andre59 10.05.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 W prywatnych wiadomościach w zakładce "Do wysłania" są posty, które już zostały wysłane, a w zakładce "Wysłane" są posty, które dopiero oczekują na wysłanie.Taka sytuacja jest od kilku dni.Proszę o wprowadzenie poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 potwierdzam u mnie jest tak samo choc wczesniej nie zwrocilam na to uwagi zachowuje sie jak automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Tak ma byc i tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Tak ma byc i tak jest. ze niby co? ze jak automat ? musze zmienic avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 A do tego jak wysylam jedna wiadomosc to leca trzy. Tak samo jak dostaje od kogos - zamiast jednej sa trzy - takie same.... To jeszcze nie szkodzi, tylko, ze pojedynczo trzeba ich wywalac.., bo ciagleeeeeee jeszcze nie dzialaja funkcje "usun wszystkie" i "usun zaznaczone".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 bo do ciebie ciezko sie dostac zelijko , twoj priv obciaza caly serwer i ludzie probuja "do trzech razy sztuka" , a nozwidelec sie uda a ty jestes im potrojnie za to dzwieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.05.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Kto by pomyslal? No teraz to juz rozumiem. A jak tlumaczysz to, ze ciagle nie dziala funkcja "usun wszystkie" i usun zaznaczone" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.05.2007 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Przez tą zamianę prywatne wiadomości się nie wysyłają !!! INFORRRRRRMATYCY FORRRRUM, NA POMOC !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.05.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Kto by pomyslal? No teraz to juz rozumiem. A jak tlumaczysz to, ze ciagle nie dziala funkcja "usun wszystkie" i usun zaznaczone" ? No nie działa dalej "hurtowe usuwanie wiadomości" , ale ja wcale ich nie usuwam wiadomości. Skrzynka ma określoną pojemność jak jest pełna to każda nowa wiadomość eliminuje starą, działa to autoamtycznie. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.05.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 U mnie natomiast jest napisane "nie masz nowych wiadomości", a wewnątrz czeka na przeczytanie zaznaczona na czerwono, jako nie przeczytana, wiadomość od Andre59 Odkryłam ją przypadkiem, wchodząc na pocztę, aby pokasować parę wiadomości. Przy okazji: Andre59, już nie będę się bawić moim tekstem do Twojej piosenki i przeliczać sylaby. Nie podoba Ci się taki, jaki jest - Twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.05.2007 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Kto by pomyslal? No teraz to juz rozumiem. A jak tlumaczysz to, ze ciagle nie dziala funkcja "usun wszystkie" i usun zaznaczone" ? ......to po to zebys jeszcze raz mogla przeczytac jak ludziska daza cie dozgonna sympatia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Kto by pomyslal? No teraz to juz rozumiem. A jak tlumaczysz to, ze ciagle nie dziala funkcja "usun wszystkie" i usun zaznaczone" ? No nie działa dalej "hurtowe usuwanie wiadomości" , ale ja wcale ich nie usuwam wiadomości. Skrzynka ma określoną pojemność jak jest pełna to każda nowa wiadomość eliminuje starą, działa to autoamtycznie. pozdrawiam Edzia Dzieki Edzi! Tylko jak ja lubie miec posprzatane. Ale nic poklikam sobie, za bardzo lubie to forum aby mnie takie cos odstraszalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Kto by pomyslal? No teraz to juz rozumiem. A jak tlumaczysz to, ze ciagle nie dziala funkcja "usun wszystkie" i usun zaznaczone" ? ......to po to zebys jeszcze raz mogla przeczytac jak ludziska daza cie dozgonna sympatia Froschka tez Cie bardzo lubie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.05.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Kto by pomyslal? No teraz to juz rozumiem. A jak tlumaczysz to, ze ciagle nie dziala funkcja "usun wszystkie" i usun zaznaczone" ? ......to po to zebys jeszcze raz mogla przeczytac jak ludziska daza cie dozgonna sympatia Froschka tez Cie bardzo lubie!!! dziekuje chyba musze ci wyslac priv-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts