mateo 09.05.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Kochani pomóżcie Mam oto taki problem. Po uaktualnieniu mapy do celów projektowych zauważyłem, że centralnie przez moją działkę zaprojektowana jest kanalizacja. Byłem w PGK i dowiedziałem się że mają już pozwolenie na budowę tej kanalizacji.Jest ona umieszczona w takim feralnym miejscu, że nie mogę "wprojektować" tam mojego domu. Powiedzcie mi proszę co mogę teraz zrobić? Jakie są procedury postępowania przy tego typu sytuacjach? Czy są jakieś akty prawne które te sprawy regulują (odległość domu od kanalizacji, wodociągu itp) Z góry serdecznie dziękuje za wszystkie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 10.05.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 no a jak uzyskali pozwolenie na budowę na Twojej działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateo 10.05.2007 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Nie mam pojęcia. Pamiętam kilka lat temu robili tycznie kanalizacji przez tą działkę. Ojciec (wtedy jej właściciel) nie wyraził na to zgody. Niestety nie mam tego na piśmie bo wszystko załatwiane było na gębe. Jutro wszczynam bitwę z PGK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts