... ja to Pani Prezes jestem tego klubu to ja bede skarbnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 braz ona chce swoje problemy finansowe szybko rozwiazac !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 braz ona chce swoje problemy finansowe szybko rozwiazac !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja to wieeeemmmm ... skarbnikiem będzie ktoś, kto spłukany nie jest, tylko .... czy jest ktoś taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 moze sie ktos taki znajdzie!!!!!!!!!!!!!! ktos kto dopiero zaczyna heuheuheuheue zaraz kogos namierzymy!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.07.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witajcie dziewczyny! Trochę spóźniona, ale ja jeszcze w sprawie sypialni Dla mnie ściany są oki i takie pozostawiłabym, zmieniłabym jedynie podłogę, na coś bardziej jednolitego, jasnego. Braza, mogłabyś zrobić jakąś wizualkę z jasną podłogą. Może klon, buk lub jesion? O kasie nie piszcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.07.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 o witaj tomka - na dzien dzisiajszy odechcialo mi sie wszytskiego - calego malowania - kladzenia podlog i w ogole!!!!!!!! poczekam az mi przyjdzie wena znowu!!!!!!!! no i dzieki za rady - podloga napewno wyjezdza z sypialni!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ja się tylko tak cichutko pytam gdzie są fotki skończonej elewacji, no gdzie a to nie będzie podłogi w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.07.2008 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no som te co som w dzienniku - innych nie mam i nie robialm --znaczy jakas nie dorobiona ta nasza elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Co robisz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.07.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 szwedam sie - dzisiaj musze jechac do domku posprzatac - kupic jakies kleje i inne duperele bo maja mi zaczac lazienke!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 16.07.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 o i znalazlam wypozyczalnie nosidelek przez allegro!!!!!!!!!! facet wysyla na adres a pozniej mu sie odsyla niezle - trezba wplaciic rownowartosc nosidelka na konto i wysyla!! ciekawe czy oddaje pozniej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A to się szwendaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 17.07.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 a jakies kotwy dawaliscie zeby to wszystko nie wywrocilo sie bo ja wlasnie mam z tym problem jak to dowiazac do ist juz obudowy ??? Obudowa z cegły jest kotwiona to tylnej ściany (tej za kominkiem) . To link do albumiku, wstawiałam fotki w trakcie prac http://celtorek.fotosik.pl/albumy/451806.html To wykonane przeze mnie kotwienie polegało na wpuszczaniu (wiertarka) drutów w ścianę juz istniejącą i spoiny między cegłami. W kilku miejscach, tak dla odmiany wycięłam otwór w ścianie i wpuściłam tam cegłę. Skończyliśmy wczoraj robić kostkę, tzn panowie, a my zrobiliśmy ogrodzenie z palet po kostce . Postaram się zrobić dzisiaj fotkę, to zobaczysz nasz front działki. A i jeszcze uwaga odnośnie kostki, w ubiegłym roku kupiłam 1 paletę kostki z posypką imitującą granit firmy Libet. Cała kostka była dobra, równa, bez wad. Wczoraj dokupiłam 3 mkw takiej samej kostki, zupełnie inny gatunek. Była trochę wyższa, dużo obtłuczonych sztuk. I chociaż pan juz w trakcie pakowania sporo odrzucił, to i tak miałam kilka uszkodzonych. A cena w tym roku to ok 90 zł. Jesli będziesz sobie kupowała to proponuję SPRAWDZAC dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 17.07.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 zapomniałam spytać o sposób montowania oblicówki, a dokładnie o to czym mocowali te deseczki do stelaża ? Gwoździe, wkręty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 31.07.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 A co tu tak cicho? Kolakao, gdzie Ty, gdzie elewacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts