jaadamek 10.05.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Czy istnieją jakieś przepisy które określają w jakiej odległości od granicy działki w moim przypadku do płotu z siatki może znajdować się pryzma ziemi porośnięta krzakami. Wspomnę iż mam z tym problem, ponieważ pryzma ziemi u sąsiada na działce jest tuż przy moim płocie wysokości ok. 2m. Porośnięte na niej krzaki wrastają mi w siatke, już nie mówiąc o obsypującej się ziemi, która zasypuje mi siatkę i siatka zaczyna od dołu rdzewieć. Do tej pory sam wchodziłem odgarniałem ziemię i obcinałem krzaki i trawę, ale mam już tego dość w łaściciel nie interesuje się tą dzałką wogóle.Prosę o pomoc czy można coś z tym zrobić czy są na to jakieś przepisy i jak to załatwić. Właściciel tej działki mieszka w Hiszpani, ale niedaleko mnie mieszka jego brat. Czy można wymusić na rodzinie żeby zrobiła z tym pożądek mam tu na myśli jego brata, który mieszka dwa domki dalej odemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/78645-odleg%C5%82o%C5%9B%C4%87-pryzmy-ziemi-od-granicy-dzia%C5%82ki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts