pablo3 26.06.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Czy cena 15 PLN / 1m2 za działkę budowlaną 40 km koło Warszawy to drogo czy nie?Działka uzbrojona: woda, kanaliza, prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 26.06.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Raczej nie - zależyto jeszcze od odległości do sklepów szkół dojazd ale ta cena jest bardzo zachęcająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 26.06.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 zalezy od tego co bedzie wolno tam postawic zarowno ze wzgledu na plan zagospodarowania przestrzennego jak i na warunki geo cena jest "nawet" wg mnie (poznaniaka ) atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Raczej nie - zależyto jeszcze od odległości do sklepów szkół dojazd ale ta cena jest bardzo zachęcająca Co do odległości do sklepu to 300m do spożywczego co do szkoły około 3km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo3 26.06.2003 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 zalezy od tego co bedzie wolno tam postawic zarowno ze wzgledu na plan zagospodarowania przestrzennego jak i na warunki geo cena jest "nawet" wg mnie (poznaniaka ) atrakcyjna. Wkoło jest pełno domków jednorodzinnych podpiwniczonych, z parterem + piętrem + poddaszem użytkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 26.06.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 A w jakiej miejscowości jest ta działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 26.06.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Ja kupiłam działkę ok 35 km od Warszawy za 26 zł za 1m2. Jest woda i prąd. Kanalizacja jest robiona. Będzie mnie kosztowała ok. 2500 zł.Do sklepu, szkoły, przedszkola, apteki ok 500 m do stacji PKP 1,5 km.To wszystko zależy w jakiej miejscowości jest działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo3 26.06.2003 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 A w jakiej miejscowości jest ta działka? Około 5 km od SEROCKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo3 26.06.2003 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Ja kupiłam działkę ok 35 km od Warszawy za 26 zł za 1m2. Jest woda i prąd. Kanalizacja jest robiona. Będzie mnie kosztowała ok. 2500 zł. Do sklepu, szkoły, przedszkola, apteki ok 500 m do stacji PKP 1,5 km. To wszystko zależy w jakiej miejscowości jest działka. Owa działka jest już ogrodzona, ma plany ZT, G , oraz plany domku a jej powierzchnia to 1200 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 26.06.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Według mnie to bardzo tanio. Jeśli pasuje Tobie miejsce i chcesz tam mieszkać to kupuj. Moja działka jest całkiem w innym kierunku - w Bieniewiczach k/Błonia. A Błonie jest przy trasie na Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo3 26.06.2003 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Według mnie to bardzo tanio. Jeśli pasuje Tobie miejsce i chcesz tam mieszkać to kupuj. Moja działka jest całkiem w innym kierunku - w Bieniewiczach k/Błonia. A Błonie jest przy trasie na Poznań. Bo tak w ogóle to chce tam postawić dom z bali drewnianych. Masz jakieś propozycje co do wykonawcy i cen oraz plusy i minusy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 26.06.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Niestety na temat budowy domu z bali nie wiem nic. Ja będę budować z Ytonga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo3 26.06.2003 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Niestety na temat budowy domu z bali nie wiem nic. Ja będę budować z Ytonga. A duży ten domek? Jaka powierzchnia i ile wstępna wycena wynosi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amidala 26.06.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Kar01, chyba w Bieniewicach a nie Bieniewiczach . Też tam oglądaliśmy działki, ale chłop chciał po 9 USD za 1m2. Chyba całkiem tanio kupiłeś, dawno jeśli można wiedzieć???? Te 9USD - to cena zeszłej jesieni. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo3 26.06.2003 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Kar01, chyba w Bieniewicach a nie Bieniewiczach . Też tam oglądaliśmy działki, ale chłop chciał po 9 USD za 1m2. Chyba całkiem tanio kupiłeś, dawno jeśli można wiedzieć???? Te 9USD - to cena zeszłej jesieni. Pozdr. Cena z wczoraj a dokładna cena to 14,20 PLN za 1m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 26.06.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Tak, w Bieniewicach Tam gdzie ja kupiłam są jeszcze działki. Ja kupowałam za 7$ i pewnie cena się nie zmieniła. Oglądałam tez działki po 9$ i nie wiem dlaczego tak cenią bo były dalej od stacji PKP i przedszkola/szkoły/sklepu. Poza tym były położone nisko i stała woda. Oglądałam w dobrym momencie bo były ulewy. A ta działka jest wysoka, woda nie stoi i 7m w dół jest piach. Jestem zadowolona i niezamieniłabym jej na zadna inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amidala 26.06.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Dokładnie, ta działka która nam się podobała porośnięta była podejrzanie zielona trawą - a akurat była susza. Więc zrezygnowaliśmy. Może oglądaliśmy te same działki . A kupujemy działkę zupełnie w innym kierunku, kilka kilometrów za Radzyminem. KARO, przepraszam, że tak beztrosko zmieniłam Ci płeć . Pablo, tam gdzie my kupujemy - działki sprzedawane są po jakieś 10zł za m2. Z uzbrojeniem jest nieco gorzej. Prąd jest - to oczywiste, ale woda ma być w przyszłym roku. Z kanalizacją to niewiadomo, gazu brak. Ale my i tak mamy w planach piec na olej i własną oczyszczalnię. Myślę, że cena całkiem rozsądna - jak w miescu da się zakochać, i to jest to - kupuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amidala 26.06.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 A popatrz jeszcze na kierunki świata pod kątem usytuowania domku, no i oczywiście kształt. My z tym mamy właśnie mały problem, ale i tak działki nie zmienimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo3 26.06.2003 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 A popatrz jeszcze na kierunki świata pod kątem usytuowania domku, no i oczywiście kształt. My z tym mamy właśnie mały problem, ale i tak działki nie zmienimy . Kierunki rewelka a co do kształtu działki prostokąt który jest do połowy zakryty lasem w koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 26.06.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 No to super!!!Ja jak zobaczyłam swoją działkę to pomyslalam ze tu wlasnie chce mieszkac i nigdzie indziej. Jesli masz takie odczucia to kupuj.A jesli chodzi o moj dom to bedzie 154 m pow. uzytkowej. Wycene Ytonga podam Ci jutro bo nie pamietam dokladnie i nie chce sklamac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts