Senser 23.05.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Droga Redakcja A ja tak mocno szukam miejsca na forum, w którym (ponoć) tak mocno dyskutowano o tym komu i za co przyznać dyplom... Ale nie mogę znaleźć tego tajemniczego miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 23.05.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Droga Redakcja A ja tak mocno szukam miejsca na forum, w którym (ponoć) tak mocno dyskutowano o tym komu i za co przyznać dyplom... Ale nie mogę znaleźć tego tajemniczego miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.05.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Droga Redakcja A ja tak mocno szukam miejsca na forum, w którym (ponoć) tak mocno dyskutowano o tym komu i za co przyznać dyplom... Ale nie mogę znaleźć tego tajemniczego miejsca... Żeby zaoszczędzić Ci szukania odpowiem za Redakcję. Wybory kandydatów do dyplomu odbyły się w tajnym głosowaniu, bardzo niezależnej komisji na dobrą sprawę członkowie komisji nie znali pozostałych. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Droga Redakcja A ja tak mocno szukam miejsca na forum, w którym (ponoć) tak mocno dyskutowano o tym komu i za co przyznać dyplom... Ale nie mogę znaleźć tego tajemniczego miejsca... Żeby zaoszczędzić Ci szukania odpowiem za Redakcję. Wybory kandydatów do dyplomu odbyły się w tajnym głosowaniu, bardzo niezależnej komisji na dobrą sprawę członkowie komisji nie znali pozostałych. pozdrawiam Edzia przy okazji chcialabym podziekowac Niezaleznej Komisji za przyznanie mi dyplomu wnosze ponoc na Forum niepowtarzalny klimat witajac nowych Forumowiczow wiem , ze nie zasluzylam , ale mimo to bardzo sie ciesze jeszcze raz bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.05.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 przy okazji chcialabym podziekowac Niezaleznej Komisji za przyznanie mi dyplomu wnosze ponoc na Forum niepowtarzalny klimat witajac nowych Forumowiczow wiem , ze nie zasluzylam , ale mimo to bardzo sie ciesze jeszcze raz bardzo dziekuje w imieniu Niezależnej Komisji proszę bardzo... na zdrowie niech wyjdzie... pozdrawiam NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Droga Redakcja A ja tak mocno szukam miejsca na forum, w którym (ponoć) tak mocno dyskutowano o tym komu i za co przyznać dyplom... Ale nie mogę znaleźć tego tajemniczego miejsca... Żeby zaoszczędzić Ci szukania odpowiem za Redakcję. Wybory kandydatów do dyplomu odbyły się w tajnym głosowaniu, bardzo niezależnej komisji na dobrą sprawę członkowie komisji nie znali pozostałych. pozdrawiam Edzia przy okazji chcialabym podziekowac Niezaleznej Komisji za przyznanie mi dyplomu wnosze ponoc na Forum niepowtarzalny klimat witajac nowych Forumowiczow wiem , ze nie zasluzylam , ale mimo to bardzo sie ciesze jeszcze raz bardzo dziekuje a ja nie dostałem UŚMIECHU REDAKCJI odciśniętego w betonie... może następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 przy okazji chcialabym podziekowac Niezaleznej Komisji za przyznanie mi dyplomu wnosze ponoc na Forum niepowtarzalny klimat witajac nowych Forumowiczow wiem , ze nie zasluzylam , ale mimo to bardzo sie ciesze jeszcze raz bardzo dziekuje w imieniu Niezależnej Komisji proszę bardzo... na zdrowie niech wyjdzie... pozdrawiam NK oszz ty!!! wiedzialam , ze jestes zlosliwy ale ze az tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.05.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 oszz ty!!! wiedzialam , ze jestes zlosliwy ale ze az tak ? a co ja tylko mam dobudowywać pokoje na dyplomy? :D nie ma tak lekko :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Ja teraz będe miała duży dom, więc jakby co to proszę się nie krępować Pozdrawiam ciepło Niezalezną Komisję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 oszz ty!!! wiedzialam , ze jestes zlosliwy ale ze az tak ? a co ja tylko mam dobudowywać pokoje na dyplomy? :D nie ma tak lekko :D pozdrawiam m. nie przejdzie ci to plazem wygole ci trawe na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.05.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 oszz ty!!! wiedzialam , ze jestes zlosliwy ale ze az tak ? a co ja tylko mam dobudowywać pokoje na dyplomy? :D nie ma tak lekko :D pozdrawiam m. nie przejdzie ci to plazem wygole ci trawe na zero oj żebym wiedział że to tak zadziała to bym głosował nie tylko na 4 rece, ale i na osiem... bo mam na działce trawę pół metra wysokości... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 23.05.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Myślę, że w komisji powinni zasiadać laureaci z poprzednich lat. Bo obecna trzyosobowa komisja i tak ma dużo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.05.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 przy okazji chcialabym podziekowac Niezaleznej Komisji za przyznanie mi dyplomu wnosze ponoc na Forum niepowtarzalny klimat witajac nowych Forumowiczow wiem , ze nie zasluzylam , ale mimo to bardzo sie ciesze jeszcze raz bardzo dziekuje Oj Frosia, dostałaś dyplom i nawet się nie pochwaliłaś. SERDECZNE GRATULACJE!!!! Ja w pewnym momencie zwątpiłam czy Redakcja czytała moją, że tak powiem "sugestię" , ale jak widać byłam w błędzie. Bardzo się cieszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 pochwalilam sie jako pierwsza przeciez sonisiu , dziekuje bardzo z pewna doza niesmialosci szlam po dyplom http://img501.imageshack.us/img501/2568/19052007179ut6.th.jpg do konca nie wierzylam , ze to dla mnie http://img501.imageshack.us/img501/4258/p1030780ql1.th.jpg potem ponoc do konca zlotu chodzilam w blasku slawy http://img501.imageshack.us/img501/5022/04wblaskunq1.th.jpg prosze innych dyplomowiczow o ujawnienie sie forumowiczom !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 23.05.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Ja najpierw dostałem dyplom. Potem zostałem wyróżniony kaskiem muratora za bycie najlepszym doradcą na forum. A na koniec odznaczony zostałem przez uczestników zlotu tytułem: NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ ROKU 2007. Było to dla mnie tak niespodziewane, że dowiedziałem sie o tym po fakcie i nie mogłem w blasku chwały odebrać tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.05.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Ja najpierw dostałem dyplom. Potem zostałem wyróżniony kaskiem muratora za bycie najlepszym doradcą na forum. A na koniec odznaczony zostałem przez uczestników zlotu tytułem: NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ ROKU 2007. Było to dla mnie tak niespodziewane, że dowiedziałem sie o tym po fakcie i nie mogłem w blasku chwały odebrać tytułu. to widać zaczyna stawać się tradycją, ja też cichaczem odebrałem w tej kategorii dyplom w zeszłym roku pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.05.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Pozwolę sobie tą drogą serdecznie podziękować Redakcji za tak zaszczytne wyróżnienie i przyznanie dyplomu. Podziękowania kieruję też do wszystkich Forumowiczów bo to dzięki Wam mogłem zaistnieć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.05.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Ja również otrzymałem cichaczem No ale niestety...spóźnienie ma swoją cenę... A tajemniczej komisji oraz oczywiście Redakcj bardzo mocno dziękuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Bo obecna trzyosobowa komisja i tak ma dużo pracy No proszę.....to wcale chyba nie taka tajemnicza ta komisja.... Komisji nie zna członków komisji a tu proszę...człowiek z zewnątrz zna całą komisję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.05.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Dziękuję NK za wyróżnienie mej skromnej osoby Otrzymany dyplom podniósł mnie na duchu, mam w planach kolejny song budowlany A piosenka zlotowo-forumowa w pełnej słowno-muzycznej wersji juz niedługo będzie dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts