monia i marek 08.03.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Nie ma to, jak natchnienia z FO . Moja, podwrocławska Kazan. http://images1.fotosik.pl/76/5f2c5abc7273f741.jpg Od Ciebie, zresztą, Haniu Kanzan jest w sprzedaży w pobliskim ogrodniczym i zastanawiałam się nad jej nabyciem, ale obawiam się, że urośnie bardzo duża. Masz moze fotki całego drzewka?? Kwiaty ma piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 08.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Niestety, zrobiłam tylko urywek Kazana. Ona ma pięknie wzniosły pokrój ale jest nisko szczepiona i niestety korona jest nisko zawieszona. Tu, w pagórach, dostanę kaskadową, szczepioną na 200cm. Ale będzie cudnie, jak się zaadoptuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Niestety, zrobiłam tylko urywek Kazana. Ona ma pięknie wzniosły pokrój ale jest nisko szczepiona i niestety korona jest nisko zawieszona. Tu, w pagórach, dostanę kaskadową, szczepioną na 200cm. Ale będzie cudnie, jak się zaadoptuje. to tylko mogę pozazdrościć i życzyć, żeby była dzielna w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts