Redakcja 10.05.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Drodzy forumowicze, bądźcie konieczne - wśród osób zapisanych chcemy rozdać honorowe dyplomy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.05.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Jakby jakies wspominki o nieobecnych byly to ja prosze o mnie sie tak jakos cieplo wypowiadac Gdyby jakis dyplom byl dla mnie to dlugiemu mozna przekazac Redakcja to jest naprawde fajoska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.05.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 o żesz kurcze....nalepki, dyplomy.....full serwis ....a kubeczki??? ....bo mi się jeden ubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.05.2007 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Będą kubeczki - będzie okazja uzupełnić kredens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 rrmi , w razie jakiej afery wypowiem sie odpowiednio na twoj temat mozesz na mnie liczycz pozdrowic dlugiego od ciebie ? tak serio , to strasznie zaluje , ze nie poznam cie osobiscie , bo z widzenia wygladasz na calkim , calkiem dagula , ty szczesciaro! bylabym szczesliwa majac nawet dwa ubite kubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.05.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 rrmi , w razie jakiej afery wypowiem sie odpowiednio na twoj temat mozesz na mnie liczycz pozdrowic dlugiego od ciebie ? tak serio , to strasznie zaluje , ze nie poznam cie osobiscie , bo z widzenia wygladasz na calkim , calkiem dagula , ty szczesciaro! bylabym szczesliwa majac nawet dwa ubite kubki Nie martw sie Frosiu , jak dostaniesz sama osobiście ubijesz A jakby co złego na mnie gadali to się też wstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.05.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 froschka...wiem, wiem że jestem szczęściarą...w bożonarodzeniowej licytacji udało mi się wylicytować dwie kartki od dzieci i dostałam dwa kubeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.05.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 o żesz kurcze....nalepki, dyplomy.....full serwis ....a kubeczki??? ....bo mi się jeden ubił to może dla mnie uśmiech redakcji odciśnięty w betonie taki budowlany motyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.05.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 froschka...wiem, wiem że jestem szczęściarą...w bożonarodzeniowej licytacji udało mi się wylicytować dwie kartki od dzieci i dostałam dwa kubeczki Daggulka i jeszcze jeden u mnie czeka na odbiór - pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.05.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Edzia...no pewnie , że pamiętam....ale to już na naszym "regionalnym zlocie" ....każdy pretekst dobry żeby się spotkać . Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 o żesz kurcze....nalepki, dyplomy.....full serwis ....a kubeczki??? ....bo mi się jeden ubił to może dla mnie uśmiech redakcji odciśnięty w betonie taki budowlany motyw Dziób w betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lonio 10.05.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Czy dobrze zrozumiałem REDAKCJO każdy ze zgłoszonoch forumowiczów otrzyma dyplom i kubeczek (jesli tak to miło z waszej strony otrzymać taką pamiątkę) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.05.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Czy dobrze zrozumiałem REDAKCJO każdy ze zgłoszonoch forumowiczów otrzyma dyplom i kubeczek (jesli tak to miło z waszej strony otrzymać taką pamiątkę) Pozdrawiam a ja myślę że zle kolega zrozumiał Drodzy forumowicze, bądźcie konieczne - wśród osób zapisanych chcemy rozdać honorowe dyplomy! wśród wg mnie oznacza ze nie wszyscy, a jedynie niektórzy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 11.05.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 a za jakie zasługi te dyplomy, jeśli można wiedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.05.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 a za jakie zasługi te dyplomy, jeśli można wiedzieć??? No właśnie. Jest jeszcze cały tydzień, może zdążę się czymś zasłużyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 11.05.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 a za jakie zasługi te dyplomy, jeśli można wiedzieć??? No właśnie, czy będzie w tym roku głosowanie na najlepszy dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.05.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 a za jakie zasługi te dyplomy, jeśli można wiedzieć??? No właśnie, czy będzie w tym roku głosowanie na najlepszy dziennik? na 99,9999% nie będzie, chyba ze Redakcja wymyśli coś w ostatniej chwili pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 15.05.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Może by tak w ogóle cos uchwalić. Trybunał może nam nie zakwstionuje.Dy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.05.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jakby jakies wspominki o nieobecnych byly to ja prosze o mnie sie tak jakos cieplo wypowiadac Gdyby jakis dyplom byl dla mnie to dlugiemu mozna przekazac Redakcja to jest naprawde fajoska W kategorii: THE BEST OF CONCRETE the winner is: rrmi W tlumaczeniu na polski: NAJBARDZIEJ KONKRETNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jakby jakies wspominki o nieobecnych byly to ja prosze o mnie sie tak jakos cieplo wypowiadac Gdyby jakis dyplom byl dla mnie to dlugiemu mozna przekazac Redakcja to jest naprawde fajoska W kategorii: THE BEST OF CONCRETE the winner is: rrmi W tlumaczeniu na polski: NAJBARDZIEJ KONKRETNA ja napiszę erotycznie...rrmi dobrze druty kręci w zbrojeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts