darekgra 10.05.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Jaki kolor fug do tych płytek wybrać?http://www.cersanit.com.pl/product_b.php?mod=s_prod&idz=e6e4f005a3f9f9d3e4e94d7510630881&prod_dzial_id=6&ig=1&k=19&lang=pl mam także taki problem ze jak zacznę układać płytki od sufitu całymi to na samym dole wyjdzie mi pasek 10-12 cm. czy to będzie dobrze wyglądać? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 11.05.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 bierzesz dwie płytki i idziesz do sklepu. tam wkładasz próbki fug między płytki i dobierasz odcień. jeśli obawiasz się o swój gust to sprzedawca na pewno doradzi. a co do rozmieszczenia płytek to nie przejmuj się. możesz jeszcze tak wycyrklować żeby płytki przy podłodze i przy suficie były równe. ja bym zrobił jednak tak jak piszesz czyli cała od góry a dół jak wyjdzie. z resztą nikt w przyszłości nie będzie zwracał na to uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 11.05.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 do podobnego koloru płytek wybrałem fugę SOPRO SAPHIR 5 944 2-5MM GIADA, a co do układu płytek jak poprzednik: przycinaj najniższą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts