quincy 08.05.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Znalazłam dziś hurtownie w której mają "tani" wg. nich keramzytobeton.Co sadzicie o tym materiale? Jak z termoizolacją? Jakie ceny u was suporeksu i keramzytobetonu?Jaka grubośc na ściany nośne? W projekcie mamy suporeks 24x24x59. Planowaliśmy budować z betonu komórkowego ale sami wiecie co się dzieje.Lepiej brać co jest czy czekac na suporeks? w niższe ceny już nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 09.05.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Tani, tzn. ile u Ciebie kosztuje? U mnie podobno "tani" to 8 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkag2003 17.07.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 No i zdecydowaliście się na keramzytobeton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Towita 18.07.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Pustaki z keramzytu trzeba kupić od znanego producenta. Mają bardzo dobre właściwości izolacyjne (wypalona glina), ale bywa, że mają zbyt małą wytrzymałość. W zależności od grubości pustaka wymagają docieplenia (24) lub nie (36). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkag2003 18.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ja prawdopodobnie zdecyduję się na keramzytobeton z Czamaninka:http://www.czamaninek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts