Gość 26.06.2003 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Kupiłem właśnie kilka kanałów elastycznych Domusa. Nie wiem teraz w jaki sposób mam je mocować, aby się nie pozwijały. Wydają się być delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 26.06.2003 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Nie są aż tak delikatne jak się wydaje. Gdzie i jak chcesz je układać? U mnie pod podłogą na legarach na poddaszu i połączone z podejściami do anemostatów zamontowanymi w suficie. Do tego co 50 cm przyciśnięte legarami i przyktyte wełną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Chcę je układać na poddaszu. Boję się, że jak ich nie umocuję to mogą się zwijać. Czy w ścianie też możliwe układanie kanałów Domusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 26.06.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Musisz je przecież połączyć z kratkami lub anemostatami (taśmą aluminiową?) i jeszcze ocieplić - to wystarczy. W ścianach chyba lepiej sztywne, ale pewnie też się da i elastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts