oorbus 13.05.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Aga, motocykle też się przejadły. konkurencja robi swoje. chyba,że kuzyn ma dojście do naprawde okazjonalnych egzemplaży ( ja w to nie wierzę ). ja kupiłem swojego 4 lata temu z 5 tys a teraz takie po 3 chodzą w bdb stanie . ja bym zainwestował w ziemie. na swój biznes to troche maławo. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.05.2007 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 szukam ziemi...jeżdżę po okolicznych wioskach, pytam...zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 14.05.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 a jak jest z "wyciąganiem" takich pieniędzy z funduszy? Gdyby np. pojawiła się okazja kupna ziemi? Na to liczę najbardziej... Żeby wypłacić pieniądze musiałam zawiadomić o tym bank i zaczekać 4 dni robocze, aż przelali mi pieniążki na konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 16.05.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Chyba jednak pomyślałabym o obligacjach skarbowych - to jedna z nielicznych form lokowania pieniędzy, której zasady są dla mnie zrozumiałe Nie zarabia sie na obligacjach, bo marny ten procent jest, rekompensuje tylko inflację i na lody cos zostaje.....zarabia sie w funduszach i na nieruchomościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 17.05.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 pewnie Nefer przyzna mi rację - że maj - czerwiec to dobry czas na inwestowanie w fundusze - niskie cenyJa powiem szczerze że znam tylko prodykty PKO Credit Suisse i nie wiem jak inne FunduszeAle zawsze zasada rozsądnego inwestowania jest takka sama - najlepiej rozdzielić kwotę na różne fundusze i w zależności od potrzeb do wypłaty - wycofywać te które się w danym okresie najlepiej opłacaczyli np 30tys to ja robię tak:15 - akcje10 - zrównoważony5 - stabilnytaki podział gwarantuje ci- jeśli musisz pobrać gotowkę w ciągu tygodnia -to możesz wycofać stabilny, jeśli możesz poczekać pół miesiąca - zrównoważony lub akcjiFundusze PKO CS można kupywać przez internet lub w banku PKOpowrót pieniędzy po wycofaniu na r-k bankowy 3-4 dnimożna na bieżąco co dziennie śledzić notowania i wartość posiadanych jednostekZaznaczam że nie jestem pracownikem tego banku lecz aktywnym klientem http://www.pkotfi.pl/SAM/index.php?id=notow_mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 17.05.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ja dokupilem 3.5ha ziemi za 30 patykow. Juz dzis mam na tym jakie 400% ale nie sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts