Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Działki budowlane

pablo3

Recommended Posts

Ja kupiłam działkę ok 35 km od Warszawy za 26 zł za 1m2. Jest woda i prąd. Kanalizacja jest robiona. Będzie mnie kosztowała ok. 2500 zł.

Do sklepu, szkoły, przedszkola, apteki ok 500 m do stacji PKP 1,5 km.

To wszystko zależy w jakiej miejscowości jest działka.

Owa działka jest już ogrodzona, ma plany ZT, G , oraz plany domku a jej powierzchnia to 1200 m2

Według mnie to bardzo tanio. Jeśli pasuje Tobie miejsce i chcesz tam mieszkać to kupuj.

Moja działka jest całkiem w innym kierunku - w Bieniewiczach k/Błonia. A Błonie jest przy trasie na Poznań.

Bo tak w ogóle to chce tam postawić dom z bali drewnianych.

Masz jakieś propozycje co do wykonawcy i cen oraz plusy i minusy??

Tak, w Bieniewicach :lol:

Tam gdzie ja kupiłam są jeszcze działki. Ja kupowałam za 7$ i pewnie cena się nie zmieniła. Oglądałam tez działki po 9$ i nie wiem dlaczego tak cenią bo były dalej od stacji PKP i przedszkola/szkoły/sklepu. Poza tym były położone nisko i stała woda. Oglądałam w dobrym momencie bo były ulewy. A ta działka jest wysoka, woda nie stoi i 7m w dół jest piach.

Jestem zadowolona i niezamieniłabym jej na zadna inną.

Dokładnie, ta działka która nam się podobała porośnięta była podejrzanie zielona trawą - a akurat była susza. Więc zrezygnowaliśmy. Może oglądaliśmy te same działki :D .

A kupujemy działkę zupełnie w innym kierunku, kilka kilometrów za Radzyminem. KARO, przepraszam, że tak beztrosko zmieniłam Ci płeć :oops: .

Pablo, tam gdzie my kupujemy - działki sprzedawane są po jakieś 10zł za m2. Z uzbrojeniem jest nieco gorzej. Prąd jest - to oczywiste, ale woda ma być w przyszłym roku. Z kanalizacją to niewiadomo, gazu brak. Ale my i tak mamy w planach piec na olej i własną oczyszczalnię.

Myślę, że cena całkiem rozsądna - jak w miescu da się zakochać, i to jest to - kupuj.