luska.k 10.05.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam, właśnie bedziemy urządzać nasze pierwsze mieszkanko. Niestety nie jest zbyt duże a i budżet ograniczony. Łazienka ma cał 2,6m2 Jak tu coś ustawić? Zastanawiałam się nad przeniesieniem pralki do kuchni, ale opinie na forum były nieciekawe. W załączeniu przesyłąm plan łazieki i czekam na propozycje - może ktoś ma jakiś pomysł? http://img514.imageshack.us/my.php?image=planbathjl1.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 10.05.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 To o to chodzi?http://img514.imageshack.us/img514/3329/planbathjl1.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 10.05.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 za mało danych. co to za rury za drzwiami? leżą na posadzce czy jak? czy odpływy da się przenieść tzn. przekuć w inne miejsce? jakie wymiary ma pralka 40 czy 60 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luska.k 10.05.2007 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Dzięki za pomoc ze zdjęciem Te rury to rury kanalizacyjne, które biegną aż do sufitu i zostaną obudowane płytami k-g (zajmą w rogu jakieś 20x25 cm). Co do odpływów to do przesunięci będzie tylko odpływ od wanny, wc musi zostac tam gdzie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luska.k 10.05.2007 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Acha, pralki jeszcze nie ma - dostosuje się ją do wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 10.05.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 nie wiem co ci mówili o pralce w kuchni ale ja przetestowałam dwie opcje i wole tą w kuchniwięc naprawde jeśli masz miejsce to wywal ją z łazienki która i tak jest bbaarrdzzzoo malutka i za bardzo nie widze tam pralki efentualnie takiej ładowanej z góry (którą teraz przeklinam) jest brzydka, nic nie możesz na niej postawić i jest ogólnie drosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts