pietrek30 11.05.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Własnie wróciłem z "wybierania" parkietu. I czy może mi ktoś pisnąć czy 150zł/m2 w tym 103 za sam parkiet to dobra cena. Te 150 zł to parkiet I klasa jesion, będzie układany prosto z klepek różnych rozmiarów od 20-36cm, cyklinowanie i 6 - 7 krotne malowanie polskim lakierem (taki wybraliśmy). Powieżchnia do ułożenia to ok. 45m2. Tak więc czy 150zł/m2 za wykonanie parkietu na gotowo to cena dobra?? dobra oczywiście dla klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 11.05.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Moim zdaniem 47 zł za robociznę + chemię (klej, grunt, szpachla, lakier) wraz z montażem listw to jest bardzo dobra cena. Ja płaciłem 35 zł za samą robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrek30 12.05.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Dziekuję za odp., tyklko zastanawia mnie jakie są różnice w cenach pomiędzry regionami. Wczoraj np. rozmawiałem z sąsiadem i on wspominał o cenie 120 zł/m2 bo tak układają w moich regionach, lecz szczerze to nie mogę natrafić na taką cenę. Patrząc na ceny samego I klasy jesiony to wacha sie on od 80-100zł m2 ale to same drewno, a teraz dodać do tego chemię, cyklinowanie i robociznę, no i przede wszystkim notoryczny brak solidnych wykonawców, 150zł też wydaje mi się ceną zadawalającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 15.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Własnie wróciłem z "wybierania" parkietu. I czy może mi ktoś pisnąć czy 150zł/m2 w tym 103 za sam parkiet to dobra cena. Te 150 zł to parkiet I klasa jesion, będzie układany prosto z klepek różnych rozmiarów od 20-36cm, cyklinowanie i 6 - 7 krotne malowanie polskim lakierem (taki wybraliśmy). Powieżchnia do ułożenia to ok. 45m2. Tak więc czy 150zł/m2 za wykonanie parkietu na gotowo to cena dobra?? dobra oczywiście dla klienta a masz jakąś ekipę z polecenia? Mogę prosić o namiary? Mnie zaśpiewali 102 zł za ułożenie plus chemię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 15.05.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 i ja bym poporosiła o namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrek30 15.05.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Właśnie rozmawiałem z wytwórnią parkietu aby potwierdzić zamówirenie. I tak, firma z Bąkowa http://www.parkiet-karbowski.pl poleceni przez znajomych - bardzo zadowoleni.To namiar na wytwórce, który ma od razu ekipę, która zajmuje się resztą u kilienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts