elania4 10.05.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam Mam pytanie. Czy ktoś z Was ostatnio wypożyczał szlunki typu AKRO w celu wylania ścian fundamentowych? Jeśli tak to proszę o namiar na jakąś firmę (firmy) z Wrocławia lub okolic, która wypożycza. Proszę również o kilka dodatkowych informacji o cenie wypożyczenia, kaucji (jeśli takowa była) i o ewentualnych problemach z wiązanych z szalowaniem. Z góry dziękuję za odpowiedź Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 11.05.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 pewnie masz na myśli ACROV - ja to robiłem ale 3 lata temu i w Poznaniu więc nie pomogę. Ale robota fajna i szybka - trzeba tylko dobrze pozapierać dołem - ja wierciłem dziury w ławie i wbijałem resztki prętów zbrojeniowych fi12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.05.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 tylko gdzie teraz znaleźć te pręty żelbetowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 11.05.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 ACROV to zabytek, raczej trzeba poszukać innych systemowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.05.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 nie śmiem polemizowaćaleich niezaprzeczalna zaleta - taniej nie znajdziesz i wypożyczenie nie jest obwarowane pewnymi zasadami, stosowanymi dla dużych dzierżawców w firmach na P, H, D i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 11.05.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 nie śmiem polemizować ale ich niezaprzeczalna zaleta - taniej nie znajdziesz i wypożyczenie nie jest obwarowane pewnymi zasadami, stosowanymi dla dużych dzierżawców w firmach na P, H, D i innych Fakt ale raczej jesli się znajdzie to do kupienia a nie wypożyczenia, przynajmniej ja ostatnio nie widziałem nigdzie a kupic mozna za grosze takie "troszkę" zużyte ale nie będzie grzechem za to w nich wiercić np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 11.05.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 tylko gdzie teraz znaleźć te pręty żelbetowe... jak dobrze pogrzebałem w pamięci to okazało się że pręty były zbrojeniowe żona mnie tu poprawiła...ach co za c...a ze mnie Chyba sprawdza się prawda z Twojego podpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 11.05.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 No mi się udało bo firma była w updałości a teraz tej firmy już nawet nie ma i szalunki były faktycznie kiepskie ale do fundamentów wystarczyły - pamiętam że za wypożyczenie 170m2 na 4 dni zapłaciłem 1tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts