pitbull 28.02.2002 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Frankai, szefie musimy sie bronic. Za duzo pieknych kobiet nas atakuje.Przede wszytskim przy rozmowie musza byc dobre fliudy i chec dogadania a nie dokopania drugiemu. Zwizek ma sie uzupelaniac nawet przeciwnosciami.Co do Angileskiego tao faktycznie nie maja takiego problemu z formami czsu przeszlego. Ale mamy jezyk bardziej gramatycznie skomplikowany w zwiazku z tym po prostu uzywajmy formy biernej.Skoro artykuly Muratora sa redagowane gramatycznie, interpunktowo itp. to najwyzszy czas wprowadzic to samo w internecie. W koncu zasady sa te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 28.02.2002 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Wiecie co, po waszych wypowiedziach zaczynam myśleć, że jestem mężczyzną i jeszcze wykonuję zawód uznawany kiedyś za "męski"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.02.2002 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Mechanik samochodowy .... (wybacz nie moglem sobie darowac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 28.02.2002 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Akurat o samochodach nie mam zielonego pojęcia... I wiecie co, choć śmieszy mnie "palenie biustonoszy" i przesadna "polityczna poprawność" w sprawach damsko-męskich, to feministkom jestem wdzięczna za prawa dla kobiet. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alanta dnia 2002-02-28 11:24 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.02.2002 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 To raczej niedopatrzenie, a na pewno nie objaw lekceważenia czy męskiego szowinizmu. Już się poprawiamy. Panie prosimy o wybaczenie.ATP/redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2002 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 No i "wilk syty i owca cała". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec 28.02.2002 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 A może po prostu:CO W NASZYM MURATORZE?Skomentuj artykuły z "Muratora" - zgadzasz się, masz inne doświadczenia, chcesz coś dopowiedzieć... Przyznam szczerze ta forma: "Przeczytała(e)m w" jest dla mnie ciężka do strawienia, kojarzy mi się z wypełnianiem formularzy - "gotowców" lub ankiet, a poza tym stawia nas facetów w nawiasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 28.02.2002 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.02.2002 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Alanta - nie słyszałem o paleniu biustonoszy, ale brzmi to idiotycznie; pali się papierosy, ogniska, węgiel, ale nie wiedziałem, że biustonosze też są do palenia Z tą swoją męskością, to nie przesadzaj - o ile potrafiłem zobaczyć to na zdjęciu wyglądasz jak normalna dziewczyna. A to że mózg masz męski... Jest ponoć coś takiego jak płeć mózgu. Poza tym - jak wszystkie dziewczyny byłyby identyczne, to byłoby trochę zbyt monotonnie. Pitbull - zgadzam się z teorią przeciwności. Jak moja żona byłaby taka jak ja - to chyba bym tego nie zdzierżył. Taki spokój, że nic tylko zabić się własną pięścią. Dzięki temu, że jest inaczej, to coś iskrzy między nami, a czasem tak bardzo, że lecą pioruny W końcu przyciąganie jest na linii S-N, a nie S-S czy N-N. Poza tym, co należałoby pomyśleć o dziewczynie, która tak jak ja oglądałaby się za innymi dziewczynami? Budowlaniec - nawias mnie nie obchodzi, ale faktycznie głupawo to wygląda. Ja zawsze takie tekściki czytam dla zgrywy bez nawiasu - więc tu będzie "przeczytałaem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 28.02.2002 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 No i redakcja zrobiła sobie nawiasik... Szokda, bo jednak Przeczytane w Muratorze brzmi i wygląda lepiej. Pozdrawiam Bojowe Babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 01.03.2002 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Frankai, ja wcale nie twierdzę, że mam męski mózg ) A nawiasik faktycznie idiotyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.03.2002 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Alanta - nie widzę "Twoich" buźek. Może jak zrobisz odstęp przed buźką, to je zobaczę? Oczywiście, że cechy przynależne płci odnoszą się do uśrednionego osobnika. Powiedzmy 8 na 10 facetów ma lepszą orientację przestrzenną od kobiet, a np. 1 na 10 jest lepszy w języku. Obcym naturalnie Ja jeszcze wyróżniłbym inne grupy - np. facet w czapce za kierownicą. Na takiego, to trzeba bardziej uważać niż na blondynkę z zielonym listkiem. Nawet chyba wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.03.2002 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Facet w czapce to pikuś, gorzej jak w niedzielę trafi się nabłyszczonym i wypucowanym autkiem kapelusznik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.03.2002 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Kiedyś mi się trafił takowy nabłyszczony, co to mi groził palcem bo za późno hamowałem i chyba naruszyłem strefę 2m wokół niego. Za drugim razem to już wysiadał z samochodu. Wydaje mi się, że był to typ gościa, który za oszczędności całego życia kupił sobie peżocika i nawet nie pomyśli, że za 2 lata jak mu wyjdzie pakiet ubezpieczeń, to nie będzie go stać na zapłatę takowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.03.2002 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 A mi bardzo się podoba jak takowi zmieniają pasy...Pole widzenia mają dosyć okrojone i myśli sobie, że sokor nic nie widać w lusterku bocznym to można pas zmieniać... Już parę razy musieliśmy uciakać przed takimi cackami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 01.03.2002 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 A ja widzę swoje buźki, a innych nie!!! To chyba forma dyskryminacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.03.2002 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 A może Twój mąż przepłacić informatyków, abyś do nas nie mrugała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.03.2002 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 O!!! nowy nagłówek... po prostu SURPRISE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.03.2002 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Dziuba - to dopiero początek. Jak tak dalej pójdzie - to każdego dnia nagłówek będzie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.03.2002 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 Nie mogę się doczekać co bedzie jutro!!!!Jak tym razem droga Redakcja nas zaskoczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts