nemino 10.05.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ostatnio znajomy podsłunął mi propozycje aby do ogrodu - pod trawę - zamówić szlam z oczyszczalni - czy jest to dobra porpozycjasłyszałem, że trawa na tym rosnie jak na drożdżachod innych znów słyszałem, że jeswt szlam zbyt mocny i trawa się upaliczy ktoś wie jak w rzeczywistości wygląda sprawa z tym szlamem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.05.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Było na temat. Poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemino 11.05.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 szukam i nie mogę znaleść - może jakaś wskazówka - z góry dziekuję Było na temat. Poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stalker Greg 11.05.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Osad z oczyszczalni to syf, metale ciężkie i jaja pasożytów. A poza tym pkt 10 art. 43.6 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=92540&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 13.05.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Wyobraź sobie co w tym szlamie moze być, z czego on powstał, a potem odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz coś takiego mieć w swoim ogródku. I po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts